İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Osman Bilgin

bollywood filmlerinde çekilen aksiyon sahneleri acaba gerçek mi? :=)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
(düzenlendi)

süper animasyon . 

https://youtu.be/O_yVo3YOfqQ

ben niye ekleyemiyorum videoyu ? daha önce yapılıyordu şimdi olmuyor . sadece link ekliyor  :unsure2:

tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

abi bende sadece yazdığım link olarak gözüküyor. video penceresi yok . benim bilgisayardamı var acaba ?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Çok güldüm ama kimseye yapılmasını istemem... Şey, aslında aklımda biri var ama... :seytan:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Çin malı araba testi imiş

Burada çin malı olmayanların testleri de var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

gözünü yoldan ayırırsan elinden telefonu düşürmezsen olacağı bu ve daha beterleri

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Misafir

Valla herkesin geçebileceği bir yol değil bu adam günde en az 30 sefer geçiyorki işi biliyor yoksa her baba yiğidin maşası yemez :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

:shok:

Abi pür dikat izliyordum kulağımada kulaklığı taktım bam dince aklım çıktı abooo

yuhh daldı badozlama ama bana kalırsa bildiği bir güzergah

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

yuhh daldı badozlama ama bana kalırsa bildiği bir güzergah

Aynen öyle katılıyorum kesin biliyor daa abi öyle herkes bilsede geçmez şahsen ben geçmem gerçi birazda tomruklara güveniyor heralde yoksa o su boşken kesin alır götürür

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aynen öyle katılıyorum kesin biliyor daa abi öyle herkes bilsede geçmez şahsen ben geçmem gerçi birazda tomruklara güveniyor heralde yoksa o su boşken kesin alır götürür

aynen 

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi pür dikat izliyordum kulağımada kulaklığı taktım bam dince aklım çıktı abooo

Okan, çok tehlikeli. Gece gece koyu renk kıyafet giymenin ve otoyoldan dikkatsizce karşıya geçmeye çalışmanın sonu böyle olabilir. Adam kesin öldü diyorum ben.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...