İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Murat Dere

Bütünleşmiş abi bütünleşince kalıyor içinde :p

Buhar dediğin uçar len, buhar değildir o. Ya da buhar olduğunun farkında değildir ki kalmış bunca zaman. :crazy:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Buhar dediğin uçar len, buhar değildir o. Ya da buhar olduğunun farkında değildir ki kalmış bunca zaman. :crazy:

Asimile olmuştur toprağın içinde. Ne olduğunun farkında değildir. Bir kıvılcım la kendini bulmuş ve asrın patlatmasını gerçekleştirmiştir. Şimdide üniversite yıllarım geldi aklıma :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Asimile olmuştur toprağın içinde. Ne olduğunun farkında değildir. Bir kıvılcım la kendini bulmuş ve asrın patlatmasını gerçekleştirmiştir. Şimdide üniversite yıllarım geldi aklıma :p

Bi yerlere gidiyoz ya, hayırlısı Ertan. :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

1 dakikadan sonrasını seyretmedim. Çocuğun psikolojisi gerçekten kötü durumda. "Doktorlar sizi seviyorum", "Evimize gidelim.", "Yemin ederim." Evet, belki çoğumuz böyle sünnet olduk ama çocuğun durumuna çok acıdım. Ellerini tutmuşlar, çaresizlik içinde. Bu yüzden ben iki oğlumu da bebekken sünnet ettirdim. Hatırlayacakları korkular, acılar yok sünnet yüzünden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

1 dakikadan sonrasını seyretmedim. Çocuğun psikolojisi gerçekten kötü durumda. "Doktorlar sizi seviyorum", "Evimize gidelim.", "Yemin ederim." Evet, belki çoğumuz böyle sünnet olduk ama çocuğun durumuna çok acıdım. Ellerini tutmuşlar, çaresizlik içinde. Bu yüzden ben iki oğlumu da bebekken sünnet ettirdim. Hatırlayacakları korkular, acılar yok sünnet yüzünden.

Bu manzaranın kat ve kat fazlasını yaşadım :) Bencede en iyisi hiç bişeyin farkında olmadan hastanede bitirmek işi :good1:

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Benimkini tüm mahallenin önünde kestiler var mı ötesi  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...