İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Murat Dere

9 canın 1 i gitmiş. Ölecek sandım koşa koşa gitti ya.

Acayip hayvanlar bunlar ya. Kediler dört ayak üstünde ölür derler ben de öyle olacak sandım ama...

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bundan dolayı sakince sürmek lazım arabayı.

Video'nun öncesi, sürekli o yolda yarış yapıyorlarmış amcada milletin hayatını hiçe sayarak yarış yapanlara karşı kendi adaletini sağlamaya çalışmış.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

HElal olsun! :bravo:

Video'nun öncesi, sürekli o yolda yarış yapıyorlarmış amcada milletin hayatını hiçe sayarak yarış yapanlara karşı kendi adaletini sağlamaya çalışmış.

Az bile yapmış. Bizim evin önünden de gecenin yarımı, biri, ikisi geçiyor hayvanın biri, bangır bangır arabesk. Ben de ona bi iyilik düşünüyorum ya, hayırlısı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
(düzenlendi)

Amca resmen uzaylılara karşı savaşan bir savaşçıyı andırmış yalnız bu olay Türkiye'de olsa daha müthiş olurdu adamlar bir "oğlum bak git" lafından film  yapmayı becerdi. Bir de bu olay yaşansaydı değil film dizi bile çıkardı. Ferrarisini satan bilgeden sonra lamborghiniye taş atan amca.

tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Harika bir beste ve sözler. 2 defa stadda dinledim. Tekrarı olur inşallah

turkiyede turkce olimpiyatlari yapilmasina izin verilmiyor bu sene,gelecek cocuklarin hicbirine vizeverilmedi,acilis endonezya kapanis almanyada...
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

turkiyede turkce olimpiyatlari yapilmasina izin verilmiyor bu sene,gelecek cocuklarin hicbirine vizeverilmedi,acilis endonezya kapanis almanyada...

Çok acı bir durum. Ecnebi sanatçıların birçoğuna izin verilirken kendi dilimizi konuşanlara izin verilmiyor "akıl tutulması".

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Kulaklık son ses açıktı korktum yahu :D

Beni de en sonda görünen oluşum korkuttu. :vroom:

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Abi bu adamlar neden bağırıyor :D

Söyleyemem; forum kurallarına aykırı netekim. :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...