İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Ümit Mavigöz

:D :D tesadüfe bak bende bugün kardeşime ögretmeye çalışıyodum :D fiestayı pert etmeden eve döndük..

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

Bu video kullanıcı tarafından kaldırıldı hatası veriyor.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yanlış davranış. O babayı pc başına geçirip format atmasını isteyeceksin. Yapamazsa söveceksin, ve klavyeyi kafasına vuracaksın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Yanlış davranış. O babayı pc başına geçirip format atmasını isteyeceksin. Yapamazsa söveceksin, ve klavyeyi kafasına vuracaksın

"3 senedir" diyor adam ya. Kız da biraz çaba göstersin de öğrensin artık. Ayrıca görüntüde çok sövmüş adam. NAsıl izin vermişler foruma konmasına? Biz bunları burda yazsak ceza alırız. ;) De mi Servet? Hı? :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

"3 senedir" diyor adam ya. Kız da biraz çaba göstersin de öğrensin artık. Ayrıca görüntüde çok sövmüş adam. NAsıl izin vermişler foruma konmasına? Biz bunları burda yazsak ceza alırız. ;) De mi Servet? Hı? :yes:

Sonra vay efendim yutuub niye kapandı :)
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Öyle babadan 30 senede bir şey öğrenilmez, hocaların hocası :)

Kızlarımın ikiside çok hızlı öğrendi. 4-5 sefer karting te kendi başlarına araç kullandılar. Sonrasında çayırlık geniş alanda verdim aracı. Çarpacak hiçbir yer yok. Toplam ders süresi 2 saat ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam ilk bir dakikası temizdi. Onun için koyduk. Yönetime bildir butonuna bas kaldırırız :)

Kız da maşallah dil pabuç. Arabada aile boyu gezi yapıyorlar sanki :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Konu, uygun başlık altına taşınmıştır.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

:)

Yapıyon madem mert ol. Polisi görünce üçbuçuk atıyo danalar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Seviyorum şu karma denen şeyi:

36 yaşındaki sıfır (aslında 13) Corvette; daha 13 mil yapmış;

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Daha önce koydum mu hatırlamıyorum ama çok komik ya;

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...