İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Murat Dere

video sahte Murat hocam. Uçak değdiği anda araba 2 ye bükülür.

böyle bir durumda uçak tüm yakıtını boşaltır ve yukarıdaki gibi iniş yapar.

I know that young man. But you must admit that it is waay cool. ;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kadın evde otursun diyorsunuz da baba tek başına ne kadar para kazanıyormuş onu söylemiyorsunuz. Biz de o kadar kazanalım, bizim hanımlar da evde otursun. Yaratılışları gereği yapmaları otomatikleşmiş bazı işler dışında, işleri, kadın işi ya da erkek işi olarak ayıtmayı doğru bulmuyorum. Kas gücü isteyen işleri daha çok erkeklerin yapması ne kadar olağansa daha hafif bazı işleri de kadınların yapagelmiş olması o kadar olağandır. Ayrıca yemek konusunda ise dünyanın en ünlü aşçıları erkeklerdir (babalar). ;)

Benim dün yaptığım, kalörifer radyatörünü söküp içinde suyu boşaltarak sıcak su gelene kadar o şekilde tutmayı çok fazla kadın yapamaz ama bazı kadınlar yapar. Ben de kadınlar kadar iyi yemek yapamam ama bir çok kadın benden güzel yapar. ;)

İş yerinde iş dışında yapılan işlere gelince, yazının bu kısmı haklı. Sürekli yoğun çalışan memurlar dışında bir çok memurun masa başında başka şeylerle uğraştıpı bilinen bir gerçek. Ancak, o anda iş geldi de yapmadı mı? Ha, öyle ise o memuru çıkartacaksın işten. Bazı işlerde sürekli, başını kaşımadan çalışmak mümkün değildir ki? Herkes öğretmen mi canım? :crazy:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

İşin ekonomik boyutu ayrı. Ona birşey diyemiyorum malesef. Tabii ki ülkemizde artık bir erkeğin kazancı bir evi geçindirmeye yetmiyor. Ben sadece zamane kadınlarının çakma eşitlik anlayışına kızıyorum. Doğamıza aykırı tutumları var artık. Eskiden beri böyledir, erkek avlar getirir, kadın pişirir yerdi insanlar. 

Evleneyim de şöyle eve geldiğimde eşim karşılasın, bir güzel yemek yapmış olsun dediğimde bana ortaçağdan yeni gelmişim gibi bakan kız arkadaşlarım var. :)

Konuyu şeyediyoruz ama, "ekonomik boyutu ayrı" deyince; her şey ekonomiyle (parayla) ilgili değil mi ki? Çok para kazaznıyor olsam vallahi de çalıştırmam eşimi (kendi ısrar kıyamet istemedikçe). Neyse başka yerde konuşuruz. Yönetim gelecek şimdi. Kaçalımm... :crazy:

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Yetişiriz yetişmesine de önce bisiklet kullanmayı da öğrenmek lazım. Bisiklet çok yer kaplamıyor diye ara sokaktan şak diye kenardan yola fırlamak benim yolumda en az 1 metre çalıyor ve hiç bir şey olmasa refleksle diğer tarafa vurma ihtimali var. Burası Düzce ve inanılmaz bir bisikletli yoğunluğu var ama adam gibi kullanan da bir o kadar az.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

gerçekten çok tehlikeli ve sonuna doğru da küfürleşmeler başlamış...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...