İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Hamit Akkuş

Bu olay Türkiye'de olsa focustaki adam iner o selden yüze yüze geçer kamyoncuyu indirir kamyoncuyu döver sonra da üstüne bir sigara yakardı :D :D

koptum :hahahoho:  :hahahoho: :hahahoho:  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Türkiyede o kamyoncuyu oracıkta boğarlar. :) Yazık olmuş Focus'a neredeyse köprüden çıkıp nehir yada göl her neyse orada yüzmeye devam edecekmiş :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Kamyoncunun sabırsızlığı.

Yanlız dikkat ederseniz her rus kazası gibi adamlar çok rahat takılıyor. Bu olay Türkiye'de olsa focustaki adam iner o selden yüze yüze geçer kamyoncuyu indirir kamyoncuyu döver sonra da üstüne bir sigara yakardı :D :D

İşte ' Mal canın yongasıdır' sözü burada devreye giriyor. Irkımızın özelliğidir, ona para veya değer verdiysek canımız kadar değerlidir.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kamyoncu bence bunu beklemiştir..focus bi ileri bi geri uğraşıp dururken kamyoncunun tepesi atmışa benziyor :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

:sandalye:

yüzerek şerit değiştiren ford focus . teknolojide son nokta    :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Kamyoncu bence bunu beklemiştir..focus bi ileri bi geri uğraşıp dururken kamyoncunun tepesi atmışa benziyor :)

Bencede  öyle Ayhan abi :D ile geri düşünücene basıp geçseydi okadar zarar almazdı belki :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yahu bu nasıl bir köprüdür :D kamyon geçince focus yüzmeye başlıyor :)

Konuyu birleştirdim.

Kamyoncunun adiliği :) Focus kaldı, lada devam etti :D

Yorum bağlantısı
Alper Demir

En sonunda, "bunu hyundai veya honda'nıza yapın" mı diyor? :D  Bu videodan sonra bir gün VW alırsam kimseye "yavaş örtün şu kapıyı" demiycem :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

"Golf 6 buldukta kapısında tepinmesi kaldı" yorum güzel :D

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Alttaki yorum çok hoşuma gitti :unsure2: 

samet mert 4 ay önce

Arkadaşımın şahininde denedim kapıyı hızlıca kapattıktan sonra diğer testleri yapacak bir aracımız olmadığından teste ara verdik...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Aydın
(düzenlendi)

Bu videoya cevap olarak 91 model Honda Civicte daha beterini yapmışlardı.

Onun kapısıda aynı şekilde kapanmaya devam etti.

Videoyu aradım bulamadım bulunca buraya koyarım.

Reklam kokan hareketler bunlar.

tarihinde Fatih Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Arkadaşlar iyi hoş vw için övünülecek bir test olmuş.  Fakat bu araç sıfır bir araç ve bayiide yeni sahibini bekliyor. Şahsen ben o aracı almak istemezdim. Yeni sahibi için üzüldüm doğrusu. Bu gördüğümüz yanı allah bilir o arabaya neler yaptılar. O arkadaş kendi binmeyecek nede olsa tepinip duruyor :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yazılmış, egzos su altında kalsa dahi araç çalıştığı sürece hiçbirşey olamaz. Basınç patatesi dahi fırlatıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Yazılmış, egzos su altında kalsa dahi araç çalıştığı sürece hiçbirşey olamaz. Basınç patatesi dahi fırlatıyor :)

Servet abi senin tecruben vardi demi.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...