İçeriğe Yönlendir

Videolar

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Murat Dere

ya arkadaş bu adam çılgındı. Allah rahmet eylesin

http://www.youtube.com/watch?v=xG9g4LTw_q4

Gebermiş gitmiş, iyi olmuş. Kendimin, ailemin ya da sizin veya ailenizin bunun gibi biri tarafından öldürülmesini (yaptıkları kaza değildir bunların) istemezdim açıkçası. Umarım kimseye zarar vermeden gitmiştir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Gebermiş gitmiş, iyi olmuş. Kendimin, ailemin ya da sizin veya ailenizin bunun gibi biri tarafından öldürülmesini (yaptıkları kaza değildir bunların) istemezdim açıkçası. Umarım kimseye zarar vermeden gitmiştir.

Kendi kullandığı arabada ölmedi Rahmetli. Allah rahmet eylesin büyük şöfördü direksiyonu çok kuvvetli idi.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Kendi kullandığı arabada ölmedi Rahmetli. Allah rahmet eylesin büyük şöfördü direksiyonu çok kuvvetli idi.

Allah da biliyor tabii, kendi kullandığında olsa belki başka canlar da gidecekti. Tarihte çok var direksiyonu çok kuvvetli olan adam Süha; hepsi birer ağaca, duvara kravat olurlar sonunda. Bunların yaşlanıp da öleni var mı ki? :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Allah da biliyor tabii, kendi kullandığında olsa belki başka canlar da gidecekti. Tarihte çok var direksiyonu çok kuvvetli olan adam Süha; hepsi birer ağaca, duvara kravat olurlar sonunda. Bunların yaşlanıp da öleni var mı ki? :)

Hızlı yaşa genç öl felsefemiz, ;)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Fren yaparken çıkan tıslamaya bayıldım. Nedir ki o. Açtım müzik niyetine dinliyorum tekrar tekrar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)

Şahin Park Sensörü :D

[MEDIA]

[/MEDIA] tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...