Serhan Gürbüzol 16 Şubat 2013 Paylaş 16 Şubat 2013 Sanata ve Sanatçıya Saygı.!!! Sanatı ve sanatçıyı her zaman taktir etmiş ve desteklemişimdir... 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 (düzenlendi) Bir köpeğin "Down Sendromlu" bir çocukla ilgilenmesi ve küçük çocuğa gösterdiği sevgi izleyen herkesin gözlerini dolduruyor.. "Hayvan-İnsan, İnsan-Hayvan" ilişkileri bakımından okullarda ders olarak gösterilmesi gereken bu görüntüler, izleyen herkesten tam puan alıyor. İşte size, hemcinsleri sokaklarda hor görülen, itilip kakılan bir köpeğin, down sendromlu bir çocuğa gösterdiği müthiş sevgi... 17 Şubat 2013 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Taner Kızılkor 18 Şubat 2013 Paylaş 18 Şubat 2013 Abi ben videoyu paylaşıp çok ilgimi çekti derken; hadi hepimiz sokağa çıkıp deniyelim gibi bir mesaj vermek istemedim ki. bir şey insanın ilgisini sadece olumlu yönde çekmez, bu böyle anlaşılmasın. Gezninirken bu videoya denk geldim ''ilgimi çekti'' ve video boyunca ve bitiminde bmw yi süren adama bir kaç ''iltifat'' kondurup burda paylaştım. Aksi anlaşıldıysa kusura bakmayın. birbirimizi anlamışız o zaman sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 bunlar neyin nesi anlıyamadım Bunlar ne biliyor musun Uğur? Argeye milyon dolar para harcayıp üretim yapan firmaların yapamadıklarını 15 tl ye yapan cihazlar Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Şubat 2013 Paylaş 20 Şubat 2013 Bunlar ne biliyor musun Uğur? Argeye milyon dolar para harcayıp üretim yapan firmaların yapamadıklarını 15 tl ye yapan cihazlar Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 çok guzel bir süpriz Habersizce reklam filminde oynamışlar Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 Son zamanlarda seyrettiğim en güzel reklam. Yorum bağlantısı
Yücel Direnci 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 http://www.arabam.com/video/video-izle/kazalar/Kucuk-otomobil-buyuk-karmasa-TMSoGeH3cWze.html Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 21 Şubat 2013 Paylaş 21 Şubat 2013 http://www.arabam.co...SoGeH3cWze.html getz in fren lambası yanmıyo Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Bundan istiyom: http://www.youtube.com/watch?v=HBEfAFB3iEE 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Bundan istiyom: Abi bardakla niye uğraşıyon ki, hortum bağla gitsin. Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Gören de her akşam içiyoz sanacak. Hava olsun diye istiyorum, ordan koymak güzel olur be. İlkay, yap bana bi tane çabuk! 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Gören de her akşam içiyoz sanacak. Hava olsun diye istiyorum, ordan koymak güzel olur be. İlkay, yap bana bi tane çabuk! Murat abi premix kola göndereyim mantık aynı Yorum bağlantısı
Borga Tansel 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Gören de her akşam içiyoz sanacak. Hava olsun diye istiyorum, ordan koymak güzel olur be. İlkay, yap bana bi tane çabuk! Tamamen İlkay Abi'nin isteği üzerine beğendim, kendisi beğenemiyormuş 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Murat abi premix kola göndereyim mantık aynı O ne len? Aslında farketmez ha. Ordan çıksın da kola da olur. Tamamen İlkay Abi'nin isteği üzerine beğendim, kendisi beğenemiyormuş AAAahhahahhaaaa... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 O ne len? Aslında farketmez ha. Ordan çıksın da kola da olur. AAAahhahahhaaaa... Murat abi benim hakkım bitti adamlarıma beğendirttim. Monarşide çareler tükenmezmiş Premix 18 lt tank kola musluktan basılanlardan Tamamen İlkay Abi'nin isteği üzerine beğendim, kendisi beğenemiyormuş Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 Güzelmiş...Önemli olan yedek bardak fiyatları ve firmanın yıl olarak stok bulundurma garantisi... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 birde bardağın doluluğuna göre mi yoksa kafasına göre mi dolduruyor yani tam otomatik mi yoksa dolum için bir şeye mi basıyor ayrıca Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Şubat 2013 Paylaş 22 Şubat 2013 birde bardağın doluluğuna göre mi yoksa kafasına göre mi dolduruyor yani tam otomatik mi yoksa dolum için bir şeye mi basıyor ayrıca Tam otomatik Mustafa; bardak kadar dolduruyor, bardak alete konunca doldurma otomatik başlıyor, doldurup duruyor. Bardağın altında bir tür durdurucu (bazı arkadaşlar "stopper" tercih eder) var, dolduktan sonra çekince basmıyor artık. Muhteşem bir şey, istiyom bi tane bundan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts