Misafir 1 Şubat 2016 Paylaş 1 Şubat 2016 Aracımın üstünde orijinal nikelaj zeminli farlar vardı. Depo marka siyah zeminli far aldım ve bir tarafa deneme amaçlı takıp farları açtım. Orijinal ile yan sanayi arasında inanılmaz aydınlatma farkı vardı. Depo marka farın bu kadar kötü aydınlatacağına inanamadım, acaba ayarsız olduğu için olavilir mi? Veya orijinal farlar eskidiği için ışığı dağıtıp beni yanılgıyamı düşürüyor? Yorum bağlantısı
Çözüm Misafir 1 Şubat 2016 Çözüm Paylaş 1 Şubat 2016 Eski farın içini açabilirsen güzelce temizle kullan derim.Çektiğin eziyete ve emeğine fazlasıyla değen bir işlem olur. Depo farları sadece bi-xenon montajı için tavsiye ederim.Ayarlasanda ışık düzğün değil.Tyc marka biraz daha iyi. Az daha fark ile oem farı rahatça alabilirsin bu fiyatada fazlasıyla değer. Sakın dıştan içine sıvı falan sıktırıp temizletme. 2 Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 Eski farın içini açabilirsen güzelce temizle kullan derim.Çektiğin eziyete ve emeğine fazlasıyla değen bir işlem olur. Depo farları sadece bi-xenon montajı için tavsiye ederim.Ayarlasanda ışık düzğün değil.Tyc marka biraz daha iyi. Az daha fark ile oem farı rahatça alabilirsin bu fiyatada fazlasıyla değer. Sakın dıştan içine sıvı falan sıktırıp temizletme. abi şu anda alınabilecek en iyi yan sanayi far markası nedir? benim aracın farın orjinali 2kat pahalı yan sanayiye göre Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2016 Paylaş 2 Şubat 2016 abi şu anda alınabilecek en iyi yan sanayi far markası nedir? benim aracın farın orjinali 2kat pahalı yan sanayiye göre Mesajda belirtmiştim Tyc diye.Daha iyi marka Ford için yapılıyormu bilmiyorum ama sanki Focus F1 için br marka daha vardı hatırlayamadım ama oem kadar meblası vardı. Daha kaliteli marka oem ile aynı fiyatlara gelir,ucuz diyemeyiz.Depo ile Tyc arasındada bazı yerlerde fiyat farkını yansıtoyorlar,bazı yerde tyc daha hesaplıya bulunabiliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts