Alparslan Özaslan 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 iyi akşamlar.çocuğuma 4 yıl önce samsung np-n150 netbook almıştım.bugün win10 yükledim.görünüşte herşey normal çalışyor.sadece görüntü ayarlarında ışığı arttıma eksilme ilmecini sağa sola götürdüğümde ekran ışığı azalıp çoğalmıyor.samsunga telefon ettim.bu modellerin win8 ve 10 desteklemediğin söyledi.ses filan diğerler çalışıyor.bunu bir yolunu bulan form üyeleri varmı yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 iyi akşamlar.çocuğuma 4 yıl önce samsung np-n150 netbook almıştım.bugün win10 yükledim.görünüşte herşey normal çalışyor.sadece görüntü ayarlarında ışığı arttıma eksilme ilmecini sağa sola götürdüğümde ekran ışığı azalıp çoğalmıyor.samsunga telefon ettim.bu modellerin win8 ve 10 desteklemediğin söyledi.ses filan diğerler çalışıyor.bunu bir yolunu bulan form üyeleri varmı yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ederim. Bilgisayarı kapatın açarken ışığı arttırma ışığına sık sık basarak en üst seviyeye getirin ve bir daha asla dokunmayın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Niye windows 7 kullanmaya devam etmiyorsunuz. O cihazın donanımı zaten windows 10 için çok ta uyumlu değil aslında. Win7 daha hızlı çalışır o cihazda. Ayrıca, bir çok notebook'ta 7'den 10'a güncelleme yapıldığında sorunlarla karşılaştık biz bir çok defa. Bu sebeple en zından bir kere de temiz kurulum deneyin derim. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Özaslan 30 Ocak 2016 Yazar Paylaş 30 Ocak 2016 Niye windows 7 kullanmaya devam etmiyorsunuz. O cihazın donanımı zaten windows 10 için çok ta uyumlu değil aslında. Win7 daha hızlı çalışır o cihazda. Ayrıca, bir çok notebook'ta 7'den 10'a güncelleme yapıldığında sorunlarla karşılaştık biz bir çok defa. Bu sebeple en zından bir kere de temiz kurulum deneyin derim. cihazda önceleri win7 vardı uzun zamandır kurulum yapılmadığı için bir format gerekiyordu.olmuşken win 10 kuralım dedik.win 7 deyken sürekli yükseltin diye uyarı geliyordu.herşey normal sadece ışık açma kısmada sorun var.çocul akşam ışık kapalı olduğunda ışık çok yüksek oluyor kısmak istiyorum dedi.gündüzde kısık olunca sıkıntı oluyor.artık win.7 ye döneceğiz galiba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 cihazda önceleri win7 vardı uzun zamandır kurulum yapılmadığı için bir format gerekiyordu.olmuşken win 10 kuralım dedik.win 7 deyken sürekli yükseltin diye uyarı geliyordu.herşey normal sadece ışık açma kısmada sorun var.çocul akşam ışık kapalı olduğunda ışık çok yüksek oluyor kısmak istiyorum dedi.gündüzde kısık olunca sıkıntı oluyor.artık win.7 ye döneceğiz galiba win7 kullanın, uyarıyı kaale almayın ya da kapatmanın yolu mevcut, anlatabilirim. Bu arada yavaşlıkltan şikayetçiyseniz SSD'ye geçin, netbook'a can gelsin 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 win7 kullanın, uyarıyı kaale almayın ya da kapatmanın yolu mevcut, anlatabilirim. Bu arada yavaşlıkltan şikayetçiyseniz SSD'ye geçin, netbook'a can gelsin Sani bey bu ssd yi kısaca açarmısınız? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Sani bey bu ssd yi kısaca açarmısınız? HDD'ler yani klasik hard disk'ler cd'ler gibi bir kayıt ortamı ve onları okuyan mekanik kafalardan oluşur. Veriler hareketli ortamlara kaydedilier ve okuma yazma hızları ise ortalama 50-100mb arasıdır. SSD'ler ise tamamen elektroniktir. Her bilgi tıpkı usb bellekler gibi elektronik ortamda saklanır ve okumalar da bu ortam üstünden yapılır. Hiç bir hareketli parça bulunmaz. Okuma yazma hızları ise sata3 ortamlarda 550mb'lara kadar çıkar. Notebook'ların bir çoğu sata2 kullanır. Maksimum hız olan 250mb'lara erişilebilir SSD'ler ile. Bu da sistemin 5 kata kadar hızlanması demektir. Tamamen aynı iki sistemin HDD ve SSD ile olan karşılaştırması ise: 4 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Sani bey bu ssd yi kısaca açarmısınız? Kısa bir örnek vereyim; şahinden inip bugattiye binmek gibi bir şey. Bilgisayar aşırı hızlanıyor, artık ssdsiz bilgisayar kullanmak işkence haline geliyor bir süre sonra. Yorum bağlantısı
Fırat Önal 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 . . Ağzım açık izledim valla. Benim laptop 8 yıllık ancak kozmatik açıdan 10/8 diyebilirim. Çalışma hızı videodaki hdd ile aynı. Sırf yavaş diye yeni bir bilgisayar alma niyetindeydim. Bu ssd olayını iyice araştıracağım. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Sani Abi Merhaba, Hatırlarsın belki i7 li Asus almıştım en son. Birden kapandı 1,5 ay servis sonrası para iadesi aldım. Şimdi Toshiba Satellite Aldım. i7 2,4 Ghz , 8 gb Ram , 4gb Nvidia 950m felan var. Buna önerebileceğin ssd ne olur? sshd diye sattilar ama sanırım sadece 8 gb. Model numarası P50-C-11V. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts