İçeriğe Yönlendir

Fiesta Kapı Eşiği

Ömer Zahit Kara

Recommended Posts

Ömer Zahit Kara

2 ay sonra aliexpress üzerinden aldığım kapı eşikleri geldi sonunda. Havanın da güzel olmasını fırsat bilerek taktım. Çift taraflı 3M bantları, üzerinde bir tarafı yapışık şekilde geliyor. İşlem 5 dk sürüyor toplam.

onkapiesik.jpg

arkakapiesik.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mustafa Ercan Turgay

Hayırlı olsun, toplam ne Kadar'a malettiniz, link verebilir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Bende düşünüyorum aslında, çok yakışıyor[emoji2] Birde ışıklı olanları var, onlarda fena değiller..

Yorum bağlantısı
Ömer Zahit Kara
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, toplam ne Kadar'a malettiniz, link verebilir misiniz ?

15.60 $ a aldım. Tabii ki link verebilirim.

http://www.aliexpress.com/item/Stainless-Steel-Door-Sill-Scuff-Plate-Trim-For-FORD-FIESTA-2009-2010-2011-2012-2013-2014/32368618027.html

Bende düşünüyorum aslında, çok yakışıyor[emoji2] Birde ışıklı olanları var, onlarda fena değiller..

Işıklı olanları da gördüm ama malesef bana hoş görüntü verebilecek gibi gelmedi. Tercih meselesi tabiki.

tarihinde Ömer Zahit Kara tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

15.60 $ a aldım. Tabii ki link verebilirim.

http://www.aliexpress.com/item/Stainless-Steel-Door-Sill-Scuff-Plate-Trim-For-FORD-FIESTA-2009-2010-2011-2012-2013-2014/32368618027.html

Işıklı olanları da gördüm ama malesef bana hoş görüntü verebilecek gibi gelmedi. Tercih meselesi tabiki.

Çok güzel olmuş. Işıklı olanları almamakla iyi yapmışsınız . :good1:  Ben kendi aracıma ışıklı aldım  görüntü olarak çok güzel özellikle akşamları ama kullanım ömrü sınırlı malesef. ,bir süre sonra bozuluyorlar.

Yorum bağlantısı
Sefacan Kamit

Kablosuz pille çalışan ışıklılardan bulsaydım bende alacaktım

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Oğuz Varhan

Çok güzel olmuş elinize sağlık :) bende istiyorum bunlardan da gelene kadar yamulursa falan diye korkmuştum ama sorun yok çok yakışmış :)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Can Çelik

Çok güzel olmuşlar ayrıyetten pedal ve cam düğmeleride hoş olmuş.

Yorum bağlantısı
Ömer Zahit Kara

Çok güzel olmuşlar ayrıyetten pedal ve cam düğmeleride hoş olmuş.

Teşekkürler. Pedalları ve ayak dayamasını ben taktım fakat cam düğmeleri aracı alırken böyleydi. Titaniumlarda böyle geliyor sanırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Reha Demirbaş

Teşekkürler. Pedalları ve ayak dayamasını ben taktım fakat cam düğmeleri aracı alırken böyleydi. Titaniumlarda böyle geliyor sanırım.

Aracın titanium olması her zaman ayrı bir hava yaratıyor orası kesin.

Eşiklerde gayet hoş olmuş şahsen ben satın aldığınız görsele göre cesaret edip alamazdım herhalde. İyi günlerde kullanın.

Pedalları nereden temin ettiniz onunda linkini paylaşabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Can Çelik

Titaniumlardamı böyle bilmiyorum ama hoş duruyor yabancı sitelerde görmüştümde gereksiz diyordum fakat böyle görünce hoşuma gitti dediğiniz titaniumlardaysa yeni kasalarda var demek ki yada titanium x lerde mevcut

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Muharrem Öter

Bende düşünüyorum ama ışıklı olandan güzel modeller buldum iç aydınlatma rengi olan mavi tonundan arıyorum. Pilli olan değil iç aydınlatmaya bağlanan daha hoş olur. İyi para ayırdım bu iş için. İlk defa honda civic fd6 da görmüştüm o gün bu gündür hep aklımda ahtım var kısmet fiestaya inşallah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...