İçeriğe Yönlendir

İstanbul'daki Tecavüz Vakası

Caner Kardeşseven

Recommended Posts

Murat Dere

Abi, beni gece rüyasında gören altına s...... Yolda gören ne yapar düşün artık.  :D  :D  :D

Çocukken de mi kemiklerin iriydi senin janim? :p:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Rica ettim zaten abi..  ;)  :p

Bu, benim sorumun cevabı değil şekerim. :p:D

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu, benim sorumun cevabı değil şekerim. :p:D

Muğla ya geldiğimde seni bulurum abi.. :elisopali:  ;) Umarım bu soruna cevap olmuştur.. :seytan:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Muğla ya geldiğimde seni bulurum abi.. :elisopali:  ;) Umarım bu soruna cevap olmuştur.. :seytan:

Gelmeden önce haber ver janim. :seytan: Ha, hani olmaz ya, gerçek milli içkimizden getiriyo olacaksan adresimi hemen vereyim. Olmadı uçağı yollarım. :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu ülkede 2 karısını öldüren adamı evlilik programına çıkartıp şirin göstermeye bile çalıştılar, dejenerasyonun olabilecek en kötü noktasındayız..Bu ve bunun gibi örnekler tvlerde sanki normalmiş gibi, bu katiller kader kurbanıymış aslında suçu yokmuş, ne kadar şirin bir adammış gibi gibi.. benzetmelerle lanse edilirse bu toplumda daha çok sapıklar, tecavüzcüler, manyaklar ortaya çıkar. Bu toplumdan sizin hala umudunuz varsa, ilerde düzeliriz bu rezillikler normale döner, kaybettiğimiz değerleri yeniden kazanırız diyorsanız diyecek birşeyim yok ama benim zerre kadar beklentim yada umudum yok, gelecek konusunda çok karamsarım.

Buda Banu Avar'ın bizim toplumumuz üzerinde kurgulanan toplumsal dejenerasyon projesini bilinç altımıza nasıl mesajlar verdiğini anlattığı kısa bir video izleyin haklı mı haksız mı siz karar verin.

Doğuş bey ancak evlendirme proğramındaki video'yu tam izlemediniz herhalde, sunucu bayan adamı proğramdan kovuyor. Şirin göstermiyor.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Doğuş bey ancak evlendirme proğramındaki video'yu tam izlemediniz herhalde, sunucu bayan adamı proğramdan kovuyor. Şirin göstermiyor.

Baybars bey bu konuyu zamanında herkes biliyordu adam kanal kanal gezdi, bu adamı ünlü bir şarkıcının programına çıkartıp orada şirin gösterdiler,ancak o video çok uzundu eklemedim o yüzden bu konu gündem olduğunda o sunucunun şunun haline bak görsen katil demezsin gibilerinden laflarıda vardı fakat internette şuan o kısmı bulamadım, herşeyi bıraktım bu adamı tvye çıkarmak bile reyting uğruna ne rezillikler yapılabileceğinin bir kanıtı,adam 2 cinayet işlemiş telefona öldürülen kadının oğlu telefonla bağlanıyor, o sunucuda katile senin televizyona çıkmandan neden rahatsız oluyor diyor.. izleyin görün. Öldürülen kadının oğlu sert çıkıncada o malum sunucu kıvırmaya başlıyor ve başkalarının başına gelmesin  diye bu adamı tv ye çıkardık diyor..Buyrun rezilliği izleyin..

http://www.radikal.com.tr/turkiye/iki-es-katili-ekran-ekran-dolasiyor-1210562/

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

yukaridaki videoyu izlemedim de bilmiyorum da. kasitli da olabilir, salaklik sonucu da olabilir. Buradan aklima birsey geldi: özellikle sosyal medyada ve basinda cikan haberlerde söyle bir olay var "x siyasetci ya da x sanatci böyle söyledi" diyor ama bunu ne zaman dedi, ne üzerine dedi, öncesinde sonrasinda birsey dedi mi belli degil. Herkes de saydiriyor tabi altindan. Kimse arastirmiyor " he bak görüyomusun x partisinin adami bunu demis, bunlar böyle zaten" diyor. cümleyi görmesi, birazda fanatiklik sonucu tamamen bilincsizce saydiriyor da saydiriyor. Digerleri sacma sapan karsilik veriyor. bilincsiz, tas kafali, kendi görüsünden baska birseyi kesinlikle kabul etmeyen insanlar bunlar. x tarafta ya diyelim, y taraftaki "su sagliktir" dese, inanmaz icmez ya da tam tersi.

Bazen bu tarz bir haber gördügümde nedenini ne zaman dedigini arastiriyorum ama bulabilene ask olsun. Bazen uzun arastirinca bulunuyor.

Bu olayla ilgili degil yanlis anlasilmasin, sadece genel olarak gördügümü yazdim.

Yorum bağlantısı
Misafir

2 tane insanı öldürmüş bir katilin evlilik programlarına çıkartılıp kendisine eş arandığı programın videosunu mu izlemediniz? Kasıtlı olabilir dediğiniz o mu anlamadım o yüzden soruyorum?

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
(düzenlendi)

2 tane insanı öldürmüş bir katilin evlilik programlarına çıkartılıp kendisine eş arandığı programın videosunu mu izlemediniz? Kasıtlı olabilir dediğiniz o mu anlamadım o yüzden soruyorum?

evet o videoyu izlemedim. acikcasi o konu ile ilgilenmiyorum. orada o adami toplumu yozlastirmak icin veya baska amaclar icin kasitli olarak da oraya cikarmis olabilirler ya da daha önceden arastirmadan kim oldugunu bilmeden falan da cikarmis olabilirler, bilmiyorum. Dedigim gibi ilgilenmiyorum.

Oradan aklima yukarida yazdiklarim geldi. Sizinle veya video ile hicbir alakasi yok. Yukarida tamamini izlemediniz sanirim denilince aklima geldi.

tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Keşke bizim kadar bu konuyu tartışması gerekenlerde tartışıp üstüne vazife çıkarsa.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...