İçeriğe Yönlendir

Focus III - 3.5 Modifiye Yapmak Istiyorum.

Mustafa Gülden

Recommended Posts

Mustafa Gülden

Focus 3.5 ime ufak dokunuslar yapmak istiyorum. Arka tampon plastik eki  navigasyonli multimedia ekran   vs vs

yaptıranlarınız varmı 

yardım edin . . . 

Yorum bağlantısı
Serkan Erden

ekran için ford yetkili serviste 1500 tl istediler. yaptırmadım. yaptığım şeyler krom cam çıtası, rüzgarlık,kolçak. fren kaliperlerini kırmızı boyadım. sisfarı krom ve ızgara krom için parça fiyatı 650 tl verdiler işçilik hariç. ama maddi durumu düşünerek iptal ettim. bunların dışında pek ihtiyaç yok gibi geliyor bana,araç zaten yakışıklı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Gözcü

ekran için ford yetkili serviste 1500 tl istediler. yaptırmadım. yaptığım şeyler krom cam çıtası, rüzgarlık,kolçak. fren kaliperlerini kırmızı boyadım. sisfarı krom ve ızgara krom için parça fiyatı 650 tl verdiler işçilik hariç. ama maddi durumu düşünerek iptal ettim. bunların dışında pek ihtiyaç yok gibi geliyor bana,araç zaten yakışıklı.

Serkan bey, krom cam çıtası nasıl resim koyabilir misiniz? Olmasa da en azından maliyeti ne kadar oldu, söyleyebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Mustafa Gülden

Serkan bey 3 gün önce ekranı tekrar sordum servise 2500 tl dediler. Arada 1000 lira gibi bir uçurum olmasi dikkatimi cekti bu kadar fark olmasi normal midir

Yorum bağlantısı
Ömer Gözcü

Serkan bey 3 gün önce ekranı tekrar sordum servise 2500 tl dediler. Arada 1000 lira gibi bir uçurum olmasi dikkatimi cekti bu kadar fark olmasi normal midir

Bana da geçenlerde sorduğumda 2500 TL dediler serviste. Fiyatı duyunca ayrıntı da sormadım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Gülden

ızgarada güven derken?

Internetten siparis ederiz kotu bir ürun cikar ya da boyutlari uyum saglamaz korkum ondan az parada değil

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Benim aracımda sedan, ama ben sedan focusa difüzör yakıştıramıyorum. Yoksa sade bi difüzör ile çift çıkış ekzos güzel olurdu.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

ızgarada güven derken?

O 295 TL Takımın orijinal fiyatı 800 TL gibi serviste. Bu yan sanayi zamanla kararma yapar.

Fiyat performans oranı değerlendirilip alınabilir.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Gülden
  • 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Uğur Ünsal

O 295 TL Takımın orijinal fiyatı 800 TL gibi serviste. Bu yan sanayi zamanla kararma yapar.

Fiyat performans oranı değerlendirilip alınabilir.

Ben takımını 280 tlye almıştım. 3 aydan fazla oldu. Herhangi bir uyumsuzluk yoktu, kararma yapmadı.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mustafa Gülden

bDpZLd.jpg

Havalandırmalara krom kaplama

XkN8M7.jpg

PkN2G5.jpg

1vBaZN.jpg

Kapı kolu kromları ve cam alt çerçeve cıta

o3pqpX.jpg

Arka tampon üst krom

Ufak tefek dokunlar. . .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Gülden

Kapılardaki kromun linkini atabilir misiniz?

Kalorifer petekleri mükemmel olmuş yakın zamanda bende düşünüyorum

http://tr.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-abs-chrome-door-handle-bowl-out-door-handles-decoration-cover-for-door-handle-for/32393136896.html?spm=2114.49010208.4.35.Lc3AJLÜ

biraz zaman aldı gelmesi ama değdi diye düşünüyorum .

Yorum bağlantısı
Bekir İlk

bunlarda benim cam çıtası uygulamam. markası omsa line. internetten sipariş verdim. bir günde geldi.

XkRZn3.jpg

bD7POZ.jpg

d3g96D.jpg

576jAz.jpg

A7rjov.jpg

Yorum bağlantısı
Bekir İlk
(düzenlendi)

önceki mesajımdaki fotoğraflarda cam çıtası takmıştım. daha sonra ön panjur ve sis farı çerçeveleri sipariş verdim. gelir gelmez bir kaportacıda taktırdım. aslında takması çok zor değil. takan usta eski panjuru ilerde kullanmak istersen kullanamayabilirsin çünkü tırnakları kırılabilir, kırılmaması için tamponu komple çıkarmak gerekir dedi. benim acelem olduğu için kırılsın önemli değil dedim. çeki demiri kapağını çıkardım. usta panjuru çıkardı. ama tırnakları kırılmadı. bu tür işlere eli yatkın olan biri için zor bir iş değil. sis farı çerçeveleri de yine zorlayarak çekiştirince çıkıyor.  nMq810.jpgLAqVWJ.jpg

tarihinde Bekir İlk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Gülden

On panjur cok guzel olmus.Kac tl ye aldınız panjur ve çerçeveyi ?

Bu panjur orjinal degilse ilerde deforme olma ihtimalide var. Orjinal panjur o zaman gerekebilir . Biraz riskli gibi aslında

Yorum bağlantısı
Bekir İlk

On panjur cok guzel olmus.Kac tl ye aldınız panjur ve çerçeveyi ?

Bu panjur orjinal degilse ilerde deforme olma ihtimalide var. Orjinal panjur o zaman gerekebilir . Biraz riskli gibi aslında

Bende almayı düşünüyorum fakat söküp takarken kotu birisini denk gelirsem diye korkumda var.

Bu islemi nerede yaptiridiniz ?

Söküp takmaya ne kadar bir ucret aldı bilgilendirirseniz sevinirim.

panjur orjinal değil ama riske girdik aldığım yer sıkıntı yaşamadıklarını söyledi. tazyikli su tutarken dikkatli olmak lazım yine de. ben biraz uzaktan tutuyorum suyu. söküp takması çok kolay. herhangi bir kaportacı yapabilir. önce çeki demiri kapağı çıkarılıp düzgünce gücü doğru kullanarak baştan itibaren altlı üstlü asılarak çekince rahat çıkıyor. takması zaten daha basit. sis farı çerçevesi daha basit söküp takması. ücret de fazla almazlar en fazla 10 TL

Yorum bağlantısı
Okan Kurtulan

Focus Trend x ve Style'nın on panjurunun Titanium panjurundan daha sportif oldugunu dusunenlerdenim. Arı petegi olan panjur piano black yada mat siyah guzel iscilikle zimpara astar boya yapildiginda sahane oluyor. Neyse; Beyaz araca krom calismasi yapmak hic bir zaman cekici gelmemistir bana. Ama emek zaman ve butce ayirmissiniz allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin demek duser bize :)

Yorum bağlantısı
Bekir İlk

Focus Trend x ve Style'nın on panjurunun Titanium panjurundan daha sportif oldugunu dusunenlerdenim. Arı petegi olan panjur piano black yada mat siyah guzel iscilikle zimpara astar boya yapildiginda sahane oluyor. Neyse; Beyaz araca krom calismasi yapmak hic bir zaman cekici gelmemistir bana. Ama emek zaman ve butce ayirmissiniz allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin demek duser bize :)

teşekkür ederim. bence özellikle beyaz araca ayrı bir hava kattı krom panjur ve çıtalar. eski panjurum sağlam duruyor. eğer dediğiniz şekilde boyatıp kullanılırsa güzel durur. ben öyle bir örneğe denk gelmedim. siz denk geldiyseniz resim atabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...