Ali Uymaz 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Sanat reklam reklamcılık bir sanatsa adresiniz burası 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Karar verdikten sonra ilk işin marka tescilini araştır. sonra uğraştırıp duruyorlar... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Mustafacığım yeni işin tekrar hayırlı olsun, hem rakam hem yaz isimleri var onlardan birini öneririm ben 3GEN (üçgen) reklam gibi, Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Aktürk Reklam, Aktürk Ajans. Aklına gelmiştir illaki Mustafa'm. Yaratıcılıkta sınır tanıma emi 3 Yorum bağlantısı
Caner Kansız 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Beyaz Ajans yada Melek Reklam gibi. Arabanda veya çevrendeki herhangi birşey çağrışım yapabilir 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 NAR REKLAM. Hem söylenişi kolay hem de reklam ile doğacak bolluğu çağrıştırıyor. MAR AJANS. Bu da başharflerden, söylenişi de güzel. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 (düzenlendi) Kulağa hoş gelen her yabancı sözcük markalaştırılmamalı, isimleştirilmemelidir. Aleyna arapçada üzerinde, üzerine gibi anlamlara gelen basit bir edatmış. Birileri sırf Kur'an-ı kerim'de geçiyor diye bu sözcüğü kullanmış. Şimdi her taraflarda "üzerindeeee" diye çagrılan kızlar dolaşıyor. irriter, kızmak. kızdırmak, öfkelendirmek, öfkelenmek, kaşınmak gibi anlamlara gelen latince bir sözcüktür. Mesela bir tıbbi terim olarak irritation (iritasyon) sözcüğü dikkatlerden kaçmamalıdır 27 Ocak 2016 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 (düzenlendi) Hakkınızda hayırlısı olsun isim bulmak cidden zor birşey. 2009'da babamların firma için uğraşmıştım "PNOMEK" Bu yıl "Üsküdar Pet Center". Kendi hobim ve web sitem; akvaryumhobim.com yani bir çırpıda okunmalı ve akılda kalabilecek şeyler olmalı; Ajans yedi/24 reklam center imaj reklam Reklamarka Ajans79 27 Ocak 2016 tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Kilisin eski ismi olmasınadan dolayı İRRİTA Reklam veya İRRİT@ AJANS 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Yaratıcılıkta sınır tanıma emi Sınırları zorlarım, bilirsin. [emoji12] Mustafa'ya orta yaptım, hem geç cevap verdi (uyuya kaldım) hem de ortayı değerlendiremedi. Bu isim koyma mevzusu ile ilgili komik bir diyalog var. Son yıllarda çocuğa veya işyerine isim koyarken farklı bir isim bulmak için bazen çok ciddi saçmalıyoruz. Hocanın birine "Çocuğumuz olacak, ismini ne koyalım?" diye soruyorlar. Hoca da Ahmet, Muhamned, Mustafa vb. isimler öneriyor. Yok hocam diyorlar, Kuran'da geçsin ama başka kimsede olmasın diyorlar. Hoca da cevabı yapıştırıyor. Tamam o zaman diyor. Firavun koyun. [emoji4] 4 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 (düzenlendi) Sınırları zorlarım, bilirsin. [emoji12] Mustafa'ya orta yaptım, hem geç cevap verdi (uyuya kaldım) hem de ortayı değerlendiremedi. Bu isim koyma mevzusu ile ilgili komik bir diyalog var. Son yıllarda çocuğa veya işyerine isim koyarken farklı bir isim bulmak için bazen çok ciddi saçmalıyoruz. Hocanın birine "Çocuğumuz olacak, ismini ne koyalım?" diye soruyorlar. Hoca da Ahmet, Muhamned, Mustafa vb. isimler öneriyor. Yok hocam diyorlar, Kuran'da geçsin ama başka kimsede olmasın diyorlar. Hoca da cevabı yapıştırıyor. Tamam o zaman diyor. Firavun koyun. [emoji4] Hiç aklıma gelmediği için şaşırdım kaldım ne diyeceğimi bilemedim abi Şimdi ben isim bulamadım acaba ismini isimsiz ajans mı yapsam 27 Ocak 2016 tarihinde Mustafa AKTÜRK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Hiç aklıma gelmediği için şaşırdım kaldım ne diyeceğimi bilemedim abi Şimdi ben isim bulamadım acaba ismini isimsiz ajans mı yapsam "Tek Adam Reklam" düşünülebilir. 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Örneğe bilinen bir ifadeden ekleme yapayım: Esselam-u aleyküm (en büyük selam yani Allah'ın selamı üzerinize. ) aleyküm : on you / to you 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Ampül ajans ilk bakışta aklıma gelen ama çalışacağınız sektörde reklamın hangi kolunda iş yapacaksanız onun üzerindende birşeyler düşünülebilir. 1 Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 - Aaa çok hoş olmuş, Logoyu kime yaptırdın abi? - "Fıstık Yeşili'ne yaptırdım. Mustafa var ya bizim, yeni açtı dükkanı. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 (düzenlendi) öncelikle işyeri hayırlı olsun, boşuna uğraşma Mustafa, yorum reklam 27 Ocak 2016 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts