İçeriğe Yönlendir

Reklamcıya İsim Aranıyor :)

Mustafa AKTÜRK

Recommended Posts

Ali Uymaz

Sanat reklam reklamcılık bir sanatsa adresiniz burası

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Karar verdikten sonra ilk işin marka tescilini araştır.

sonra uğraştırıp duruyorlar...

Yorum bağlantısı
Misafir

Mustafacığım yeni işin tekrar hayırlı olsun,

hem rakam hem yaz isimleri var onlardan birini öneririm ben

3GEN (üçgen) reklam gibi,

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Aktürk Reklam, Aktürk Ajans. Aklına gelmiştir illaki Mustafa'm.

Yaratıcılıkta sınır tanıma emi :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Caner Kansız

Beyaz Ajans yada Melek Reklam gibi. :) Arabanda veya çevrendeki herhangi birşey çağrışım yapabilir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

NAR REKLAM. Hem söylenişi kolay hem de reklam ile doğacak bolluğu çağrıştırıyor.

MAR AJANS. Bu da başharflerden, söylenişi de güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Kulağa hoş gelen her yabancı sözcük markalaştırılmamalı, isimleştirilmemelidir. Aleyna arapçada üzerinde, üzerine gibi anlamlara gelen basit bir edatmış. Birileri sırf Kur'an-ı kerim'de geçiyor diye bu sözcüğü kullanmış. Şimdi her taraflarda "üzerindeeee" diye çagrılan kızlar dolaşıyor. irriter, kızmak. kızdırmak, öfkelendirmek, öfkelenmek, kaşınmak gibi anlamlara gelen latince bir sözcüktür. Mesela bir tıbbi terim olarak irritation (iritasyon) sözcüğü dikkatlerden kaçmamalıdır

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1
(düzenlendi)

Hakkınızda hayırlısı olsun isim bulmak cidden zor birşey. 2009'da babamların firma için uğraşmıştım "PNOMEK" Bu yıl "Üsküdar Pet Center". Kendi hobim ve web sitem; akvaryumhobim.com yani bir çırpıda okunmalı ve akılda kalabilecek şeyler olmalı;

Ajans yedi/24
reklam center
imaj reklam
Reklamarka
Ajans79
tarihinde Erkan Gültekin1 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Kilisin eski ismi olmasınadan dolayı   İRRİTA Reklam veya İRRİT@ AJANS 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yaratıcılıkta sınır tanıma emi :D

Sınırları zorlarım, bilirsin. [emoji12]

Mustafa'ya orta yaptım, hem geç cevap verdi (uyuya kaldım) hem de ortayı değerlendiremedi. Bu isim koyma mevzusu ile ilgili komik bir diyalog var. Son yıllarda çocuğa veya işyerine isim koyarken farklı bir isim bulmak için bazen çok ciddi saçmalıyoruz.

Hocanın birine "Çocuğumuz olacak, ismini ne koyalım?" diye soruyorlar. Hoca da Ahmet, Muhamned, Mustafa vb. isimler öneriyor. Yok hocam diyorlar, Kuran'da geçsin ama başka kimsede olmasın diyorlar. Hoca da cevabı yapıştırıyor. Tamam o zaman diyor. Firavun koyun. [emoji4]

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK
(düzenlendi)

Sınırları zorlarım, bilirsin. [emoji12]

Mustafa'ya orta yaptım, hem geç cevap verdi (uyuya kaldım) hem de ortayı değerlendiremedi. Bu isim koyma mevzusu ile ilgili komik bir diyalog var. Son yıllarda çocuğa veya işyerine isim koyarken farklı bir isim bulmak için bazen çok ciddi saçmalıyoruz.

Hocanın birine "Çocuğumuz olacak, ismini ne koyalım?" diye soruyorlar. Hoca da Ahmet, Muhamned, Mustafa vb. isimler öneriyor. Yok hocam diyorlar, Kuran'da geçsin ama başka kimsede olmasın diyorlar. Hoca da cevabı yapıştırıyor. Tamam o zaman diyor. Firavun koyun. [emoji4]

Hiç aklıma gelmediği için şaşırdım kaldım ne diyeceğimi bilemedim abi  :D  :D Şimdi ben isim bulamadım acaba ismini isimsiz ajans mı yapsam  :biggrin:

tarihinde Mustafa AKTÜRK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Hiç aklıma gelmediği için şaşırdım kaldım ne diyeceğimi bilemedim abi :D:D Şimdi ben isim bulamadım acaba ismini isimsiz ajans mı yapsam :biggrin:

"Tek Adam Reklam" düşünülebilir.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Örneğe bilinen bir ifadeden ekleme yapayım: Esselam-u aleyküm (en büyük selam yani Allah'ın selamı üzerinize. ) aleyküm : on you / to you

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Ampül ajans :)  ilk bakışta aklıma gelen ama çalışacağınız sektörde reklamın hangi kolunda iş yapacaksanız onun üzerindende birşeyler düşünülebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

- Aaa çok hoş olmuş, Logoyu kime yaptırdın abi?

- "Fıstık Yeşili'ne yaptırdım. Mustafa var ya bizim, yeni açtı dükkanı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

öncelikle işyeri hayırlı olsun, boşuna uğraşma Mustafa, yorum reklam :D

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...