Mustafa AKTÜRK 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Değerli fordclub üyeleri uzun süredir kayıplardayım.Kpss iş yeri derken Kpss'yi atlatıp iş yeri açtım.Şu an tek başıma olmamla birlikte reklam ajansı olarak hizmet vermekteyim.Müşterilere farklı reklam fikirleri sunarak onları uygulamaya çalışıyorum.Ama gel görelim ki iş kendi işime gelince tıkandım kaldım .İş yerime isim arıyorum.Mehmet Kaya hocamın foruma konu aç demesiyle hemen foruma ışınlandım.Sizlerin de fikirlerinizi almak isterim.İsim sıradanlığından kurtulmaya çalışıyorum.Benim ilk olarak iksir aklıma geldi ama ona da sıcak bakmamaya başladım.Sizlerin de fikirlerinizi almak isterim.Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Reklamcı diye isim konulabilir mi? Ne kadar sade o kadar iyi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Aktürk Reklam, Aktürk Ajans. Aklına gelmiştir illaki Mustafa'm. 3 Yorum bağlantısı
Osman Tokdoğan 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 merhaba, yabancı olması sıkıntı değilse NEON: parlak, dikkat çekici gibisinden ya da REVNAK: Parlaklık, göz alıcılık anlamında. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Doğru 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Soy isminiz den bir kesit uygun aslında ak reklam Parti ismi çağrıştırırmı birey diyemem soyadı ile bağdaştığını için Göze batmaz Onun dışında MAK reklam olabilir bence Çanakkale'de bir reklamcının amacındaki yazı geldi aklıma gelin bize sizi elaleme reklam edelim yazıyordu 3 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Mustafa merhaba ... Sen bu işi kiliste yapıp kilis ve çevresini n pastasına talip olacaksın. Sana para kazandıracak genelde resmi kurumlar olacak o yüzden Milli bir ruhun olmalı .İsim bu işte çok önemli bence İsmi AJANS İRRİTA olmalı.Hem milli hem ezzantirik.hemde mevzunun ruhuna uygun. Hadi kolay gele Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Degisik bilinmeyen bir isim olucak ama isinizi anlatan bir isim olucak ve goruldugu zaman akikda kalicak.ona uygunda logo tasarlayacaksiniz ve oda farkli olucak 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Soy isminiz den bir kesit uygun aslında ak reklam Parti ismi çağrıştırırmı birey diyemem soyadı ile bağdaştığını için Göze batmaz Onun dışında MAK reklam olabilir bence Çanakkale'de bir reklamcının amacındaki yazı geldi aklıma gelin bize sizi elaleme reklam edelim yazıyordu slogan güzelmiş:=) 2 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 Aktürk Reklam, Aktürk Ajans. Aklına gelmiştir illaki Mustafa'm. Aynen abi hatta 1 yıldır küçük bir şekilde cam da duruyor kimsenin dikkatini çekmeyecek şekilde sadece kendi müşterilerimin iş yerini bulması için yaptım merhaba, yabancı olması sıkıntı değilse NEON: parlak, dikkat çekici gibisinden ya da REVNAK: Parlaklık, göz alıcılık anlamında. revnak güzel ama akılda kalıcı olur mu bilmiyorum teşekkür ederim Soy isminiz den bir kesit uygun aslında ak reklam Parti ismi çağrıştırırmı birey diyemem soyadı ile bağdaştığını için Göze batmaz Onun dışında MAK reklam olabilir bence Çanakkale'de bir reklamcının amacındaki yazı geldi aklıma gelin bize sizi elaleme reklam edelim yazıyordu Aynen çok iyiydi bende görmüştüm MAK listeye yazıldı teşekkür ederim Mustafa merhaba ... Sen bu işi kiliste yapıp kilis ve çevresini n pastasına talip olacaksın. Sana para kazandıracak genelde resmi kurumlar olacak o yüzden Milli bir ruhun olmalı .İsim bu işte çok önemli bence İsmi AJANS İRRİTA olmalı.Hem milli hem ezzantirik.hemde mevzunun ruhuna uygun. Hadi kolay gele İRRİTA burda ev yemeği yapan yer vardı ama siz söyleyince hoş geldi Erol abi.İRRİTA AJANS.İki A harfi simgeleştirilebilir hatta.Teşekkür ederim abi Degisik bilinmeyen bir isim olucak ama isinizi anlatan bir isim olucak ve goruldugu zaman akikda kalicak.ona uygunda logo tasarlayacaksiniz ve oda farkli olucak Aynen öyle isim de netli sağlayabilirsek logo hemen çalışmaya başlayacağım.Dolayısıyla herşey isime bağlı Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 Renklam Çok teşekkür ederim abi.Renklam Ajansı Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 TÜRK Reklam.. Ü Harfi hilal şeklinde noktalama yıldız şeklinde.. 4 Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 TÜRK'ün kullanilabilmesi için bakanlar kuruldan izin alinmasi gerekiyor diye biliyorum 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 buna bir şey diyebilmek için şahsen seni tanımak lazım abi; karakterini, iş yapma şeklini/işe yaklaşımını, hedef kitleni haliyle de kitleyle ilişkini vs birçok başlığı iyi bilmek lazım. yine de de bir şeyler dersen mak veya mat diyebilirim ama yüzeysel oluyor tabi. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 sade ve akılda kalıcı olmalı. aslında soyadın da çok güzel olmasına rağmen ticari düşünmeli ve parti ismi çağrıştırmamalı. benim önerim; kelebek reklam ajansı ya da kelebek reklam Soyismimi bende çok seviyorum Sadık abi fakat firmalara isim soyisim söyleyip işyeri ismini de aktürk ajans diyince tuhaf oluyor.Soyisimle firma ismi çok yaygın özellikle Kilis'te. buna bir şey diyebilmek için şahsen seni tanımak lazım abi; karakterini, iş yapma şeklini/işe yaklaşımını, hedef kitleni haliyle de kitleyle ilişkini vs birçok başlığı iyi bilmek lazım. yine de de bir şeyler dersen mak veya mat diyebilirim ama yüzeysel oluyor tabi. Aynen kardeşim.Benim müşterilerimde uyguladığım durumların bana uygulanması lazım .Şimdi bende gidip bir ajansa bana isim bulun diyememki .Teşekkür ederim düşüncelerin için. Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Hayırlı olsun. Müşterilerinize hangi mecralarda hizmet veriyorsunuz ? Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 Hayırlı olsun. Müşterilerinize hangi mecralarda hizmet veriyorsunuz ? Teşekkür ederim.Logo tasarımı, kurumsal kimlik, katalog, firmaya özel tasarım promosyon ürünleri(lazer kesim duvar saati vb.), afiş çalışmaları, ambalaj tasarımı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Teşekkür ederim.Logo tasarımı, kurumsal kimlik, katalog, firmaya özel tasarım promosyon ürünleri(lazer kesim duvar saati vb.), afiş çalışmaları, ambalaj tasarımı. Reklam yerine GRAFİK yada TASARIM vs olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Küçükken sana isminden dolayı çokça mıstık demişlerdir. Sen de buna dayanarak mistik reklam ajansı koyabilirsin adını . Farklı düşünelim, reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek iyisi kötüsü reklam ajansı olabilir mesela Bedavadan reklam olabilir. gerçi o zaman da para kazanamazsın Ya da ismi boş ver de önce slogan bul, bak ne güzel bedavadan reklam yapmış olursun. Arda Bülent Güzel paylaşmıştı forumda 1 Yorum bağlantısı
Serhat Böcek 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Tanıtalım Reklam yada Tanıtıcı Reklam. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 REK-MUS yada REKMUS reklamcı mustafa 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts