Süleyman Can Şahin 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Selamlar. Son zamanlarda fark ettiğim bir ses ne kadar zamandır vardı bilmiyorum . Kar yağınca fark ettim araç bir yerde kaldı patinaj çekip çıkmaya çalışırken dışarıdan duydum . Ses vites boşta araç rolantide iken hiç bir devirde gelmiyor. Vites de iken videodaki gibi yaptığımda yarım debriyaj yapıp kalkıyorum geri debriyaja basıp rolanti inerken geliyor. Video da 00.05 , 00.08 ve 00.12 . saniyelerde gelen çıtırtı benzeri ses . Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Tam emin olamadım ama oyumu volanttan yana kullanıyorum Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 Tam emin olamadım ama oyumu volanttan yana kullanıyorum Abi volant baskı balata 35bin km önce değişmişti. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 Takozları kontrol ettirdin mi? Yok hocam daha baktırmadım şarj dinamosu bu yaz başıma geldi Başka bir belirtisi varmıydı Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Yok hocam daha baktırmadım Başka bir belirtisi varmıydı ilk önce çalıştırdığım zamanlarda koku geliyordu 1 hafta bu şekilde devam etti.En son şarj etmediği için akü boşaldı çalışmadı.Şarj dinamosunun üstünde birkaç yanmış parça değişti seste gitti anahtarı çevirdiğimde hemen almaya başladı sorun o şekilde bitti Yorum bağlantısı
fatih harmanbaşı 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 şarj dinamosu ve kayışına bakılmalı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 29 Şubat 2016 Yazar Paylaş 29 Şubat 2016 sorunun kaynağı bulundu mu Süleyman bey, neyden kaynaklanıyormuş?Abi bugün sadece turbo tamiri yapan biryer var oraya götürdüm. Turbonun balansı bozulmuş balans sesiymiş. Milin değişmesi gerekir dedi. 700tl fiyat verdi. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 29 Şubat 2016 Yazar Paylaş 29 Şubat 2016 sorunun kaynağı bulundu mu Süleyman bey, neyden kaynaklanıyormuş?Abi pardon diğer konuyla karıştırdım Bu sesi kar yağdığında farkettim araç patinaj yapıp debriyaja bastıktan sonra geliyordu . Şuan duymuyorum hiç ama büyük ihtimal buda turbodan . Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 29 Şubat 2016 Yazar Paylaş 29 Şubat 2016 geçmiş olsun Süleyman.Sağolasın abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts