Hasan Ekci 24 Ocak 2016 Paylaş 24 Ocak 2016 Karlı zeminde bir dikkatsizlik sonucu kaldırıma çarptım ve konum olarak en önde bulunan intercooler radyatörü resimde görüldüğü üzere delindi 1. Kaynak yaptırıp güvenle kullanılabilirmi? 2.Bu radyatörün arkasında klima ve motor radyatörü var sanırım, içeriden diğer radyatörlerde 3-4 cm kadar motora doğru kayma yapmış, şuan sıvı eksilme yapmadı, yarın bakılacak, oralarda bizi sürpriz bir sorun karşılar mı? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ocak 2016 Paylaş 24 Ocak 2016 Geçmiş olsun. Radyatörü değiştirin, uğraşmayın. Performans kaybı yaşayabilirsiniz. Diğer radyatörler dediğiniz gibi iyice kontrol edilirse sorun olmayacaktır. Ayaklarına dikkat edilmesini tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2016 Paylaş 24 Ocak 2016 Intercooler'larda yüksek basınç ve ısı oluştuğundan kaynak pek güvenilir olmaz bence. Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 24 Ocak 2016 Yazar Paylaş 24 Ocak 2016 Orjinal 300, ithal yan sanayi 200 civarı. Kaynakla sorunsuz halledilebilirse tamir düşünüyorum ama kararsızım. Yarın belli olacak Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ocak 2016 Paylaş 24 Ocak 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun, kaynap yaptır bence, zaten basınç dediğiniz öyle deli basınçlarda değil, kaç bar basıyor turbo kaynak olacak durumda gibi, yaptır geç, sıkıntı olmaz. ısıda kaynağı eritecek kadar olamaz, imkansız zaten, interkul her daim neredeyse soğuk gibi olur çünki... 24 Ocak 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 İyi bir radyatörcü buldum, 20 liraya kaynak yapıldı. Ardından basınçlı hava ile suya sokulup test yapıldı. Sorun yok. Bağlantı ayaklarında yani plastik aksamda çatlak olmadığından tamirin sorunsuz olacağını söyledi usta. Teşekkürler cevap yazan herkese. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts