Emrah Altun 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Arkadaşlar banyomdaki duşakabinin tabanı fayans kaplı duvara silikon ile yapıştırılmış. Silikon hep küf tuttu. Ne yaparsam yapayım temizlenmiyor. Bende anti bakteriyel silikon uygulamayı düşündüm fakat eski silikonları nasıl sökeceğimi bulamadım. Maket bıçağı ile kazısam fayans ve duşakabin çizilecek. Bunun kolay yolu var mıdır? silikon sökücü sprey, solüsyon vb? Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Arkadaşlar banyomdaki duşakabinin tabanı fayans kaplı duvara silikon ile yapıştırılmış. Silikon hep küf tuttu. Ne yaparsam yapayım temizlenmiyor. Bende anti bakteriyel silikon uygulamayı düşündüm fakat eski silikonları nasıl sökeceğimi bulamadım. Maket bıçağı ile kazısam fayans ve duşakabin çizilecek. Bunun kolay yolu var mıdır? silikon sökücü sprey, solüsyon vb? Çekme işlemi yapılırken silikona sıkılıp silikonu etkisizleştiren kaportadan düşmesini sağlayan bir sprey var. O işinizi görecektir. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 17 Ocak 2016 Yazar Paylaş 17 Ocak 2016 Çekme işlemi yapılırken silikona sıkılıp silikonu etkisizleştiren kaportadan düşmesini sağlayan bir sprey var. O işinizi görecektir. Nedir hocam o sprey? Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar banyomdaki duşakabinin tabanı fayans kaplı duvara silikon ile yapıştırılmış. Silikon hep küf tuttu. Ne yaparsam yapayım temizlenmiyor. Bende anti bakteriyel silikon uygulamayı düşündüm fakat eski silikonları nasıl sökeceğimi bulamadım. Maket bıçağı ile kazısam fayans ve duşakabin çizilecek. Bunun kolay yolu var mıdır? silikon sökücü sprey, solüsyon vb? Kazıdıktan sonra fayans üzerine mermer kestirip yapıştır ki bir daha bu tarz sorunla karşılaşma. Resimde mermer yatay konmuş sen dik şekilde koyarsan daha iyi olur Örnek resim 17 Ocak 2016 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 (düzenlendi) Silikon sökücü olur https://www.tekzen.com.tr/silikon_sokucu_100_ml_/152375 Artı olarak Rossmann'da satılan bir kazıma aparatı var maket bıçak gibi ucu var. Ben bu bıçakla fayanstan çizmeden söküyorum silikonu. Hem duş kabininin içini hem de fayansı çizmeden temizliyor. Şu tip bir şeydi: 17 Ocak 2016 tarihinde Özgür Altındağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Saç kurutma makinasıyla ısıtın çekin. Gerekli yerlerde dikkatlice maket bıçağı kullanın. Yatay şekilde kullanırsanız çizmezsiniz. Yatay bıcaklı maket bıcakları var onlarda işinizi görür. O da olmuyorsa maket bıçağını makinasız olarak da kullanabilirsiniz. Tekrar silikon yapmak yerine derz dolgu yaparsanız bir daha küf olmaz. Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 17 Ocak 2016 Paylaş 17 Ocak 2016 Silikon sökücü olur https://www.tekzen.com.tr/silikon_sokucu_100_ml_/152375 Artı olarak Rossmann'da satılan bir kazıma aparatı var maket bıçak gibi ucu var. Ben bu bıçakla fayanstan çizmeden söküyorum silikonu. Hem duş kabininin içini hem de fayansı çizmeden temizliyor. Şu tip bir şeydi: Bu ürün elektrikli cam ocakları temizlemek için arkadaşın dedigi maket bıcagından daha kullanışlı olacaktır.. yine bi tavsiye yeni silikon cektikten sonra kurumadan önce yani düzeletme işlemlerinin ardından.. Silikon cekmiş oldugun bölge üzerine sıvı sabuk sık cok önceleri fayanscı bi arkadaşımdan ögrenmiştim.. Silikonun cabuk kirlenip matlaşmasını engelliyormuş..Ben bi kaç kez denedim gercekten işe yarıyor. Şimdiden kolay gelsin.. Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Aynı temizliği maket bıçağı kullanarak yapmıştım. Fayans ve duşa kabin kısmından keserek çıkarttım. Gözle görülür, rahatsız edici bir çizik oluşmadı zaten üzerine yenisini çekince çiziğin görüneceğini sanmam. Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Google'da arama yaparken buraya geldim. Konu belli. Duşakabindeki silikonlar küflenmiş ve azar azar su sızdırıyor. Yazılanları okudum. Başka pratik fikirleri olan yoksa yarın yapı marketten kimyasal alacağım. Maket bıçağı ile olmuyor. Çok kötü bir hale gelmiş. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Aseton deneyin Ben iyi sonuç aldım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 Eyüp Çetin yazdı: Google'da arama yaparken buraya geldim. Konu belli. Duşakabindeki silikonlar küflenmiş ve azar azar su sızdırıyor. Yazılanları okudum. Başka pratik fikirleri olan yoksa yarın yapı marketten kimyasal alacağım. Maket bıçağı ile olmuyor. Çok kötü bir hale gelmiş. https://www.selsil.com/silikon-nasil-temizlenir/ 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan 2020 Paylaş 21 Nisan 2020 En nefret ettiğim şey. La yaz şöyle çıkar bitti.Google yazarsın karpuz diye. Al sana cevap.Karpuz nedir? Karpuz nedir sorusu için karpuz nedir neden yenir. karpuz yemek için neler yapmalı. Karpuzun bilinmeyen yönleri. Karpuz nerde yetişir. Karpuz neyle yenir. Karpuz yersen ne olur. Karpuzu yemeden önce ne yemeli. Karpuz Karpuzmudur Yorum bağlantısı
Emrah Altun 22 Nisan 2020 Yazar Paylaş 22 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: En nefret ettiğim şey. La yaz şöyle çıkar bitti. Google yazarsın karpuz diye. Al sana cevap. Karpuz nedir? Karpuz nedir sorusu için karpuz nedir neden yenir. karpuz yemek için neler yapmalı. Karpuzun bilinmeyen yönleri. Karpuz nerde yetişir. Karpuz neyle yenir. Karpuz yersen ne olur. Karpuzu yemeden önce ne yemeli. Karpuz Karpuzmudur Bizim Türk Webmasterlar SEO diyorlar buna. Çoğu şey gibi bunu da başka taraflarından anladık maalesef. Özellikle de büyük haber siteleri çöp oldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts