İçeriğe Yönlendir

Aliexpress Veya Ebay Ürün Tavsiyesi

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Aydın Akdeniz

Aydın şarj ne kadar gidiyo

Kayıt olayı var mı bide :)

Kayit yok abi . sarji tahmini 4 saat gider . birde ekran kendini karartiyo belli bi sure sonra . tuşa basinca aciyo.
Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

1 22/12/2014 09:55:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - CHINA (Yurt Disi) 2 29/12/2014 09:14:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - CHINA (Yurt Disi) 3 12/01/2015 09:22:17 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - CHINA (Yurt Disi)

Yurtdışına sevk edildi diyor sonra alıp verme emrkezine alındı diyor. Gönderi geri mi gönderildi Çin'e ?

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

1 22/12/2014 09:55:00 Gonderi musteriden alinmistir Receive item from customer (Otb) - - CHINA (Yurt Disi) 2 29/12/2014 09:14:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - CHINA (Yurt Disi) 3 12/01/2015 09:22:17 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - CHINA (Yurt Disi)

Yurtdışına sevk edildi diyor sonra alıp verme emrkezine alındı diyor. Gönderi geri mi gönderildi Çin'e ?

Yok aynısı benim aldığım bir üründede yazıyordu ama geldi.

Yorum bağlantısı
Burak Gülnar

Evet bir önceki siparişime baktım ordada varmış bundan sonraki adım PTT girişi yapıldı olacak muhtemelen, bayadır gelmeyince heyecan yaptım geri mi gitti diye :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Evet bir önceki siparişime baktım ordada varmış bundan sonraki adım PTT girişi yapıldı olacak muhtemelen, bayadır gelmeyince heyecan yaptım geri mi gitti diye :)

Bende göndericiyle baya konuştum aynı durumdan dolay :)

2 siparişim vardı ikisi de aynı anda geldi. :)

Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

Kapı koluna koyulanlar 11 dolares mi ?

Evet alana Free shiping benden.
Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

O kadarını bilmiyorum focusa aldım ilan daki açıklamaları okuyun uyarsa yollarim

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

O kadarını bilmiyorum focusa aldım ilan daki açıklamaları okuyun uyarsa yollarim

Erkan Abi fiskiyeler ne kadar:)

Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

Erkan Abi fiskiyeler ne kadar:)

3.60 $    :biggrin:

Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

Kargo :)

+ kargo tabiki 45 gün beklemek yok aldığım fiyata senin cepten birde kargo vermeyelim değilmi  ;)

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

+ kargo tabiki 45 gün beklemek yok aldığım fiyata senin cepten birde kargo vermeyelim değilmi ;)

Tamamdır Abi hesap numaranı alıyım :)
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

ben okumuyorumda, yanımdakiler okuyor :D

düzeltelim, kitap diyelim, bu seferde kitapmı okuyorsun diyecen :D

tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

ben okumuyorumda, yanımdakiler okuyor :D

düzeltelim, kitap diyelim, bu seferde kitapmı okuyorsun diyecen :D

Bir gün arabada yanımda benim birader gazete oluyor, çek diyorum aynayı göremiyorum, çekiyor bir müddet sonra dalıyor tekrar kapatıyor aynayı, bende aldım gazeteyi camdan dışarı attım. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...