Ceyhun Orhan 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Merhabalar, Aracımıza bi-xenon mercek dönüşümü yaptık. 3 inc mercek kullanıldı. H1 tip xenon ile aydınlatıldı. Aynı zamanda amerikan park uygulaması yapıldı. Aynı zamanda sararan sağ far camı düzeltildi. Uygulama tamamen abim tarafından yapılmıştır. Eski üyelerinizden belki hatırlayanınız da olur. Onur Orhan. 8 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Sanırım ortada bi yanlışlık var. Siz sadece mercekli xenon modifikasyonu yapmışsınız. Elinize sağlık iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Ceyhun Orhan 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Hayır bi-xenon özellikli mercek. Bir yanlışlıktan kastınız nedir? Bu da videosu. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Hep çok isteyip, hiç yapamadığım olay. Çok beğendim abinizin ellerine sağlık. Maliyet nedir? Yorum bağlantısı
Ceyhun Orhan 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 400 lira civarı. Dilerseniz abimle görüşebilirim yardımcı olur sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 (düzenlendi) Hayır bi-xenon özellikli mercek. Bir yanlışlıktan kastınız nedir? Bu da videosu. "H1 tip xenon ile aydınlatıldı" dediniz ya, normalde bixenonda d1s yada d2s ampul kullanılıyor. Ona istinaden bir yanlışlık var sandım. 10 Ocak 2016 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Gayet güzel olmuş iyi günlerde kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 mercek montajı sonrası farı takarken arka tarafta kesme işlemi gerekti mi? 1 Yorum bağlantısı
Ceyhun Orhan 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 mercek montajı sonrası farı takarken arka tarafta kesme işlemi gerekti mi? Gerekmedi Çağlar Bey. Geri dönüş şansı var. Odaklama vs. problemi de olmadı. Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Abinizin ellerine sağlık. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Hazır tip mercek kullanılmış. Morimoto olabilir 1 Yorum bağlantısı
Ceyhun Orhan 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 mercek 2.5 olabilir mi? 3 ınc. Far büyük olunca küçük kaldı Abimin arabasındaki 2,5 inc. Karşılaştırınca fark anlaşılabilir. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Güle güle kullanın. Hep merak etmişimdir. Tasın içine mercek montajı yapılırken nasıl yapılıyor da ışık düzgün olarak fardan çıkıyor. Yani tasa montajda açı nasıl neye göre hesaplanıyor? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Hazır tip mercek kullanılmış. Morimoto olabilirAynen, direk h7 ve h4 yuvasına takılan tipten sanırım. https://www.theretrofitsource.com/complete-retrofit-kits/bi-xenon-morimoto-mini-stage-3-kit-h1.html#.VpLOQhmjPqA Gibi. Yorum bağlantısı
Ceyhun Orhan 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Güle güle kullanın. Hep merak etmişimdir. Tasın içine mercek montajı yapılırken nasıl yapılıyor da ışık düzgün olarak fardan çıkıyor. Yani tasa montajda açı nasıl neye göre hesaplanıyor? Teknik kısmını hiç bilmiyorum açıkçası. Abim yaptı ben ayak işlerine baktım Aynen, direk h7 ve h4 yuvasına takılan tipten sanırım. https://www.theretrofitsource.com/complete-retrofit-kits/bi-xenon-morimoto-mini-stage-3-kit-h1.html#.VpLOQhmjPqA Gibi. Doğrudur Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Başarılı gözüküyor, işin teknik kısmından anlamam güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Güle güle kullanın. Hep merak etmişimdir. Tasın içine mercek montajı yapılırken nasıl yapılıyor da ışık düzgün olarak fardan çıkıyor. Yani tasa montajda açı nasıl neye göre hesaplanıyor?1:45 deki gibi h7 yada h4 aparatı olduğu için normal ampül gibi direk olması gereken açıda takılıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 bu arada sanki tek far gibi görüntü düşmüş duvara, yada ikisi de üst üste gelmiş. dışa doğru açmak lazım sanırım. olması gereken 1 Yorum bağlantısı
Ceyhun Orhan 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Yine o şekilde. Fotoğrafta net değil. Ayarı yapıldı. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Kendisi hazır mercek kullanmış.Bi xenon aslında 1 tek ampul kullanıp uzun kısanın merceğin özelliğinden olan.Ampul led olursa bi-led halojen olursa bi-halojen denir.Kendisinin taktığı mercekte arkasında vidalama kısmı var ampul yuvasına oturtup vidalama yapılıyor.Xenonun ısısından dolayı çok uzun ömürlü olmayacak.Ama göz almasından iyidir.Güle güle kullanın.Size önerim bulabilirseniz güçlü kuvvetli led ampul bulmaktır.Böylelikle merceğin kararmasını önlemiş olursunuz. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Ne kadarda bi xenon olsa,bu hazır mercekler de soğuk selektör yapılamıyor,sırf bu yüzden soğuk selektör olsun diye orijinal mercek ve d1s Balast montajını yaptım.soğuk selektörü hiç bir şeye degişmem 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Ne kadarda bi xenon olsa,bu hazır mercekler de soğuk selektör yapılamıyor,sırf bu yüzden soğuk selektör olsun diye orijinal mercek ve d1s Balast montajını yaptım.soğuk selektörü hiç bir şeye degişmemH1 led takılırsa soğuk selektör de yapılabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts