Koray dal 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 (düzenlendi) Mrb arkadaslar dizel araclar icin hangi filtre grubunu kullanılmasını tavsiye edersiniz. 8 Ocak 2016 tarihinde Koray dal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 ben dizel focus için bosch kullanıyorum Yorum bağlantısı
Koray dal 8 Ocak 2016 Yazar Paylaş 8 Ocak 2016 Ufaktan bir araştırdım mann filtrede en kaliteliler arasinda mann grubu kullanan varmi acaba... 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Koray dal yazdı: Ufaktan bir araştırdım mann filtrede en kaliteliler arasinda mann grubu kullanan varmi acaba... Çağlar bey başka bir konuda yazmış size. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237952-common-railde-yakit-filtreleme-onemli-bilgiler/ Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 (düzenlendi) Fordun orjinal hava filtresini mahle üretiyor bildiğim kadarıyla. 8 Ocak 2016 tarihinde Hasan Ekci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Koray dal yazdı: Ufaktan bir araştırdım mann filtrede en kaliteliler arasinda mann grubu kullanan varmi acaba... var ben mercedeste kullanıyorum, ustam 1-2 ay önce mann fabrikasının düzenlediği eğitime katıldı, kağıt aynı biri mann diye çıkıyor biri yıldız damgalı.. yıldız örn;80 lira diğeri 40 lira.. vessalam mann candır.. Yorum bağlantısı
Alper Aytar 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Koray dal yazdı: Ufaktan bir araştırdım mann filtrede en kaliteliler arasinda mann grubu kullanan varmi acaba...Vw aracımda Mann filtre kullanıyorum ve de fiyatlar euro bazında değişken biraz yani Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Aracımda şu an polen filtesi ve yağ filtresi olarak Bosch filtre kullanıyorum. Motor hava filtresi olarak ta yerli bir ürün almıştım sanırım. Motorcraft ve Fomoco Ford'un markaları. MANN FILTER en kaliteliler arasındadır. Ben şahsen Bosch ürünlerini severim, tercih ederim. Hem fiyat açısından çok yüksek değildir, hem de iyi bir kaliteye sahiptir. Saygılar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Çağlar Bayur yazdı: fill Fomoco'dan farkı nedir abi ? Yorum bağlantısı
erdal eren türk 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Koray Dal bey bence bilinen urunden sasmamali. Fordun orjinal fomoco filtrelerini kullan. Mann,bosch,fil dusunmeyin. Yorum bağlantısı
Koray dal 11 Ocak 2016 Yazar Paylaş 11 Ocak 2016 Erdal bey fomoco orjinalidir dogrudur.ama daha kalitelesi daha iyisi varsa neden kullanmayalim... Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 (düzenlendi) Mann, Hengst, Fiamm, Sofima, Ufi, Bosch, Mahle, Fil - Fomoco filtreler modele gore bu firmalar tarafindan uretiiyor. 11 Ocak 2016 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fzt Mehmet Çakır 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Malesef yetkili serviste kullanılan yağ filtresi orjinal fomoco değil. Otosan'ın iç piyasada başkasına ürettirdiği filtreler kullanılıyor. Yakıt filtresi olarak serviste de UFİ kullanılıyor. Garantim bittikten sonra parçaları kendim temin edip, BOSCH Car Servis te işçilik vererek bakımını yaptırıyorum. Yakıt filtresi olarak orjinal UFİ filtre, hava yağ polen filtresi olarak Bosch filtre kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts