İçeriğe Yönlendir

Koltuklarımdaki Kedi Kokusu Nasıl Gider?

Ceyhun Özer

Recommended Posts

Ceyhun Özer

arakadaşlar geçen gün aracın  şöför kapını açık unutmamdan dolayı Yklaşık 2 saat kadar içerine kedi girmiş ve sanırım işemiş araç ıslak kedi ve çiş kokusu karışık bi kokuyla kaplanmış ne yapmam lazım yardım.. lütfen.?

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Elinizden geliyor ve kapalı sıcak bir mekan varsa halı yıkama makinesi ile yıkayın. Böyle bir imkan yoksa profesyonel iyi bir yerde koltuk temizliği ve koruma yaptırın.

Yorum bağlantısı
Misafir

hafif ılık su ve Lok yardımı ile güzelce silin sonra bi yıkama makinası başka türlü Zor. Köpek kokusu olsa kesinlikle araçtan çıkmıyor. Bizim şirketten bi arkadaş aracını sattı bu yüzden  :angry:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Silme ile çıkmaz daha kötü olur.

Köpekler de arabayı kovalar.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kedi kokusu çok zor çıkar. Profesyonel yıkamacıları tercih edin derim. Ziebart özellikle.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Koltukları söküp taban halisini disari alip güzelce yikamak için bahane olmuş :)

Yorum bağlantısı
Taha Bayraktar

arakadaşlar geçen gün aracın  şöför kapını açık unutmamdan dolayı Yklaşık 2 saat kadar içerine kedi girmiş ve sanırım işemiş araç ıslak kedi ve çiş kokusu karışık bi kokuyla kaplanmış ne yapmam lazım yardım.. lütfen.?

Merhaba;

Öncelikle geçmiş olsun.. :(

Kirlenen koltuk belli ise (umarım arka koltuktur.. Çünkü sökmesi ve temizliği kolay olur..) kılıflarını sökün, süngerini alın ve ılık su ile güzelce yıkayın. Evinizde havadar uygun bir yerde güzelce kurutun.

Veya; Maddiyatınıza göre profesyonel destek alın. Ama bu soğuk havalarda kuruluğuna çok  dikkat edin.

Saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Misafir

Koltukları söküp taban halisini disari alip güzelce yikamak için bahane olmuş :)

O sırada güzel bi izalasyon demi abi :D

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Silme işlemi herşeyi daha berbat edebilir özellikle koltuklarda  :( Eğer koltuktaysa koltuk süngerininde temizlenmesi gerekir. Sadece kumaşını temizleyip vakumlamak yetmez diye tahmin ediyorum. Koltuk sökülür ve kumaşıda süngerinden ayrılır.Ayrı ayrı yıkanıp kurulanır. Geçmiş olsun 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...