Yusuf Koç 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Evet böylelerine meydanı boş bırakmamak gerek... Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Bu kadar güzel insanın arasında insan dışarıya göre kendini güvende hissediyor.Teşekkürler hassasiyetiniz için... Yorum bağlantısı
Yasir Baş 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Konuyu yeni gördüm tek tek bütün mesajları okudum..Adamın Türkçe Türkçe değil ahlak ahlak değil..Rabbim korusun böylelerinden.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2016 Paylaş 18 Ocak 2016 Belki adam arabayı sattı ilan o yüzden kalktı [emoji1] Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 21 Ocak 2016 Yazar Paylaş 21 Ocak 2016 Belki adam arabayı sattı ilan o yüzden kalktı [emoji1] yok abi araç satılmadı e devler üzerinden sorguluyorum plakayı sürekli satış yaptığım tarih var Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 Merhaba Forumdaşlar Daha öncede buna benzer bi konu açmıştım hep beraber şikayet ederek ilanı kapattırmıştık... sahtekar yine açmış bu sefer farklı isimle ancak aynı fotoları kullanmış, km yine 209.000 de ben aracı sattığımda 255.000 deydi ve 4 parça boya var araçta... eski konu burda göz atabilirsiniz http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/278392-sahtekarl%C4%B1k/ Buda aracın yei llanı https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-satilik-ford-fiesta-1.4-tdci-comfort-296056929/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false tekrar şikayet edebilirmiyiz ilanı kaldırsınlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 bu niye böyle? İR0T5İB3A3T N6U4M9A3R6A6S8I Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 bu niye böyle? İR0T5İB3A3T N6U4M9A3R6A6S8I numara içinde gizli hocam direk numara yazınca ilanı onaylamıyor sahibinden... 05336493668 miş irtibat numarası Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 bu niye böyle? İR0T5İB3A3T N6U4M9A3R6A6S8I Şifreli abi [emoji23] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 bu niye böyle? İR0T5İB3A3T N6U4M9A3R6A6S8I Kriptolu. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Boztaş 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 km orjinal mi diye msj attım. Cevap geldi: ''değilmiş bende şimdi öğrendim orjinal km 260 civarındaymış.'' Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 ialandaki şahısla aramda geçen mesjlaşma Ümit Mavigözbu araç kaç km de ? 29 Nisan 2016 09:02 Emre Can Evrim209.000km dir ve bütün bakımları yapılmıştır. 29 Nisan 2016 11:19 Ümit Mavigözben bu aracı sattığımda 255 bin km deydi nasıl 209 bin kmde oluyor geri geri mi gezdiniz ? 29 Nisan 2016 11:50 Ümit Mavigözben bu aracı sattığımda 255 bin km deydi nasıl 209 bin kmde oluyor geri geri mi gezdiniz ? 29 Nisan 2016 11:50 Emre Can EvrimDalgamı geçiyorsun benle kime sattınız aracı ? 29 Nisan 2016 13:17 Ümit Mavigözkim kime dalga geçiyor sen benden daha iyi biliyorsun galerinin üzerinden ilk açtınız ilanı şikayet ettim kapattırdım şimdi sallama bi isimle ilan açıyorsunuz. ayıptır bu sizin yaptığınız 255 bin km olan bir aracı 209 bin km çekip bir parça boyalı diye satmak nedir ? hiç birşeyden korkmuyorsunuz allahtan da mı korkmuyorsunuz. yine şikayet edicem ve ilanı kaldırtıcam... 29 Nisan 2016 20:27 Emre Can Evrimben aracı alalı 2 ay oldu zaten öğrenciyim benim babam da avukat söylediğin iyi oldu seni aratıcam. 29 Nisan 2016 20:54 Ümit Mavigözkapatılan ilan la aynı fotoları neden kullanıyorsunuz o zaman ? açıklamalar aynı fiyat aynı km aynı... yalan söylüceksiniz bari mantıklı bişey söyleyin... 29 Nisan 2016 21:04 Emre Can Evrimbabam sizi arıyor açarmısınız telefonu yoksa aracın eski sahibinin siz olduğu anladık sizi mahkemeye vericez km düşürüp araç sattınız için. 29 Nisan 2016 21:06 ! Ümit Mavigöz ben aracın km sini düşürüp satsam size niye söyliyim ki salakmıyım... gidin istediğiniz yere verin. beni bu oyunlarla korkutamazsınız Ümit Mavigöz ben aracın km sini düşürüp satsam size niye söyliyim ki... gidin istediğiniz yere verin. beni bu oyunlarla korkutamazsınız 29 Nisan 2016 21:15 Emre Can Evrimarkadaşım ben bu aracı dediğim gibi 2 ay oldu alalı bana satan kişiye davamı açıcam kim oynama yaptıysa onu bulurlar ama sen benim ilanımı kaldırtmaya çalıştığın için senide şikayet edicem. 29 Nisan 2016 21:24 Ümit Mavigözet istediğin yere istediğin kişiye şikayet et. 29 Nisan 2016 21:29 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Enteresan. Şahsen ben şikayet etmeyeceğim. Araç da çok güzel duruyor, 150 bin km dese yerim. Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 Enteresan. Şahsen ben şikayet etmeyeceğim. Araç da çok güzel duruyor, 150 bin km dese yerim. enteresan olan ne mesela Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Aranızda geçen sohbet ilgimi çekti sadece. Aba altından sopa göstermiş size... Ama boş atmış belli ki.. Fakat çok küçük bir ihtimal de olsa araç başkasına satılmış olabilirdi. Aynı resim ve yazılar farklı kişiler tarafından paylaşılarak kullanılabilir sonuçta. Zira benim sattığım bir aracı alıcı direkt benim cümlelerimle 1 ay sonra tekrar satmaya çalışmıştı. Hatta ben ilk ilan açtığımda aynı cümleleri bir başkası daha kopyalamıştı 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 En sevdiğim şey ilan şikayet etmek.. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 29 Nisan 2016 Yazar Paylaş 29 Nisan 2016 Aranızda geçen sohbet ilgimi çekti sadece. Aba altından sopa göstermiş size... Ama boş atmış belli ki.. Fakat çok küçük bir ihtimal de olsa araç başkasına satılmış olabilirdi. Aynı resim ve yazılar farklı kişiler tarafından paylaşılarak kullanılabilir sonuçta. Zira benim sattığım bir aracı alıcı direkt benim cümlelerimle 1 ay sonra tekrar satmaya çalışmıştı. Hatta ben ilk ilan açtığımda aynı cümleleri bir başkası daha kopyalamıştı resimi yüklerken sahibinden.com üzerine kendi adını yazıyor diyelimki aracı alan kişi aynı resimeleri kopyaladı ordan tekrardan sahibindene yüklediği zaman sahibinden tekrar adını yazıyor üzerine ve 2 adet sahibinden yazıyor. bu resimerde tek sahbinden var yani aracı alan kişi aracı alırken orjinal fotolarıda istemesi lazım oda düşük ihtimal... birşey daha var aracın ilk ilanı kalktığından beri e devlet üzerinden plakayı sorgulatıyorum ve ruhsat tesci tarihi benim sattığım günle aynıydı ama yasa çıktı artık e devlet üzerinden bakamıyorum ama 1 ay önceye kadar hep bakıyordum benim satış tarihim yazıyordu, yani araç kimseye satılmadı satıldıysada alan kişi aracı üzerine allmadı... En sevdiğim şey ilan şikayet etmek.. yapıştır abicim Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 resimi yüklerken sahibinden.com üzerine kendi adını yazıyor diyelimki aracı alan kişi aynı resimeleri kopyaladı ordan tekrardan sahibindene yüklediği zaman sahibinden tekrar adını yazıyor üzerine ve 2 adet sahibinden yazıyor. bu resimerde tek sahbinden var yani aracı alan kişi aracı alırken orjinal fotolarıda istemesi lazım oda düşük ihtimal... birşey daha var aracın ilk ilanı kalktığından beri e devlet üzerinden plakayı sorgulatıyorum ve ruhsat tesci tarihi benim sattığım günle aynıydı ama yasa çıktı artık e devlet üzerinden bakamıyorum ama 1 ay önceye kadar hep bakıyordum benim satış tarihim yazıyordu, yani araç kimseye satılmadı satıldıysada alan kişi aracı üzerine allmadı... İşte ben de o çok küçük ihtimalde bahsetmiştim. Şikayet etmeme sebebim de o küçük ihtimal hatta. Ama evet büyük ihtimalle yine o sahtekarlar satmaya çalışıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Ben 5 yıl önce bir araba satacak oldum. Birisi aradı, ta Isparta'dan. Ben de ne var ne yok anlattım. Bu adam kendisi alıyormuş gibi konuşuyor. E-posta hesabı ver de daha farklı fotoğraflar da yollayayım dedim. Verdi adresi, yolladım fotoğrafları. Bir de e-posta adresini şöyle ufak bir araştırdım. O zamanlar araştırma görevlisiyim tabi Adamın ismi, cismi çıktı ortaya. Oto galeri-kiralama. Neyse,sözleştik vs, hafta içi bir gün bunlar iki kişi çıktı geldi, sabahın yedisinde beni arıyor biz geldik diye. İyi dedim, bekleyin ben sizi ararım. Saat 9, 10 gibi aradım. Geldiler, bakıyorlar. Kendim bakar alırım falan diyor, kimseye göstermem vs. Ne iş yapıyorsun dedim, büfe işletiyor mu bir şey dedi geçmiş gün. Oto galeri-kiralama olmasın dedim. Adamın ismini de söyledim. Bir bozuldu ama kabul etmiyor tabi. Fiyatı daha önce konuşmuş olduğumuz halde 500 daha kırmak istedi. Vermedim, çekti gittiler. Bir kaç saat sonra aradı. Yolun yalvaç'a düşerse (Isparta ilçesi) beni ara, çekinme, yemek yediririz, biz adam ağırlamayı biliriz diyor. Aklınca beni ezecek ama belli ki bozulmuş. Adam olanı biz de iyi ağırlarız dedim, kapattım. Daha da aramadı. Bunların karakteristik özellikleri belli aslında ama tecrübe edenler anlıyor ancak. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Şikayet işi de tamam bu arada. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Şikayet edildi... Siz takip edin bu adamı. [emoji106] Yorum bağlantısı
Recommended Posts