Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Görünse bile googleda çıkması garanti değil, cıkarsada ne zaman cıkar onuda google amca bilir zaten. Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Adam beni iki farklı numaradan aradı (0507 795 23 22 - 0535 694 21 95) Adam başladı bağırmaya ve telefonumda ses kayıt programı var seni iş çıkışı mahkemeye vericem dediğim an ses tonu yumuşadı ve kardeşim niye böyle yazıyorsun biz esnafız bizi bilen bilir demeye başladı. Herşeye rağmen mahkemeye vericem dedim özür diledi, kamuyu meşgul etme mahkemeyi kaybedersen avukat ücreti vs. ödersin dedi. Sonra da telefonu yüzüme kapattı 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Adam beni iki farklı numaradan aradı (0507 795 23 22 - 0535 694 21 95) Adam başladı bağırmaya ve telefonumda ses kayıt programı var seni iş çıkışı mahkemeye vericem dediğim an ses tonu yumuşadı ve kardeşim niye böyle yazıyorsun biz esnafız bizi bilen bilir demeye başladı. Herşeye rağmen mahkemeye vericem dedim özür diledi, kamuyu meşgul etme mahkemeyi kaybedersen avukat ücreti vs. ödersin dedi. Sonra da telefonu yüzüme kapattı Tornistan diyoruz biz ona yada geri vites Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Şikayet ettim, birde 18000 teklif ettim Ben de şikayet ettim, satılık kıyma makinemle takas teklif etmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Hallettim, esp asr kazasız ve fullmüş Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Ben de şikayet ettim, satılık kıyma makinemle takas teklif etmeyi düşünüyorum Yok artık Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 6 Ocak 2016 Yazar Paylaş 6 Ocak 2016 adam hala yalan söylemeye devam ediyor... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Az bir vaktin olacak uğraşacaksın bununla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Adam galerici değil, yalan makinası gibi. Ben hala uğraşıyorum, akşam üstü tekrar aradı beni telefonu açtım ve Sönmezler hukuk bürosu buyrun dedim, ıh mıh dedi Hüseyin Akyolu aradım ama yanlış oldu galiba dedi, özür diledi kapattı 5 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 6 Ocak 2016 Yazar Paylaş 6 Ocak 2016 Adam galerici değil, yalan makinası gibi. Ben hala uğraşıyorum, akşam üstü tekrar aradı beni telefonu açtım ve Sönmezler hukuk bürosu buyrun dedim, ıh mıh dedi Hüseyin Akyolu aradım ama yanlış oldu galiba dedi, özür diledi kapattı iyi uğraştık adam la ya :D 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 iyi uğraştık adam la ya :D O ilan değiştirilecek Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 6 Ocak 2016 Yazar Paylaş 6 Ocak 2016 O ilan değiştirilecek arsız yüzsüz bunlar hüseyin ilan olduğu gibi durur... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Demek ki birisi organize sanal suclar buro amirliginden ariyorum dese son nefesini verecek:) Yanliz Huseyin Bey siz epey agir yazmissiniz iyi kufur etmemis, bu durumda is cirkinlesebilir. Bana gore daha fazla muhattap olmayin. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Demek ki birisi organize sanal suclar buro amirliginden ariyorum dese son nefesini verecek:) Yanliz Huseyin Bey siz epey agir yazmissiniz iyi kufur etmemis, bu durumda is cirkinlesebilir. Bana gore daha fazla muhattap olmayin. Saygilarimla. Evren hocam ilk aradığında bişeyler söylemeye başlıyordu ki telefonumda ses kayıt programı var ve iş çıkışı avukata bunları dinleteceğim dediğimde sesi o kadar yumuşadı ki, sanki hayrına iş yapan birisine teşekkür edercesine masum konuştu belki inanmayacaksınız ama 18:00 civarı beni tekrar aradı ve yine özür diledi, sinirli olduğunu ve böyle birşeyi bilerek yapmadığını anlattı Bugünlük bu kadar yeter, yarın uğraşmaya devam edicem 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Evren hocam ilk aradığında bişeyler söylemeye başlıyordu ki telefonumda ses kayıt programı var ve iş çıkışı avukata bunları dinleteceğim dediğimde sesi o kadar yumuşadı ki, sanki hayrına iş yapan birisine teşekkür edercesine masum konuştu belki inanmayacaksınız ama 18:00 civarı beni tekrar aradı ve yine özür diledi, sinirli olduğunu ve böyle birşeyi bilerek yapmadığını anlattı Bugünlük bu kadar yeter, yarın uğraşmaya devam edicem Maşallah ne sabır varmış sizde de. Bana bir daha yorum yapma dedi bende yapmadım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Hahahahaha [emoji2] Eren kamu spotu gibisin bazen [emoji23] Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Korktuğumuzdan, çekindiğimizden değil ama bence de daha fazla yüz göz olmamak lazım bu tiplerle. Cahil cesur olur. Adam galerici değil, yalan makinası gibi. Ben hala uğraşıyorum, akşam üstü tekrar aradı beni telefonu açtım ve Sönmezler hukuk bürosu buyrun dedim, ıh mıh dedi Hüseyin Akyolu aradım ama yanlış oldu galiba dedi, özür diledi kapattı 2 Yorum bağlantısı
Recep Güney 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Şikayetler cok gec kontrol ediliyor.. bu zaman kadar yaptigim sikayetlerin geri donus mesajlari geldiginde coktan ilan yayindan kaldirilmis oluyor satici tarafindan.. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Ya sahibinden İlanı kaldırmış yada elaman kaldırmış. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 (düzenlendi) adam hala yalan söylemeye devam ediyor... Bu cevabına bittim, ilanı kaldıramıyormuş sahibinden para istiyormuş, ilanı düzenle diye birşey var haberi yok herhalde Sahibinden e 2 gün önce yaptığım şikayetin bildirimi alındı diye mesaj daha 3 dk önce geldi, sahibinden hiç ilgilenmiyor artık böyle ticari hesapların ilanlarıyla. 7 Ocak 2016 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Şükür ilan yayından kalkmış arkadaşlar. Rahatlayın. Sahibinden e sözleri geri alın bakim. Moderatörler yoğun adamlar. Ancak sıra gelmiştir. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Banada şimdi mail geldi Baktım ilan yayından kalkmış. Ben esas şimdi bu araç için yeni açacakları ilanı merak ediyorum... Şükür ilan yayından kalkmış arkadaşlar. Rahatlayın. Sahibinden e sözleri geri alın bakim. Moderatörler yoğun adamlar. Ancak sıra gelmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 7 Ocak 2016 Yazar Paylaş 7 Ocak 2016 Adama resmen çöktük :) ilan falan açmazlar bi daha :) 2 Yorum bağlantısı
Yusuf Koç 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Adam belki de seviniyordur, ucuz atlattık diye Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 8 Ocak 2016 Yazar Paylaş 8 Ocak 2016 Adam belki de seviniyordur, ucuz atlattık diye sular durulsun yine açar o ilanı pusuya yatmış kurt gibi takıp ediyom sahibinden i :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts