Mahmut Yıldız 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 Koyu renk araçlar daha çok yakıyormuş. Zaten ortalık beyaz/gri araç dolu. Bu da tuzu biberi olur, artık siyah da almazlar. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/koyu-renkli-arabasi-olanlar-dikkat-41215508 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 55 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Koyu renk araçlar daha çok yakıyormuş. Zaten ortalık beyaz/gri araç dolu. Bu da tuzu biberi olur, artık siyah da almazlar. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/koyu-renkli-arabasi-olanlar-dikkat-41215508 Haber metni aynen şu : Koyu renk araçlardan uzak durun... Kaldı elde Qashqai Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 26 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Haber metni aynen şu : Koyu renk araçlardan uzak durun... Kaldı elde Qashqai Ben de yeni aldım. Dün öğlen bindim, totom yandı. Arabanın içi yanıyor. Cam tavanın perdesi kapalı iken böyle, açık olsa dibim tutardı. Ama benim adedimdir, sıcak havada yola çıkacaksam, araca binince motoru çalıştırır, camı açarım sonra da klimayı açarım. Sonra camları kapatırım. Bagaj falan uğraşırken aracın için serinler, öyle binerim. 25 dakika önce, Zeki Yelboğa yazdı: Arabaları boyatalım bari. Komple aynalı film ile kaplayalım. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 1 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Haber metni aynen şu : Koyu renk araçlardan uzak durun... Kaldı elde Qashqai Dci+buzdolabı beyazı, şampiyon belli 4 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 Bir saat önce, Mahmut Yıldız yazdı: Ben de yeni aldım. Dün öğlen bindim, totom yandı. Arabanın içi yanıyor. Cam tavanın perdesi kapalı iken böyle, açık olsa dibim tutardı. Ama benim adedimdir, sıcak havada yola çıkacaksam, araca binince motoru çalıştırır, camı açarım sonra da klimayı açarım. Sonra camları kapatırım. Bagaj falan uğraşırken aracın için serinler, öyle binerim. Komple aynalı film ile kaplayalım. A-aaa, koltuk soğutma yok mu ? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 Tekerlekli arçelikler her yerde hakikaten, sıkılmadık mı artık? 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 3 dakika önce, Önder Özcan yazdı: A-aaa, koltuk soğutma yok mu ? Yok, fazla varsa versene 3 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Tekerlekli arçelikler her yerde hakikaten, sıkılmadık mı artık? Sıkıldık valla, nerede eski rengarenk araçlar. Eski mersedesler ne güzelmiş. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 12 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Yok, fazla varsa versene Sıkıldık valla, nerede eski rengarenk araçlar. Eski mersedesler ne güzelmiş. Valla anca bize yetiyor Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Valla anca bize yetiyor Anca derken? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 1 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Anca derken? Sadece bize yetecek kadar diyeyim o zaman Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Sadece bize yetecek kadar diyeyim o zaman Bence de. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 4 dakika önce, Mahmut Yıldız yazdı: Bence de. Bu tepkinin sebebini anlayamadım ama. http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_bts&view=bts&kategori1=veritbn&kelimesec=15921 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 2 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Bu tepkinin sebebini anlayamadım ama. http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_bts&view=bts&kategori1=veritbn&kelimesec=15921 Otomobil forumu değil, lisan-ı umumiye maşallah 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 7 Ekim 2019 Paylaş 7 Ekim 2019 Haber ilginç! Avusturya'da Toyota Supra'yı BMW üretiyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Eyüp Çetin yazdı: Bu hanginiz? 😊 Videosu yok mu bunun Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 11 Aralık 2019 Paylaş 11 Aralık 2019 Haber videosu var. Olayın videosu yok. O değil da karısı ölene kadar dalga geçecek. 😁 Allah düşman başına vermesin. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts