Çağlar Bayur 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 silen silinir... buna hata diyen anaokuluna gitsin 7 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 Tam ben paylaşacaktım.Ben de yanlışlıkla olduğuna inanmıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 ceza gerektiren kelime bir calisanin yaptigi bir sey de olabilir ama affedilecek bir durum degil Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 Lassa veya Petlas bakacağız o zaman. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 Vag grubu araç almamak için tam 3 yıla yakın özen gösterdim.Alman ve abd malı almamak için önce diğer ülkelerinkine yöneliyorum son yıllarda.Bizden bu kadar nefret etiiklerinin farkında değildim, değildik... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 12 dakika önce, M.Fatih Yüce yazdı: Vag grubu araç almamak için tam 3 yıla yakın özen gösterdim.Alman ve abd malı almamak için önce diğer ülkelerinkine yöneliyorum son yıllarda.Bizden bu kadar nefret etiiklerinin farkında değildim, değildik... merso alsaydın. o da fransız 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: merso alsaydın. o da fransız Orjinali varken kopyasını neden kullanayımki ? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 Geçen yıl da fransayı boykot ediyorduk. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 Almanya'da pkk yoğun. nefret dolu bir çalışanın eli değdi muhtemel. Öte yandna Continental'in İzmir'de Ar-Ge merkezi var devlet teşviği bile alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Tarakçı 10 Şubat 2018 Paylaş 10 Şubat 2018 Bir tepki vermeli ama nasıl? Olaylara karşı verdiğimiz ilk tepki duygusal oluyor. Hatta yaşımız gençleştikçe daha da Celal li cevaplar verebiliyoruz. Ki bu gayet doğal bir tepki. Fakat uzun vadede gerçekler çok farklı olabiliyor. Lastiğini ülkeye sokmasınlar desek? Bizde lastik üretip dünyaya satıyoruz ve adamların normları geçerli. Üstelik bizdeki 1 araca karşılık adamlarda 10 araç var. Bir de sermaye artık lokal, ulusal bazda değerlendirilmemeli, sermaye artık global oldu. Hatta, belki adı geçen firma ülkeden çekilse diye düşünsek. Adamlar da bizde fabrikalarda, bir değil bir çok marka lastik üretiyoruz. Hangi birini almayacaksın? Bildiğim kadarı ile ihracat yapan yabancı ortaksız şirket yok gibi bir şey. Gerçekler böyle. Uzun lafın kısası, Mehmet bey in dediği gibi olur. Kısa bir süre gürültüsü çıkar. Sonra belki lastik başına % 15-20 indirim yapsalar millet kapışır(Ki zannetmiyorum). Bizim memlekette "devlet" ten çok "ben" ön plandadır. Evde yakmayacağı halde kömürü bedavadan alıp başkasına satan insanlarız biz. Düşünmeyiz "ihtiyacım yok, almamalıyım! Devlet im bu işten zarar eder" demeyiz. İstemeye istemeye yazdım bu cümleleri ama geniş açıyla bakınca durum böyle. En güzel tepki continental markasının ve bu markaya sahip uluslararası gurup ürünlerini almamak ve boykot etmek olabilir. Ama bu boykotu da üzülerek yazıyorum ki, fırsat olarak düşünüp ilk biz deleriz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mart 2018 Paylaş 14 Mart 2018 (düzenlendi) 14 Mart 2018 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2018 Paylaş 14 Mart 2018 maybachtan iniyorsun, elinde htc..... geri alırlar valla arabayı 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mart 2018 Paylaş 14 Mart 2018 1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: maybachtan iniyorsun, elinde htc..... geri alırlar valla arabayı geri alıp bunu verirler, dar gelir bu araç sana derler, haklılar, eee andronun imparatoru hTC dir, bilir tabii mersocular 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Mart 2018 Paylaş 14 Mart 2018 maybachtan iniyorsun, elinde htc..... geri alırlar valla arabayıAraç içinde doğru çekim için başka marka vardı da biz mi almadık 1 Yorum bağlantısı
A. Yıldırım Yıldız 15 Mart 2018 Paylaş 15 Mart 2018 Bu olmamis ya. Mercek takamayiz ki buna. Hem koltuklari calmislar. Cok ayip!... 1 Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 11 Haziran 2018 Paylaş 11 Haziran 2018 Alıntı Hurda araç teşviki uygulaması başlıyor; 10 bin liraya kadar ÖTV indirimi 11 Haziran 2018 14:08 Kamuoyunda "hurda araç teşviki" olarak bilinen, 16 ve daha büyük yaştaki bazı araçların ihraç edilmesi ya da hurdaya çıkartılmasına bağlı olarak yeni araç alımında 10 bin liraya kadar Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi uygulaması başlıyor. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın konuya ilişkin tebliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. http://t24.com.tr/haber/hurda-arac-tesviki-uygulamasi-basliyor-10-bin-liraya-kadar-otv-indirimi,648848 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 28 Haziran 2018 Paylaş 28 Haziran 2018 Pikes Peak yarışında ilk defa elektrikli bir araç rekor kırdı. https://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/Volkswagen-iD-R-Pikes-Peak-siralama-turunda-en-iyi-sureyi-elde-etti.htm 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Temmuz 2018 Paylaş 16 Temmuz 2018 (düzenlendi) http://m.haber7.com/amphtml/otomobil/haber/2670417-tesla-ilk-kez-takla-atti-surucusu gerceklik payi nedir bilemiyorum ama haber sitelerine dusmus. 16 Temmuz 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 18 Temmuz 2018 Paylaş 18 Temmuz 2018 Alıntı Michelin Camso’yu 1.45 milyar dolara satın aldı 18 Temmuz 2018 Çarşamba, 15:42 Michelin, Yol Dışı (OTR) endüstriyel ve tarım araç lastikleri üreticisi Camso’yu satın alarak her iki kuruluşun Ar-Ge ve inovasyon alanlarındaki üstünlüklerini stratejik bir ortaklığa dönüştürdü. Şirketten yapılan açıklamaya göre, 17 ülkede 68 üretim tesisi ve 170’den fazla ülkede pazarlama faaliyetlerini yürüten, lastik sektörünün en büyük küresel oyuncularından Michelin, merkezi Kanadalı şirket Camso’yu 1,45 milyar dolara satın aldı.Bu satın alma işlemiyle birlikte her iki şirketin sahip olduğu inovasyon ve Ar-Ge üstünlüklerinin yanı sıra yüksek vasıflı uzmanlık ekiplerine dayalı bir stratejik ortaklığın da temeli atıldı. http://www.bloomberght.com/haberler/haber/2139895-michelin-camsoyu-145-milyar-dolara-satin-aldi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2018 Paylaş 18 Temmuz 2018 On 28.06.2018 at 15:16, Mahmut Yıldız yazdı: Pikes Peak yarışında ilk defa elektrikli bir araç rekor kırdı. https://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/Volkswagen-iD-R-Pikes-Peak-siralama-turunda-en-iyi-sureyi-elde-etti.htm Vaay.. parkur çok zorlu imiş... On 28.06.2018 at 15:16, Mahmut Yıldız yazdı: Pikes Peak yarışında ilk defa elektrikli bir araç rekor kırdı. https://www.donanimhaber.com/otomobil-teknolojileri/haberleri/Volkswagen-iD-R-Pikes-Peak-siralama-turunda-en-iyi-sureyi-elde-etti.htm Aklıma direk şu video geldi Sesli izlemelisiniz.. Tapatalk imzamızı kapatalım lütfen 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Temmuz 2018 Paylaş 18 Temmuz 2018 On 16.07.2018 at 18:26, Alpay Sumer yazdı: http://m.haber7.com/amphtml/otomobil/haber/2670417-tesla-ilk-kez-takla-atti-surucusu gerceklik payi nedir bilemiyorum ama haber sitelerine dusmus. Gerçektir. atmıştır. İp olsa atmazdı demi Önder 16 dakika önce, Barış Göktürk yazdı: Hedef, pazarın bir numarası olmakmış.. Bakalım Fransızlar mı başaracak yoksa Continental mi.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Temmuz 2018 Paylaş 18 Temmuz 2018 Dun tuzla sahilde ilk defa gordum renault avantime bu videosu mpv arac ama tek kapi. 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Aracin koltuklari cok guzel.. merak ettim acikcasi degisik bir araba🤔 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Temmuz 2018 Paylaş 19 Temmuz 2018 Değişik ve karmaşık bir araçmış, kapısını kötü boyamışlar 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts