İçeriğe Yönlendir

Vw Golf Mk4 Gti 1.8T Işte Yoldaşım ...

Ercan Yılmaz

Recommended Posts

Ercan Yılmaz
(düzenlendi)

Aracı alalı 3 aylık bir zaman oldu. GTİ 1.8T modeli orjinal xenon far , digital klima ,spor recaro koltuk ısıtmalı , sanruf kendi donanımları.

Extra olarak 76 lık varex egzoz sistemi 

Büyük intercooler

Hibrit turbo

R8 bobin 

Metanol kit 

Aem hava filtresi

17 inç orjinal BBS jant 

Aracım 0.8 barda 200 civarı bir güçtedir.

l95GVl.jpg

gyM03R.jpg

o94Wbk.jpg

YJZZPZ.jpg
tarihinde Ercan Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 23
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Maşallah çok güzel, delikanlılık çağımızda iç geçirdiğimiz bir arabadır. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sen ne anlan diriden çürükten. [emoji23]

Eren ERDOĞAN [emoji48]

Diri görmek istiyorsan bu mesajın altındaki imzaya tıkla, anlıyor muyum anlamıyor muyum anlarsın :D

Yorum bağlantısı

Diri görmek istiyorsan bu mesajın altındaki imzaya tıkla, anlıyor muyum anlamıyor muyum anlarsın :D

Bilerek alıntılamadım acaba takip ediyor mu diye. Hiç kaçırmıyorsun var ya[emoji23]

Ctrf+F gibisin [emoji16]

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Maşallah arabanız çok güzel duruyor. Benzin fiyatlarına göre böyle bir arabaya binmek cesaret ister. Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bilerek alıntılamadım acaba takip ediyor mu diye. Hiç kaçırmıyorsun var ya[emoji23]

Ctrf+F gibisin [emoji16]

Son okunmayan konularda bu konu vardı. son mesajda da eren yazınca girip bakayım dedim :p

Yorum bağlantısı

Hay Maşallah hem de kocaman , nazar boncuğu gibi  :nazar:  :nazar:

Golf 4 gözümde her zaman efsanedir, bir de en güzel rengi ve GTi hali ile mükemmel olmuş,yapılanlar da oldukça güzel  :bravo:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Çok güzel ve orijinal gözüküyor aracınız, zamanında mk3 golf kullanmıştım bende, mk3 gti almayı şimdi bile düşünüyorum. Bu arabaların temizini bulmak oldukça zor ve artık temizleri altın değerinde. Aracınıza iyi bakın. Güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih Güney

Nede olsa Eskişehir arabası  :fiuw:   :nazar:

Çok güzel duruyor maşallah, bir kaç kere görmüştüm sanırım ben aracı Kızılcıklı civarlarında

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...