Yusuf Aycibin 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Tekrar söylüyorum Otopark.com un hyundai markasına bir garezi yoktur ayrıca sandığınızın aksine hyundaiyi eleştirmek içinde fırsat kollamıyorlar, testleri izlemediğiniz belli, adamlar hyundaiyi haksız yere eleştirmiş olsalar, Hyundaiden 3 tane araç alıp Karadeniz turuna çıkarlarmı? yada hyundai onlara bu 3 aracı Karadeniz turu için verir mi? Lütfen bilgiye dayalı yorum yapalım, ayrıca aşağıdaki Karadeniz turuna ait 1.videoyu izlerseniz otopark.com ekibinden Sinan ve And'ın araçlardan ne kadar memnun kaldığını görebilirsiniz ayrıca Karadeniz turu boyunca Otopark.com un cektiği hyundai resimlerini Hyundai resmi instagram hesabından yayınladı, tüm bunlara rağmen sizde uyandırdıkları izlenim neden böyle olmuş onu anlamadım açıkcası. Türkiyedeki genel izlenim abi hyundai kia vs. bu tip araçlar kötü dayanıksız! ön yagılardan ötürü araçlara hep kötülenmektedir oysaki i30 da kia ceed de ve bi çok diğer araçta çok iyi tasarımları konforu motoru da çok iyi ama %100 verim alamasakta her türlü iş görür bu kadar da kötülemek olmamalı bence birinin motoru aşırı besleme ayrıca daha hafif olmalı Leon. tüm bunlar sonucu doğaldır . sayısal beygir herşeyi ifade etmez tek başına hunday klasik türbin sanırım? ağırşlık faktörü büyük sanırım evet abi haklısın otomatik ten kastım leon la ceed di abi hunday yoktu ki mevzuda Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 olsun o da koreli . akrabalar doğru diyorsun motor aynı sonuçta Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Firmaya ön yargım olmasa alınabilir, ama ikinci el karnesi çok zayıf olur. Maceraya gerek yok diyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 i 30 sporta gerçekten de o direksiyon olmamış + elite modelinden de bazı özellikleri eksik... Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 valla haci abi sen öyle diyorsun belki ben yanlışımdır haklısında ama test ettik 105 lik leon bnde ki 128 lik ceedle kafa kafaya kapışıyor ki boş yol tapa gaz durum bu anlıcağınya senin aracında bir sıkıntı var yada leonda oynama var ben otomatik 1.6CRDİ elantra kullandım köpek gibi gidiyor TDİ lar ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynar Ayrıca son hız haricinde 1.5CRDİ era ile yürüyebilecek 1.4-1.6 TDİ varmıdır? Bence yok [emoji12] Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Vgt dizel araçlar başarılı ama ağırlıkta en büyük etken Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 ya senin aracında bir sıkıntı var yada leonda oynama var ben otomatik 1.6CRDİ elantra kullandım köpek gibi gidiyor TDİ lar ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynar Ayrıca son hız haricinde 1.5CRDİ era ile yürüyebilecek 1.4-1.6 TDİ varmıdır? Bence yok [emoji12] uffff 1.5 VGT era bende var 3. viteste sarıyo araba Ömer biliyo.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Bu videoda aracı zorlamışlar, hafif hafif yanlamışlar. https://www.youtube.com/watch?v=-el9O8K5Ync Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Benim gözümde, Hyundai, Kia motorlarının performanstan yana sorunu yok ama tüketimden yana sorunlular. Güncel beğenilen motorlar performansın yanında tüketimde ekonomiyi de getiren motorlar. Zaten bu yüzden motor hacimleri küçülürken alınan beygirler artmaya başladı ama Koreliler'in Avrupa'da yaygınlaşamayan performanslı ve sağlam fakat sadece kendi araçlarında kullanmaya mahkum oldukları motorlar performans/ekonomi dengesizliğinden bu dramı yaşıyorlar. Avrupa az yakan aracı çevresel faktörlerden dolayı biz ise yüksek yakıt fiyatlarından dolayı tercih ediyoruz. Yakıt ucuzlamadıkça ya da hyundai, kia tüketimi düşürmedikçe ikici elleri çok değerli olamayacaktır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Kia ve hyundai dizel otomatiklerin fazla yakması araçların kiloları ve şanzımanlarının klasik tip tork konventörlü olması. Normalde bu araçların düzlerinin yakıt ortalaması gayet iyi rakipleri ile aynı. İ30 1450 kilo çok ciddi bir değer opel astrada aynı durumda idi yeni kasada 200 kilo hafifledi. İ30 da bir sonraki kasada hafifletirse süper olur. Dün testi evde izledim otopark.com fazlası ile övmüş aracı. Kötü yanlarınıda söylemiş eğer onlar bile beğeniyorsa hyundai ve kia bu işi halletmiş diyebiliriz. benimde aklımda son kasa ceedler var Mert 1.6 dizelleri için 8-8.5LT'lerden bahsediliyor. 200kg hafifletse bu tüketim 5.5lt'ye düşerse ağırlığın neden olduğunu düşüneceğim ama bence daha farklı faktörler var. Bu arada aracı kullanmadım sadece yorumlardan yola çıkıyorum. Yanılıyor da olabilirim. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Mert 1.6 dizelleri için 8-8.5LT'lerden bahsediliyor. 200kg hafifletse bu tüketim 5.5lt'ye düşerse ağırlığın neden olduğunu düşüneceğim ama bence daha farklı faktörler var. Bu arada aracı kullanmadım sadece yorumlardan yola çıkıyorum. Yanılıyor da olabilirim. Saygılarımla. Forumdan Yusuf Aycibinde dizel otomatik ceed var şehir içi 9 litre ile dolaştığını yazdı dün. Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Forumdan Yusuf Aycibinde dizel otomatik ceed var şehir içi 9 litre ile dolaştığını yazdı dün. aynen öyle 9 larda geziyor ortalaması aracın mert gülkokan ında dediği gibi şanzımandan ötürü 6 ileri ve tork konvektörü sebebi malum yenilerinde 7 iler şanzıman var ve %35 yakıt tasarrufu yapıyor . Yine söylüyorum allahtan evli değilim yuva yıkar bu yakıt tüketimi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 aynen öyle 9 larda geziyor ortalaması aracın mert gülkokan ında dediği gibi şanzımandan ötürü 6 ileri ve tork konvektörü sebebi malum yenilerinde 7 iler şanzıman var ve %35 yakıt tasarrufu yapıyor . Yine söylüyorum allahtan evli değilim yuva yıkar bu yakıt tüketimi Evli olsan o arabayı kullandırmazlar sana zaten çoktan ilana koyardın Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Evli olsan o arabayı kullandırmazlar sana zaten çoktan ilana koyardın yok zaten şuan da bile ilanda satıyorum çünkü evlenmeye hazırlanıyorum arabanın taksidi yerine eşyaların taksitlerini öderim daha iyi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-fiyati-dusurdum-son-fiyat-yil-basina-kadar-250547348/detay/ bu da ilanım 1719 bakan kişi sayısı 13 favoriye ekleyen var ama kimse aramıyor herkes pusuya yatmış ocak ayından sonra başlıcaklar aramaya belli ki mtv den sonra yada elimde kalıcak araç Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 29 Aralık 2015 Paylaş 29 Aralık 2015 Fiesta - 970 kg - manuel - 103hp - 8,7 sn Mondeo - 1640 kg - PS - 240 hp - 7,4 sn 1000 kg altı 200 beygir üstü olan ve ford gibi yol tutan araç var mı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts