Mustafa Erhan 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Forumdaslar merhaba, Flash bellege bitlocker araciligiyla sifre koydum o sekil kullaniyordum. Ancak gecen gun bilgisayara taktigimda sifre degil urun anahtari gibi bir sey istedi. Sifreyi istese onu biliyorum ama urun anahtari istiyor. Bende bole bi dosya yok. İcindekiler onemli bu durum basina gelen var mi? Fikri olan paylasirsa sevinirim. Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 Farklı bir pc'ye takıldı mı acaba? Hiç bitlocker'lık şifreleyeceğim verilerim olmadı, genelde klasör ismi değiştirrim. Misal, 5 sene evvel bitirdiğim üniversitemden kalma ödev klasörüm 500GB'a kadar çıkabilir Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 21 Aralık 2015 Yazar Paylaş 21 Aralık 2015 Farklı bir pc'ye takıldı mı acaba? Hiç bitlocker'lık şifreleyeceğim verilerim olmadı, genelde klasör ismi değiştirrim. Misal, 5 sene evvel bitirdiğim üniversitemden kalma ödev klasörüm 500GB'a kadar çıkabilir ben bitlocker ney diye merakimdan sifreledim aslinda birinini görmemesini gerektircek degilde sadece onemli. Ama basaramadm. Flasi bi kac farkli pc de denedim hepsinde ayni durum malesef. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 şurayı bi incele derim.. http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/bitlocker-recovery-keys-faq Yorum bağlantısı
Recommended Posts