Ali Karadağ 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Ben daimi müşteri olabilirim foçada benim mekan abi bağarası diye köyü var ordayım Eski Bağarası mı Yeni Bağarası mı? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Benim küçüklüğümde garaj yerine tavuklarımız vardı, o zamanlar istanbulda böyle betonlaşma yoktu tabi, artık bizim köyde bile tavuk bakan kişi çok çok az. Girişiminizden dolayı tebrik ederim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Tebrikler, çok güzel bir uğraş. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) Ben daimi müşteri olabilirim Eski Bağarası mı Yeni Bağarası mı? yeni bağarası 22 Aralık 2015 tarihinde Ümit Mavigöz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Ben daimi müşteri olabilirim Eski Bağarası mı Yeni Bağarası mı? Seni gidi seni taze doğal ürünü kokusunu aldın demi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Gebzeye davık ve yımırta servisi isteriz Bizdenkendingelkendintopla var.barut (kangalolurkendisi)hariç istediğini aparabilirsin[emoji6] Anladın sen onu. (Sebepleralemisıtaylaaa) Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Taze yımırta yimek lazım bazen Göbeği sıfırlamak Hayırlı olsun keşke zaman ve imkanımız olsa bizlerde yapabilsek... Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Bizdenkendingelkendintopla var.barut (kangalolurkendisi)hariç istediğini aparabilirsin[emoji6] Anladın sen onu. (Sebepleralemisıtaylaaa) Çomar gezen çomar değil, olmadı Erol olmadı bunun neresi naturel Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Bizdenkendingelkendintopla var.barut (kangalolurkendisi)hariç istediğini aparabilirsin[emoji6] Anladın sen onu. (Sebepleralemisıtaylaaa) Kapının kilidinimi tutuyor o Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Kapının kilidinimi tutuyor o Yok, misafirliğe gelmiş kapıyı çalıyor Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Yok, misafirliğe gelmiş kapıyı çalıyor Tavukların işi zor,hemen iki yumurta kırsınlar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Bizdenkendingelkendintopla var.barut (kangalolurkendisi)hariç istediğini aparabilirsin[emoji6] Anladın sen onu. (Sebepleralemisıtaylaaa) sağol ben almıyim Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Kapının kilidinimi tutuyor o Gel sana göstereyim neyi tutup neyi tutmuyor. Tavukların işi zor,hemen iki yumurta kırsınlar Yok, misafirliğe gelmiş kapıyı çalıyor Kapsama alanına giren tavuk horoz bilumum iki ayaklıları bazen tek hamlede sakat ediyor abi[emoji6] .o yüzden görevini yapıyor.sadece gece geziyor. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Gel sana göstereyim neyi tutup neyi tutmuyor. Şimdide çatı kontrolü yapıyor Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Cesaret isteyen girişimiz için tebrik ederim. Hastalıklar ve bakım için bakanlık İl Müdürlüğünden veya Enst. den (http://arastirma.tarim.gov.tr/tavukculuk) yardım alabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Budak 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Tebrikler, çoğumuzun hayalini gerçekleştirmişsiniz Hem kümes olayı, hem de köpek sevgim depreşti, İzmir'de olsaydım ziyaret ederdim. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Bizim gibi şehirde kabalağın içinde yaşayanları için hayaldir bu, elinize sağlık ayrıca feci şekilde de gısganıyom. 1 Yorum bağlantısı
ibrahim turhal 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Hayırlı olsun cok guzel. Organık yumurta satışı yapıyormusunuz? Foça'ya ugradıgımda almak isterim large boy çıkıyorsa 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Kapsama alanına giren tavuk horoz bilumum iki ayaklıları bazen tek hamlede sakat ediyor abi[emoji6] .o yüzden görevini yapıyor.sadece gece geziyor. Kuyruğundan belli deli olduğu Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Maşallah, istanbulda yaşamaya çalışan biri olarak size özeniyorum. Allah bereketini arttırsın. Bu arada bir sorum olacak tavukmu yumurtadan yoksa yumurtami tavukdan çıkıyor 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Gel sana göstereyim neyi tutup neyi tutmuyor. Kapsama alanına giren tavuk horoz bilumum iki ayaklıları bazen tek hamlede sakat ediyor abi[emoji6] .o yüzden görevini yapıyor.sadece gece geziyor. Benim dostum kanatlı dostlarına birşey yapmıyor [emoji1] 3 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Bizimki taştan yumuşak ne varsa yer abi[emoji23] Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Bundan 4 5 sene önce müstakil evimizin bahçesinde cins cins tavuklarım vardı. Yanlarına ördek alıp havuz falan yapmıştık amcamla. Bazen ördek yerine havuza tavuklar girince ters yüzmeye başlıyorlardı Ama zamanla alışmışlardı. Günlük tavuklardan 3 5 yumurta ördeklerden de 2 3 yumurta alıyorduk onlar geldi aklıma. Ama sonra kuş gribi münasebeti ile belediye hepsini toplamıştı. Eee apartmanlaşma sürecine girincede malum tamamen bitti. Güzel bir hobi, hiç yoktan organik ne yediğini biliyorsun. Valla herşey çok güzel olmuş hocam elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts