Fatih Altınoluk 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Kışlık jantlarım gözüme çok kötü görünüyordu. Bugün hava çok güzel olunca sıvadım kolları. Havala tabancayı alıp başladım jantları sökmeye.Güzelce zımparaladıktan sonra lastikleri kamuflajlayıp sprey boya ile boyadım. Kuruduktan sonra üzerine taktım. Gelsin fotolar. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Ellerine sağlık Fatih,gayet güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Hafta sonu bende yapacam inşallah, güle güle kullan Fatih ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Elinize sağlık. Ama ben olsam 4 tane jant kapağı alır takardım daha gösterişli durur tahminimce. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 15 Aralık 2015 Yazar Paylaş 15 Aralık 2015 Ellerine sağlık Fatih,gayet güzel olmuş. Hafta sonu bende yapacam inşallah, güle güle kullan Fatih ellerine sağlık Teşekkürler. Elinize sağlık. Ama ben olsam 4 tane jant kapağı alır takardım daha gösterişli durur tahminimce. Jant kapağım var zaten. Tavsiye için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Postallı'nın kartından fazlaca var mı? Mareanın cantlarını boyarken lazım olacak da. Gayet güzel olmuş ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 (düzenlendi) Postallı'nın kartından fazlaca var mı? Mareanın cantlarını boyarken lazım olacak da. Gayet güzel olmuş ellerinize sağlık. Sana hiç açılmamış iskambil destesi feda olsun abi 15 Aralık 2015 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 15 Aralık 2015 Yazar Paylaş 15 Aralık 2015 Postallı'nın kartından fazlaca var mı? Mareanın cantlarını boyarken lazım olacak da. Gayet güzel olmuş ellerinize sağlık. İstemediğin kadar var abim.Ama kargo parasına değmez.Yiba çarşısından alırım dersen oraya ücretsiz gönderebilirim.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 güzel olmuş. vikingleri buzda kullandınzı mı hiç Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 15 Aralık 2015 Yazar Paylaş 15 Aralık 2015 (düzenlendi) güzel olmuş. vikingleri buzda kullandınzı mı hiç Abi şimdi söylerim abartıyorsun dersin.Ben bunun üstüne kışlık tanımam.Kullandığım kışlık lastik markaları:petlas,continental,good year ve michelin.Aralarında en iyi yeri tutan bu.Kışlıkta vazgeçilmez markam benim.Yazlığınıda bu sene alacağım inşallah.Sölemesi ayıp yazlığın birini çukura feda ettik de. 15 Aralık 2015 tarihinde Fatih ALTINOLUK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turkay Enez 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Sana hiç açılmamış iskambil destesi veda olsun abi "feda" Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 "feda" E zaten feda yazmışım abi sende bi yanlışlık var.. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 E zaten feda yazmışım abi sende bi yanlışlık var.. Yorum bağlantısı
Turkay Enez 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Abi şimdi söylerim abartıyorsun dersin.Ben bunun üstüne kışlık tanımam.Kullandığım kışlık lastik markaları:petlas,continental,good year ve michelin.Aralarında en iyi yeri tutan bu.Kışlıkta vazgeçilmez markam benim.Yazlığınıda bu sene alacağım inşallah.Sölemesi ayıp yazlığın birini çukura feda ettik de. Ne kadar süredir kullanıyorsun Vikingleri. Söylediğin gibiyse aklımızda bulunsun... Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 15 Aralık 2015 Yazar Paylaş 15 Aralık 2015 Ne kadar süredir kullanıyorsun Vikingleri. Söylediğin gibiyse aklımızda bulunsun... 3 yıldır hocam.Diğer sattığım araçta da vardı.Yazlığının kalitesini bilmiyorum ama kışlıkları harika ötesi. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 ben farklı bir renk bekliyordum, ama böyle de gayet zolluymuş 1 Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 15 Aralık 2015 Yazar Paylaş 15 Aralık 2015 ben farklı bir renk bekliyordum, ama böyle de gayet zolluymuş Şeytan kırmızı diye dürttü ama 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Abi şimdi söylerim abartıyorsun dersin.Ben bunun üstüne kışlık tanımam.Kullandığım kışlık lastik markaları:petlas,continental,good year ve michelin.Aralarında en iyi yeri tutan bu.Kışlıkta vazgeçilmez markam benim.Yazlığınıda bu sene alacağım inşallah.Sölemesi ayıp yazlığın birini çukura feda ettik de. karda buzda... hepsinden iyi oalrak test sonucu çıkmış ta. bu kış deneyeceğim ben de 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Abi şimdi söylerim abartıyorsun dersin.Ben bunun üstüne kışlık tanımam.Kullandığım kışlık lastik markaları:petlas,continental,good year ve michelin.Aralarında en iyi yeri tutan bu.Kışlıkta vazgeçilmez markam benim.Yazlığınıda bu sene alacağım inşallah.Sölemesi ayıp yazlığın birini çukura feda ettik de. Bir de Jinyu denemelisin Fatih. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Bir de Jinyu denemelisin Fatih. Jinyu şu üstü fil , altı mişlen şişmesi olanmıydı Yorum bağlantısı
Misafir 15 Aralık 2015 Paylaş 15 Aralık 2015 Elinize sağlık abi, ben de benim çirkin ghia alalım jantlarını siyah yapıcam herhalde Yorum bağlantısı
Recommended Posts