Çağlar Bayur 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Okula teslim edilen kitapları ilk mesajda düzenledim. İlkokul için listelenen tüm kitaplar alındı. Herkese teşekkür ederiz. Kalan kitaplar aşağıda. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN SEÇİLEN KİTAPLAR Senden Önce Ben Kardeşimin Hikayesi (Karton Kapak) Serenad (Karton Kapak) Piraye (Cep Boy) İçimizdeki Şeytan Ve Dağlar Yankılandı Hayvan Çiftliği (Ciltsiz) Edit 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Okulumuz öğrencilerinden gelen ilkokul seviyesine uygun 110 adet kitabı 1 koli halinde yarın ptt kargo ile yollayacağım. Vesile olanlardan Allah razı olsun. 6 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Okulumuz öğrencilerinden gelen ilkokul seviyesine uygun 110 adet kitabı 1 koli halinde yarın ptt kargo ile yollayacağım. Vesile olanlardan Allah razı olsun. Hocam Allah sizlerden razı olsun. Bu ince düşüncelerinden dolayı da öğrenci kardeşlerimize teşekkür ederiz. Sağolun. 1 Yorum bağlantısı
Alper Doğan 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Okula teslim edilen kitapları ilk mesajda düzenledim. İlkokul için listelenen tüm kitaplar alındı. Herkese teşekkür ederiz. Kalan kitaplar aşağıda. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN SEÇİLEN KİTAPLAR Senden Önce Ben Kardeşimin Hikayesi (Karton Kapak) Serenad (Karton Kapak) Piraye (Cep Boy) İçimizdeki Şeytan Ve Dağlar Yankılandı Hayvan Çiftliği (Ciltsiz) Zafer kardeşim kitaplar uerine ulaştımı bir bilgin var mı 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Aralık 2015 Yazar Paylaş 23 Aralık 2015 Zafer kardeşim kitaplar uerine ulaştımı bir bilgin var mıÇılgın Deneyler Seti ulaşmış. İlk mesaji da guncelledim. Alınanlar ve okula teslim edilenler olarak.Teşekkür ederiz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Çılgın Deneyler Seti ulaşmış. İlk mesaji da guncelledim. Alınanlar ve okula teslim edilenler olarak. Teşekkür ederiz. Çılgın deneyler için öğrencileri bana göndersene 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Aralık 2015 Yazar Paylaş 23 Aralık 2015 Okula teslim edilen kitapları ilk mesajda düzenledim. İlkokul için listelenen tüm kitaplar alındı. Herkese teşekkür ederiz. Kalan kitaplar aşağıda. ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN SEÇİLEN KİTAPLAR Senden Önce Ben Kardeşimin Hikayesi (Karton Kapak) Serenad (Karton Kapak) Piraye (Cep Boy) İçimizdeki Şeytan Ve Dağlar Yankılandı Hayvan Çiftliği (Ciltsiz) Son kalan bu kitaplarimiz da hayır sever bir başka üyemiz tarafından alınmıştır.Herkese teşekkür ederim. Allah yardimlarinizi kabul etsin. Sağolun. Detaylı listeyi tekrar yazarım akşama doğru. Çılgın deneyler için öğrencileri bana gönderseneBebelerin gelişimlerine olumsuz etki eden şeylerden uzak tutuyoruz dediler. Seni tanımadan sadece avatardan bu kanıya vardılar. Eğitim böyle bir şey işte. Okumuş adamın hali başka yha. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Okulumuz öğrencilerinden gelen ilkokul seviyesine uygun 110 adet kitabı 1 koli halinde yarın ptt kargo ile yollayacağım. Vesile olanlardan Allah razı olsun. Ptt kargoda sistem yoktu. Yurt içi ile gönderdim. Kargocuyu uyarmasam az daha okul müdürünün ev adresine gidiyordu kargo. 1 Yorum bağlantısı
Alper Doğan 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Çılgın Deneyler Seti ulaşmış. İlk mesaji da guncelledim. Alınanlar ve okula teslim edilenler olarak. Teşekkür ederiz. Biz teşekkür ederiz böyle güşey şeyler için bize fırsat tanıdığınız için 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 23 Aralık 2015 Yazar Paylaş 23 Aralık 2015 Ptt kargoda sistem yoktu. Yurt içi ile gönderdim. Kargocuyu uyarmasam az daha okul müdürünün ev adresine gidiyordu kargo. Hocam teşekkürler zahmetiniz için. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 (düzenlendi) Hocam teşekkürler zahmetiniz için.Ne demek zahmet, yeterki çocuklar okusun. Biz de sana teşekkür ederiz böyle güzel bir şeye vesile olduğun için. 23 Aralık 2015 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Zafer, Aşağıdaki kitabı almıştım ancak hesabımda kitabın fiyatı kadar geri ödeme görünce sordum, stokta yokmuş o yüzden siparişi iptal etmişler, yani sizin müdür çok bekler kitabı, stokta olan başka bir matematik kitabı varsa yada başkası söylenebilir mi, birde stokları kontrol etmek gerekiyor, herifler parayı mı işletiyor ne yapıyor anlamadım. SATIN ALINDI - PROFESÖR Pİ İLE MATEMATİK – 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Aralık 2015 Yazar Paylaş 24 Aralık 2015 Zafer, Aşağıdaki kitabı almıştım ancak hesabımda kitabın fiyatı kadar geri ödeme görünce sordum, stokta yokmuş o yüzden siparişi iptal etmişler, yani sizin müdür çok bekler kitabı, stokta olan başka bir matematik kitabı varsa yada başkası söylenebilir mi, birde stokları kontrol etmek gerekiyor, herifler parayı mı işletiyor ne yapıyor anlamadım. SATIN ALINDI - PROFESÖR Pİ İLE MATEMATİK – 2 Abi aynı seti D&R'da bulmuşlar, hepsiburada'da var ancak daha pahalı gördüm. Bu setin 1.si de alındığı için aynı seri daha iyi olur dediler. İstersen yine de başka set baksınlar. http://www.dr.com.tr/Kitap/Profesor-Pi-ile-Matematik-2-5-Kitap-/Birsen-Ekim-Ozen/Cocuk-ve-Genclik/Okul-Cagi-6-10-Yas/Cocuk-Egitim-Etkinlik/urunno=0000000438956 http://www.hepsiburada.com/profesor-pi-ile-matematik-dizisi-2-5-kitap-p-KTIMAS08650 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Abi aynı seti D&R'da bulmuşlar, hepsiburada'da var ancak daha pahalı gördüm. Bu setin 1.si de alındığı için aynı seri daha iyi olur dediler. İstersen yine de başka set baksınlar. http://www.dr.com.tr/Kitap/Profesor-Pi-ile-Matematik-2-5-Kitap-/Birsen-Ekim-Ozen/Cocuk-ve-Genclik/Okul-Cagi-6-10-Yas/Cocuk-Egitim-Etkinlik/urunno=0000000438956 http://www.hepsiburada.com/profesor-pi-ile-matematik-dizisi-2-5-kitap-p-KTIMAS08650 Zafer, Aynı yerde tek tek de satıyorlar, eksikleri ne ise bildirebilirseniz tek te de alabiliriz sıkıntı yok, set olmasa da olur. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Aralık 2015 Yazar Paylaş 25 Aralık 2015 Zafer, Aynı yerde tek tek de satıyorlar, eksikleri ne ise bildirebilirseniz tek te de alabiliriz sıkıntı yok, set olmasa da olur. Tek tek de olur abi. Setin içinde ne var ne yok bilmiyorum. Sen kafana göre takil olmazsa ya. Nasılsa kitap kitaptır Eksik hep eksik sonuçta. Tek tek olanlar da beş kitapsa set tamamlanmış oluyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Tek tek de olur abi. Setin içinde ne var ne yok bilmiyorum. Sen kafana göre takil olmazsa ya. Nasılsa kitap kitaptır Eksik hep eksik sonuçta. Tek tek olanlar da beş kitapsa set tamamlanmış oluyor. O zaman son 5 diyelim. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Konuyu yeni gördüm. Eğer eksik varsa bende yardımcı olmak isterim.. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 Cok guzel bir calisma, herkesin evinde bekleyen neler var, oysa raf beklemeyip, degerlense... Bunu hep dusunuruz ama icraata geciremeyiz, bu konu sayesinde miniklere kitaplar gidiyor, tebrikler. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Aralık 2015 Yazar Paylaş 25 Aralık 2015 Ne demek zahmet, yeterki çocuklar okusun. Biz de sana teşekkür ederiz böyle güzel bir şeye vesile olduğun için. Hocam kitaplarınız bugün ulaşmış. Çok teşekkür ederiz. Sizin bu kitaplar için ayrı bir yer belirlemelerini istedim öğretmenlerimizden. Yapabilirlerse öyle dizecekler inşallah. Sağolun tekrar. Eksik hangi kitaplar kaldı ? Sağol Murat. Eksik kitap kalmadı. Kısacık sürede hepsi satın alındı. İlgin için teşekkürler. Konuyu yeni gördüm. Eğer eksik varsa bende yardımcı olmak isterim.. Eyvallah kardeşim. Yazılı ihtiyaçlar karşılandı şimdilik. Cok guzel bir calisma, herkesin evinde bekleyen neler var, oysa raf beklemeyip, degerlense... Bunu hep dusunuruz ama icraata geciremeyiz, bu konu sayesinde miniklere kitaplar gidiyor, tebrikler. Teşekkürler ilginize. Zafer tebrik ediyorum. Abi esas ben forum üyelerimizi tebrik ediyorum. Resmen kitapları almak için yarıştılar diyebilirim. Kısacık sürede koca liste bitti. Herkesten Allah razı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Aralık 2015 Paylaş 25 Aralık 2015 (düzenlendi) Hocam kitaplarınız bugün ulaşmış. Çok teşekkür ederiz. Sizin bu kitaplar için ayrı bir yer belirlemelerini istedim öğretmenlerimizden. Yapabilirlerse öyle dizecekler inşallah. Sağolun tekrar. Rica ederim Zafer sen de sağol. Ayrı bi yer belirlemelerini neden istedin anlamadım. Bu arada iki gündür 20 kitap daha birikti. İsterlerse biriktirçe yine gönderebilirim. Eğer ihtiyaç duymazlarsa burada başka bi ilkokul için değerlendirebilirim. 25 Aralık 2015 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Aralık 2015 Yazar Paylaş 25 Aralık 2015 Rica ederim Zafer sen de sağol. Ayrı bi yer belirlemelerini neden istedin anlamadım. Bu arada iki gündür 20 kitap daha birikti. İsterlerse biriktirçe yine gönderebilirim. Eğer ihtiyaç duymazlarsa burada başka bi ilkokul için değerlendirebilirim. Ayrı bölümü okullar arasında da bu tip dayanışma olduğunun görülmesi için istedim. Basit bir yazı ile kitapların başka okuldaki minik öğrencilerin düşünceli davranışları ile oraya gittiği belli olsun istiyorum. Biriken kitaplar için tüm listemizi teslim aldıktan sonra tekrar görüşebiliriz hocam. Duruma göre yeniden değerlendirebiliriz. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts