İçeriğe Yönlendir

İlköğretim Okulumuz İçin Kitap İhtiyacı

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Okula teslim edilen kitapları ilk mesajda düzenledim.

İlkokul için listelenen tüm kitaplar alındı. Herkese teşekkür ederiz.

Kalan kitaplar aşağıda.

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN SEÇİLEN KİTAPLAR

Senden Önce Ben

Kardeşimin Hikayesi (Karton Kapak)

Serenad (Karton Kapak)

Piraye (Cep Boy)

İçimizdeki Şeytan

Ve Dağlar Yankılandı

Hayvan Çiftliği (Ciltsiz)

Edit

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Okulumuz öğrencilerinden gelen ilkokul seviyesine uygun 110 adet kitabı 1 koli halinde yarın ptt kargo ile yollayacağım.

Vesile olanlardan Allah razı olsun.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Okulumuz öğrencilerinden gelen ilkokul seviyesine uygun 110 adet kitabı 1 koli halinde yarın ptt kargo ile yollayacağım.

Hocam Allah sizlerden razı olsun. Bu ince düşüncelerinden dolayı da öğrenci kardeşlerimize teşekkür ederiz. Sağolun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Kalan kitaplar aşağıda.

Senden Önce Ben

Serenad (Karton Kapak)

Piraye (Cep Boy)

İçimizdeki Şeytan

Ve Dağlar Yankılandı

Zafer kardeşim kitaplar uerine ulaştımı bir bilgin var mı
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer kardeşim kitaplar uerine ulaştımı bir bilgin var mı

Çılgın Deneyler Seti ulaşmış. İlk mesaji da guncelledim. Alınanlar ve okula teslim edilenler olarak.

Teşekkür ederiz. :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Çılgın Deneyler Seti ulaşmış. İlk mesaji da guncelledim. Alınanlar ve okula teslim edilenler olarak.

Çılgın deneyler için öğrencileri bana göndersene
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kalan kitaplar aşağıda.

Senden Önce Ben

Serenad (Karton Kapak)

Piraye (Cep Boy)

İçimizdeki Şeytan

Ve Dağlar Yankılandı

Son kalan bu kitaplarimiz da hayır sever bir başka üyemiz tarafından alınmıştır.

Herkese teşekkür ederim. Allah yardimlarinizi kabul etsin. Sağolun.

Detaylı listeyi tekrar yazarım akşama doğru.

Çılgın deneyler için öğrencileri bana göndersene

Bebelerin gelişimlerine olumsuz etki eden şeylerden uzak tutuyoruz dediler. Seni tanımadan sadece avatardan bu kanıya vardılar. Eğitim böyle bir şey işte. Okumuş adamın hali başka yha.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ptt kargoda sistem yoktu. Yurt içi ile gönderdim. Kargocuyu uyarmasam az daha okul müdürünün ev adresine gidiyordu kargo. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Biz teşekkür ederiz böyle güşey şeyler için bize fırsat tanıdığınız için
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ptt kargoda sistem yoktu. Yurt içi ile gönderdim. Kargocuyu uyarmasam az daha okul müdürünün ev adresine gidiyordu kargo. :)

Hocam teşekkürler zahmetiniz için.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hocam teşekkürler zahmetiniz için.

Ne demek zahmet, yeterki çocuklar okusun. Biz de sana teşekkür ederiz böyle güzel bir şeye vesile olduğun için. tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Zafer,

Aşağıdaki kitabı almıştım ancak hesabımda kitabın fiyatı kadar geri ödeme görünce sordum, stokta yokmuş o yüzden siparişi iptal etmişler, yani sizin müdür çok bekler kitabı, stokta olan başka bir matematik kitabı varsa yada başkası söylenebilir mi, birde stokları kontrol etmek gerekiyor, herifler parayı mı işletiyor ne yapıyor anlamadım. :)

SATIN ALINDI - PROFESÖR Pİ İLE MATEMATİK – 2

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer,

Aşağıdaki kitabı almıştım ancak hesabımda kitabın fiyatı kadar geri ödeme görünce sordum, stokta yokmuş o yüzden siparişi iptal etmişler, yani sizin müdür çok bekler kitabı, stokta olan başka bir matematik kitabı varsa yada başkası söylenebilir mi, birde stokları kontrol etmek gerekiyor, herifler parayı mı işletiyor ne yapıyor anlamadım. :)

SATIN ALINDI - PROFESÖR Pİ İLE MATEMATİK – 2

Abi aynı seti D&R'da bulmuşlar, hepsiburada'da var ancak daha pahalı gördüm. Bu setin 1.si de alındığı için aynı seri daha iyi olur dediler. İstersen yine de başka set baksınlar.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Profesor-Pi-ile-Matematik-2-5-Kitap-/Birsen-Ekim-Ozen/Cocuk-ve-Genclik/Okul-Cagi-6-10-Yas/Cocuk-Egitim-Etkinlik/urunno=0000000438956

http://www.hepsiburada.com/profesor-pi-ile-matematik-dizisi-2-5-kitap-p-KTIMAS08650

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Abi aynı seti D&R'da bulmuşlar, hepsiburada'da var ancak daha pahalı gördüm. Bu setin 1.si de alındığı için aynı seri daha iyi olur dediler. İstersen yine de başka set baksınlar.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Profesor-Pi-ile-Matematik-2-5-Kitap-/Birsen-Ekim-Ozen/Cocuk-ve-Genclik/Okul-Cagi-6-10-Yas/Cocuk-Egitim-Etkinlik/urunno=0000000438956

http://www.hepsiburada.com/profesor-pi-ile-matematik-dizisi-2-5-kitap-p-KTIMAS08650

Zafer,

Aynı yerde tek tek de satıyorlar, eksikleri ne ise bildirebilirseniz tek te de alabiliriz sıkıntı yok, set olmasa da olur.

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Zafer,

Aynı yerde tek tek de satıyorlar, eksikleri ne ise bildirebilirseniz tek te de alabiliriz sıkıntı yok, set olmasa da olur.

Tek tek de olur abi. Setin içinde ne var ne yok bilmiyorum. Sen kafana göre takil olmazsa ya. Nasılsa kitap kitaptır :) Eksik hep eksik sonuçta. Tek tek olanlar da beş kitapsa set tamamlanmış oluyor.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Tek tek de olur abi. Setin içinde ne var ne yok bilmiyorum. Sen kafana göre takil olmazsa ya. Nasılsa kitap kitaptır :) Eksik hep eksik sonuçta. Tek tek olanlar da beş kitapsa set tamamlanmış oluyor.

O zaman son 5 diyelim. ;)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Konuyu yeni gördüm. Eğer eksik varsa bende yardımcı olmak isterim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Cok guzel bir calisma, herkesin evinde bekleyen neler var, oysa raf beklemeyip, degerlense... Bunu hep dusunuruz ama icraata geciremeyiz, bu konu sayesinde miniklere kitaplar gidiyor, tebrikler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ne demek zahmet, yeterki çocuklar okusun. Biz de sana teşekkür ederiz böyle güzel bir şeye vesile olduğun için.

Hocam kitaplarınız bugün ulaşmış. Çok teşekkür ederiz. Sizin bu kitaplar için ayrı bir yer belirlemelerini istedim öğretmenlerimizden. Yapabilirlerse öyle dizecekler inşallah. 

Sağolun tekrar.

Eksik hangi kitaplar kaldı ?

Sağol Murat. Eksik kitap kalmadı. Kısacık sürede hepsi satın alındı. İlgin için teşekkürler.

Konuyu yeni gördüm. Eğer eksik varsa bende yardımcı olmak isterim..

Eyvallah kardeşim. Yazılı ihtiyaçlar karşılandı şimdilik.

Cok guzel bir calisma, herkesin evinde bekleyen neler var, oysa raf beklemeyip, degerlense... Bunu hep dusunuruz ama icraata geciremeyiz, bu konu sayesinde miniklere kitaplar gidiyor, tebrikler.

Teşekkürler ilginize.

Zafer tebrik ediyorum. :bravo:  :bravo:

Abi esas ben forum üyelerimizi tebrik ediyorum. Resmen kitapları almak için yarıştılar diyebilirim. Kısacık sürede koca liste bitti. Herkesten Allah razı olsun. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Hocam kitaplarınız bugün ulaşmış. Çok teşekkür ederiz. Sizin bu kitaplar için ayrı bir yer belirlemelerini istedim öğretmenlerimizden. Yapabilirlerse öyle dizecekler inşallah.

Sağolun tekrar.

Rica ederim Zafer sen de sağol. Ayrı bi yer belirlemelerini neden istedin anlamadım. Bu arada iki gündür 20 kitap daha birikti. İsterlerse biriktirçe yine gönderebilirim. Eğer ihtiyaç duymazlarsa burada başka bi ilkokul için değerlendirebilirim. tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Rica ederim Zafer sen de sağol. Ayrı bi yer belirlemelerini neden istedin anlamadım. Bu arada iki gündür 20 kitap daha birikti. İsterlerse biriktirçe yine gönderebilirim. Eğer ihtiyaç duymazlarsa burada başka bi ilkokul için değerlendirebilirim.

Ayrı bölümü okullar arasında da bu tip dayanışma olduğunun görülmesi için istedim. Basit bir yazı ile kitapların başka okuldaki minik öğrencilerin düşünceli davranışları ile oraya gittiği belli olsun istiyorum.

Biriken kitaplar için tüm listemizi teslim aldıktan sonra tekrar görüşebiliriz hocam. Duruma göre yeniden değerlendirebiliriz.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...