Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 (düzenlendi) Arkadaşlar kız kardeşim Çankırı, Kurşunlu ilçesinde Şehit Ekrem Aygen İlk/Orta Okulunda ingilizce öğretmeni olarak görev yapıyor. Aynı anda da müdür yardımcılığı görevi üstlendi. Daha önce Lokman Ceritlioğlu abimiz evinde kullanmadığı bir laser yazıcıyı hediye etmiş, Servet Aydın abimiz de transportasyonunu (!) [emoji14] sağlamıştı. Yeri gelmişken kendilerine ayrıca tekrar teşekkür etmek istedim.Okul bulunduğu ilçe gibi küçük bir okul. Yaklaşık 180 öğrencisi var. Öğretmenleri de çoğunlukla göreve yeni başlamış genç öğretmenler. Öğrencilerin bir bölümü taşımalı eğitim ile öğrenim görüyor. Bu okulumuzun kütüphanesi boşmuş. Forumda bir konuda mesaj olarak yazmıştım ama Mehmet Kaya hocamız bu kütüphanenin kitap ihtiyacı için foruma konu açma fikrini söyledi, Emmi ile de görüştükten sonra konu açmaya karar verdim. Esasen ihtiyaç çok büyük miktarda değil, çünkü okul ve dolayısıyla kütüphanesi de çok büyük değil. Kardeşime durumu ilettim, çok heyecanlandı ilgili öğretmenleri ile kitap listesi hazırladılar bana gönderdiler. Bu listeyi sizinle paylaşıyorum. Yardım etmek isteyenler kitapları temin edip okula gönderebilirler. Ben kolaylık olması açısından kitaplar için internet üzerinden satış linkleri buldum ama dediğim gibi elbette istediğiniz gibi tedarik edebilirsiniz. Elinizde hazır mevcut artık kullanılmayan kitaplardan da gönderebilirsiniz. Okulda hem ilkokul hem de ortaokul var. Aynı binada eğitim görüyorlar, dolayısıyla her iki seviye için de kitap ihtiyaçları mevcut. İlgili listeler ve gönderim adreslerini aşağı ekliyorum. Ayrıca her hangi bir durumda iletişim için okul müdürü Muhsin Arslan hocamızın da numarasını yazıyorum.Arada eksik eklediklerim falan olursa yine sonradan eklemeler yapabilirim. Mükerrer alımları engellemek adına listeden alınan kitapları konudan veya özel mesaj ile bildirirseniz listeyi güncel tutabilirim.Şimdiden yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun. NOT: Set halindeki kitaplar hariç diğerleri genellikle uygun fiyatlara, birkaç kitap birlikte alarak kargo ücretinin ücretsiz olmasını sağlayabilir veya daha çok kişinin bu hayırlı işten yararlanması adına tek tek alınabilir. Takdir sizlerin. EKLEME : NOT 2: Daha önce hiç yapmadıysanız, ilk kez BKM Express ile alışveriş yaparak 30 TL üzerindeki alışverişere 20 TL iade alabilirsiniz. Koşulllar: https://www.bkmexpress.com/hayat-beklemez.bkm OKUL: http://sehitekremaygenilkokulu.meb.k12.tr/tema/index.phphttp://sehitekremaygenortaokulu.meb.k12.tr/tema/index.phpADRES:Müslüm Mah.Kenan Alpay Cad.TOKİ Konutları Şehit Ekrem Aygen İlkokulu Kurşunlu / ÇANKIRIOKUL MÜDÜRÜ: Muhsin Arslan, 0505 921 04 65İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN SEÇİLEN KİTAPLAR TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - ERDEMLER DİZİSİ (10 KİTAP) TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - ERDEMLER SERİSİ – 2 (10 KİTAP)TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - BULUŞLAR VE SERÜVENLERİ SETİ (10 KİTAP)TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - DÜNYA MASALLARI SERİSİ (30 KİTAP) /n11TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - EĞLENCELİ MASALLAR (10 KİTAP)TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - DÜNYA KLASİKLERİNDEN SEÇMELER (23 KİTAP)TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - PROFESÖR İYON İLE FEN -SETTESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - KURTULUŞUN KAHRAMANLARI – 2 ( 10 KİTAP)TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - ÇILGIN DENEYLER SETİTESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - ÜNLÜLERLE BİR GÜN – 2 (10 KİTAP) TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - LEVENT-TÜRKİYE'Yİ GEZİYORUM Set-3 TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - LEVENT-TÜRKİYE'Yİ GEZİYORUM Set-4 TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - ÜNLÜLERLE BİR GÜN – 1 (10 KİTAP) TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - PROFESÖR Pİ İLE MATEMATİK – 1 (5 KİTAP) SATIN ALINDI - KURTULUŞUN KAHRAMANLARI – 1 (10 KİTAP) SATIN ALINDI - PROFESÖR Pİ İLE MATEMATİK – 2 (5 KİTAP) ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN SEÇİLEN KİTAPLAR TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Sarah Jio Bestseller Seti (6 Kitap) TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Oliver Twist TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Aylak Adam TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Martin Eden (Cep Boy) TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Kayıp Gül & Ekim YağmurlarıTESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Kayıp Gül 2 & Ölümsüz Kalp (Cep Boy) TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Bin Muhteşem Güneş (Cep Boy) TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Kürk Mantolu Madonna TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Simyacı (Mini Kitap)TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Kuyucaklı Yusuf TESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Yok Daha NelerTESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Herkes İçin Matematik Çok KolayTESLİM EDİLDİ - SATIN ALINDI - Uçurtma Avcısı (Cep Boy) SATIN ALINDI - Senden Önce BenSATIN ALINDI - Kardeşimin Hikayesi (Karton Kapak)SATIN ALINDI - Serenad (Karton Kapak)SATIN ALINDI - Piraye (Cep Boy)SATIN ALINDI - İçimizdeki ŞeytanSATIN ALINDI - Ve Dağlar YankılandıSATIN ALINDI - Hayvan Çiftliği (Ciltsiz) SATIN ALINDI - Sineklerin Tanrısı (karton kapak) SATIN ALINDI - Puslu Kıtalar AtlasıSATIN ALINDI - Çocuk Kalbi SATIN ALINDI - Beş ŞehirSATIN ALINDI - Yüreğinin Götürdüğü Yere Git (Ciltsiz)SATIN ALINDI - Yüreğimin Sesini DinleSATIN ALINDI - GörmekSATIN ALINDI - Bukre TESLİM EDİLDİ - Yukarıdaki listeye ek olarak Ali Eren hocamızın görev yaptığı Necibe Nalkıran Ortaokulu öğrencileri de ellerindeki fazla kitapları okulumuza gönderdi. Bu 110 kitap da okulda yerini aldı. Okul kütüphanesinden bir kaç fotoğraf göndermişler. 25 Aralık 2015 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 hepsiburada'dan iki link paylaşılmış, kaptım onları. Geri kalan üyelerimiz diğer linkler için kapışsın lütfen 6 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 hepsiburada'dan iki link paylaşılmış, kaptım onları. Geri kalan üyelerimiz diğer linkler için kapışsın lütfen Doğru kitapları işaretledim değil mi Sani? DÜNYA KLASİKLERİNDEN SEÇMELER (23 KİTAP) KURTULUŞUN KAHRAMANLARI – 1 (10 KİTAP) Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Doğru kitapları işaretledim değil mi Sani? DÜNYA KLASİKLERİNDEN SEÇMELER (23 KİTAP) KURTULUŞUN KAHRAMANLARI – 1 (10 KİTAP) Teşekkür ederim. Aynen, doğrudur. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 kitapkurdu aman yurdu ya üye 0olup satın alma işlemi yapılıp adrese de okulu mu girioz doğru mudur? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 kitapkurdu aman yurdu ya üye 0olup satın alma işlemi yapılıp adrese de okulu mu girioz doğru mudur? Abi dediğim gibi kolaylık olsun diye ekledik biz. Evet, üye olup alışı yapıp, kargo adresini okul seçebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 %90 ı elimizde mevcut idi bir ay öncesine kadar. Nasip.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 linkolması faydalı giriş kısmı kalabalık ne anlatmak istemiş burada yazarı? %90 ı elimizde mevcut idi bir ay öncesine kadar. Nasip.. mangal öncesi mi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 %90 ı elimizde mevcut idi bir ay öncesine kadar. Nasip..Mangal, semaver tutuşturdun di mi? Eğitim katili... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Son ortaokul veledi de liseye transfer olunca dağıttık Mangal, semaver tutuşturdun di mi? Eğitim katili...Wakkas değilim ben 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Son ortaokul veledi de liseye transfer olunca dağıttık Wakkas değilim ben maşallah maşallah .. 1 kutu da çikolata? 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Ulu orta yerde söveriM dilimin ayarı yok 4 Yorum bağlantısı
Alper Doğan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Çılgın deneyler seti bende Sipariş verildi 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Çılgın deneyler seti bende Sipariş verildi Teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Yorum bağlantısı
Alper Doğan 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Cümlemizden Okul adresi ve müdürün ismini yazdım normaldir değilmi:) Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Cümlemizden Okul adresi ve müdürün ismini yazdım normaldir değilmi:) Doğrudur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Zafer telefondayım linklere bakamadım. Benim için birini seç. Yarın gün içinde halledelim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 ferrariye lpg de takarsın... Zafer telefondayım linklere bakamadım. Benim için birini seç.Yarın gün içinde halledelim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 ferrariye lpg de takarsın...Dizel candır. Var mı dizel Ferrari [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 çıkar yakında.. 2.0 mjet bekliom 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 EĞLENCELİ MASALLAR (10 KİTAP)http://www.kitapyurd...set/283195.html tarafımızdan alınmıştır 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 Abi teşekkür ederiz. Allah razı olsun. EĞLENCELİ MASALLAR (10 KİTAP)http://www.kitapyurd...set/283195.html tarafımızdan alınmıştır Bu arada senin yazıcıyı hala çalıştıramamışlardı, geçen bana getirdiler bu tarafa gelince. Açıp kartuşu söküp geri taktım, çalıştı... Kızdım tabi biraz Şimdi kullanıyorlar güzel güzel. Yazıcı için de ayrıca tekrar sağol abi. 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 az da olsa faydamız dokunduysa ne mutlu bizlere, yazıcı hava değişimi yaşamış abim 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 14 Aralık 2015 Yazar Paylaş 14 Aralık 2015 az da olsa faydamız dokunduysa ne mutlu bizlere, yazıcı hava değişimi yaşamış abim Ben de öyle dedim abi Aldık havasını 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Panait Istrati, Dostoyevski, Tolstoy vb. yazarların, klasikler diye tabir ettiğimiz kitaplarını yollayabilirim. Eğer kütüphane için uygunsa bildirin, yarın kargo yapayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts