İçeriğe Yönlendir

Vw Polo 1.0 Mpi Mı Yoksa Yaris 1.0 Life Mi? (41 Bin)

Mehmet Göktürk

Recommended Posts

Evren Erakçora

Polo daha olgun gibi, yaris sanki daha küçük gibi duruyor. Ben polo tercih ederdim. 

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

1.25 Fiesta Trend ne kadar ki? Seçenekler arasına girebilir bence. Yoksa Polo daha oturaklı Yaris 'e göre.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Ben Yaris derim, arka diz ve tavan mesafesi daha iyi diye haturlıyorum. Japon motoru rahat devir cevirmesi ile daha eğlencelidir, ve tipi çok daha güzel bence.

Yorum bağlantısı

Beklentilere göre değişiklik gösterse de bence 1.0 atmosferik polo çok saçma bir kombinasyon. Arkadaşımda 1.4 atmosferik var, dur kalk trafikte aşırı yakıt tüketimi var. Çekiş oldukça düşük. 1.0 ile daha kötü olacağını düşünüyorum.

Kağıt üzerinde yaris 40 kg daha hafif. 

Hızlanma verisi yaris'in de daha geç aslında ama nedense yaris daha amacına uygun görünüyor. 

Ayrıca servis memnuniyeti,sorunsuzluk olarak da toyota daha önde diye düşünüyorum.

http://www.arabalar.com.tr/toyota/yaris/2015/1-0-life

http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/polo/2015/1-0-trendline

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

hyundai i10 1.0 style lpg

otomobil bakıyoruz. :)

Beklentilere göre değişiklik gösterse de bence 1.0 atmosferik polo çok saçma bir kombinasyon. Arkadaşımda 1.4 atmosferik var, dur kalk trafikte aşırı yakıt tüketimi var. Çekiş oldukça düşük. 1.0 ile daha kötü olacağını düşünüyorum.

Kağıt üzerinde yaris 40 kg daha hafif. 

Hızlanma verisi yaris'in de daha geç aslında ama nedense yaris daha amacına uygun görünüyor. 

Ayrıca servis memnuniyeti,sorunsuzluk olarak da toyota daha önde diye düşünüyorum.

http://www.arabalar.com.tr/toyota/yaris/2015/1-0-life

http://www.arabalar.com.tr/volkswagen/polo/2015/1-0-trendline

1.0 polo 3 silindir 5 gün kullandım. yakıt oldukça tatminkar. hatta çok tatminkar. aracın otobanda gidişi de iyi ayrıca 3 silindirin devirlenmesi de oldukça zevkli. Ha, tabi bütün bunlar 120 ye kadar. sonra hantallaşıyor. ama oturarak gidiyor.  1.33 yarıs test etmiştim o da iyiydi ama onun atmosferiği yeni jenerasyon değildi. Çok yakan türdendi. yani bahsettiğiniz 1.4 polo gibi. 

Fikir beyan etmek istemiyorum ancak yaris yuvarlak hatlaır nedeniyle daha küçük geliyor göze.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Polo fena değil ama seneye yeni kasası geliyor... i20 nin türkiyede üretilmesi avantajıyla özellikler ve fiyat gayet güzel gözüküyor..

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

i20 o fiyata yok. benzinlide yakıt yüksek.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

i20 nin dizelinin bile yakıtı fazla bulunuyor,ağırlık fazla.

Yaris daha genç ancak daha feminen duruyor. Fakat yaris'de 4 hava yastığı standart iken polo'da 2

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

10k km yi devirdim çooook memnunum.

Sadece 100 km ve üzeri gidilecek ise 4 bin devirlere çıkmak gerekiyor.Yaz boyu genel ortalamam 5 lt civarıydı.Şimdi soğuk havalarda 6 lt yakıyor.

Sessiz motor,trendde bile bana yeterli donanım,ve tabiki kalite..yarise hiç bakmadım bile,bakmam da.

175 70 14 jant

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

rölantide sallıyor mu? benim kiraladığım ara biraz sallıyordu. ama devirlenmesi motorsiklet gibi çok hoşuma gitti. atmosferik aracı özlemişim.

Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

MPI motoru bir arkadaşım aldı yakın zamanda 1 kere kullandım yarım saat falan ve vw'nin bildiğimiz atmosferik motorları gibi yakıt tüketimi yok 6 litre civarı ortalama yakalamak kolay zorlansa daha da aşağılara düşer, 110-120'ye kadar bekleneni verir sonrası için yeterli gelmez.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Sakin kullanımda 5 litreleri rahat görüyor. Tork daha fazla, yılların zetec motoru taş gibi.  :)

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

hiç biri..

hiç biri..

renonun en ufak ve otomatik versiyonuna bakın derim...illa benzinli olacaksa...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Biraz koyup 1.25 fiesta düşünseniz hocam.

kendim için değil. biraz daha koyma yok. yakıt da çok önemli. çünkü dizel ikinci ele karşı alınacak.

hiç biri..

renonun en ufak ve otomatik versiyonuna bakın derim...illa benzinli olacaksa...

41 liraya veriyor mu?

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

41 liraya veriyor mu?

maalesef...

oy 1.2 16v 75 bg

44.050 TL

Joy 1.2 Turbo EDC 120 bg

54.650 TL

Joy 1.5 dCi 75 bg

54.500 TL

Icon 1.2 16v 75 bg

50.050 TL

Icon Turbo 90 bg Stop & Start

52.650 TL

Yorum bağlantısı
Ali Herdem

Bir arkadasım kullanıyor 1.0 Polo şehir içi için biçilmiş kaftan bence 6-7 arası geziyor normal kullanımda rampada biraz sıkıntılı oluyor sadece :) oda bizim burada Erciyes'in rampası :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...