İçeriğe Yönlendir

Karadeniz Yaylalari


Misafir

Recommended Posts

Karadeniz yaylalarına mitsbishi l200 pickup 4×2 ile çıkılabilir mi? Yaz kış...

Karadenizli arkadaşlardan ve daha önce giden gezen arkadaşlardan bilgi veren olursa sevinirim...

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Yazin cikar ancak kisin yollar kapaniyor.yaylaya giden herkes kasim ayinda geri donus yapmak zorunda kaliyor.yaz aylarinda duster yeterli.yollar zaten cogu yerde iyidir.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Yaz kış fark etmez yaylaların çoğunun yolu gayet iyi durumdadır birçok binek araçlarla bile rahatlıkla çıkabilirsiniz ama.
Biraz aksiyon yaşıycam diyorsanız ve kışın karlı yollardada kullanıcağım diyorsanız 4X4 araç araziye uygun lastik hatta zincir şart.​

Yorum bağlantısı
Emre Usta

Fiesta ile yazin yaylaya cikiyorum yollar iyi durumda yeni grup yollari yapiliyor ancak Kisin 4×4 ile cikmak biraz mecara olur kar boyu 2 metre olan yerler var malesef.

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Kış lastiğiniz var ise çok sıkıntı olmaz.ancak geçen Bahsettiğiniz Aracın 4x4 off-road lastiğiyle olanıyla karda zorlandık.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Erdoğan Temur

Bu yaz gezdiğim giresun trabzon rizedeki yayla yollarının hepsi asfalt. Bu yaz arabam ile çıkamadığım yayla kalmadı.

Kışın çok dik yokuşlarda 4x4 bile nasıl çıkar bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Giresun'daki yaylalarda focus bile rahat gidiyor yolcu dolu iken. Sadece yaylada kullanılacak ise lada niva kullanılabilir. Kışın ev boyu olan karda neyle gidilir bilemedim.

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Gümüşhane trabzon tarafını bilirim. Yazın bir çok yere binek araçlarla gidilir. Kışın yol şartları değişken. Dağın yamacı güneş alıyorsa daha kolay. Bazı yerlerde bahar aylarında bile taşlaşmış metrelerce kar buz oluyor 4×4 iş görürmü bilmem. Ayrıca yaz da olsa sel su taşkını vs den dolayı yollar kısmen bozulmuş olabiliyor. Taşlarla desteklerle akrobasi hareketleri gerekebiliyor. Bence siz her türlü yüksek bir araç alın.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...