Misafir 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Canberk Eken 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Zeyneple aramız bi ara pek iyi değildi, finallerin bitmesiyle ilişkimize renk katmaya karar verdim. Direksiyon simidim köpek kemirmiş kadar kötü durumdaydı. Onu güzelce deri kaplatmaya karar verdim Direksiyon kaplanmışken direksiyon üstündeki teyp kumandasının ses açma butonu da direksiyon gibi kemirilmiş durumdaydı. Onu da değiştirmişlen siyahını alıveriyim araba yarı cosmo olsun dedim ve çıkmacıları alt üst ederek çok da iyi halde olmasa da bulduğum tek siyah kumandaları aldım. Düğmelerini söküp Bir kaç saatlik pasta, srp, cila uğraşısından sonra ilk günkü gibi oldular. Bu da son halimiz 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Hayırlı olsun. Boş line değil bu boş olan essentia direksiyon biraz kalın olmuş sanki, hiç inceltme yapamadan direk kaplandı sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Hayırlı olsun. Boş line değil bu boş olan essentia direksiyon biraz kalın olmuş sanki, hiç inceltme yapamadan direk kaplandı sanırım. Boşline değil zaten, enjoy. Essentia cosmo arası. Artık cosmoya biraz daha yakın. Direksiyon biraz da foto kaynaklı kalın duruyor, korktuğum derecede bir kalınlık yok, canlısı çok daha iyi. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 İlk mesajı yanlış anlamisim, bosline sanıyorsunuz sandım direksiyon nerede kaça yapıldı? Benim de ihtiyacım var yenilenmeye. Yorum bağlantısı
Murat Kansu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Direksiyonun önceki haline iyi bakılırsa pekte kalınlaşma olmamış hatta detaylarla çok daha güzel olmuş güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 İlk mesajı yanlış anlamisim, bosline sanıyorsunuz sandım direksiyon nerede kaça yapıldı? Benim de ihtiyacım var yenilenmeye. Forum üyemiz Döşemecioğlu İlker Beyin tavsiyesiyle onun eskiden direksiyon ustası olup yanından ayrılan Fatih Usta tarafından yapıldı. 160Tl'ye maloldu, Yaklaşık üç buçuk saat sürüyor, fazlaca el emeği var. Direksiyonun önceki haline iyi bakılırsa pekte kalınlaşma olmamış hatta detaylarla çok daha güzel olmuş güle güle kullanın. Aynen, çok hissedilir bir kalınlık farkı yok ama +10 beygir verdi sanırım Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Çok orjinal olmuş. Deri, kolların üzerinde açıkta kalmamış. Elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Dombili bir direksiyon olmuş ama çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 13 Ocak 2016 Yazar Paylaş 13 Ocak 2016 Tamponda hali hazırda egzoz için hafif bir boşluk olunca ucuz yollu egzoz çözümü yapabilir miyim diye düşünüp aliexpressden focusda yere bakan egzoz için kullandığım egzoz ucunu sipariş etmiştim. 35gün sonunda bugün geldi ve taktım. Sanırım bunun egzoz borusu düz gelmek yerine sağa bakıyor, o yüzden yamuk durdu ve egzoz da sağ tarafa bakıyor. Söküp sökmeme konusunda kararsızım. Yorum bağlantısı
Canberk Eken 13 Ocak 2016 Yazar Paylaş 13 Ocak 2016 Bir de arka cama imzamızı attım 3 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Güzel olmuş iyi günlerde kullan... 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Maşallah güle güle kullanın. Egzoz ucu için kaynak vs yapıldı mı ? 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 13 Ocak 2016 Yazar Paylaş 13 Ocak 2016 Maşallah güle güle kullanın. Egzoz ucu için kaynak vs yapıldı mı ? Kaynak falan yok, vidali tip. Egzozu aşağı bakan araçlar için kesme biçme kaynak olmadan en ucuz yollu çözüm. http://tr.aliexpress.com/item/Chevrolet-Cruze-Ford-focus-304-Stainless-Steel-Exhaust-Pipe-Muffler-for-for-focus-2-focus-3/1337424859.html 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Kaynak falan yok, vidali tip. Egzozu aşağı bakan araçlar için kesme biçme kaynak olmadan en ucuz yollu çözüm. http://tr.aliexpress.com/item/Chevrolet-Cruze-Ford-focus-304-Stainless-Steel-Exhaust-Pipe-Muffler-for-for-focus-2-focus-3/1337424859.html Güzelmiş bir düşüneyim bende Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Ocak 2016 Paylaş 13 Ocak 2016 Kazasız belasız güle güle kullanın. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 26 Şubat 2016 Yazar Paylaş 26 Şubat 2016 Yan koltuğa sarılarak araba kullanmaktan sıkılmıştım; Böyle değişik huyları da var hatta; İçi kalitesiz sert plastik olunca şıngırtı önleyici çözüm ürettim. Keçe gibi malzemeden bulamayınca elde olan şu malzemeyi kullandım 2 Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Çok güzel eklemeler yapmışsınız güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 27 Şubat 2016 Yazar Paylaş 27 Şubat 2016 Çok güzel eklemeler yapmışsınız güzel günlerde kullanın. Çok teşekkürler, küçük hediyelerle aramızı iyi tutmaya çalışıyorum Yorum bağlantısı
Canberk Eken 13 Nisan 2016 Yazar Paylaş 13 Nisan 2016 Yazlık lastiklere geçerken, paslu kampanalar gözüme çok batmıştı, boyamaya karar verdim. Bu haldelerdi; Böyle oldular; 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Haftasonu avm otoparkında baş başa 6 saat geçirip yaza hazırlandık. Bu renk aytozu grisi focusumuza göre çok daha fazla emeğin karşılığını veriyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Nisan 2016 Paylaş 18 Nisan 2016 (düzenlendi) Kazasız belasız kullanın. Park çizgisi hemen dikkat çekiyor. Rengi çok güzel. 18 Nisan 2016 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Canberk Eken 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 Kazasız belasız kullanın. Park çizgisi hemen dikkat çekiyor. Rengi çok güzel. Park çizgisinden kasıt park ediş şeklimse eğer, orası avmnin açık olmayan -4 üncü katı. Sütunlardan uzak olup rahat çalışabilmek için 3 şeridi ortaladım. Yoksa park yeri kullanımı açısından ben de hassasım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts