İçeriğe Yönlendir

Corsa D 1.3 Cdti 90- Zeynep

Canberk Eken

Recommended Posts

Canberk Eken

Fctr ile tanışma sebebim olan araç fazlalığından 4 yıldır kullandığım babamın focusunu - konuyu hatırlayanlar vardır- şu kazadan sonra uğurlamıştık;

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275608-ilk-arabam%C4%B1-almaya-giderken-ilk-kazam/

Kaza olmasaydı da zaten artık değiştirmeyi düşündüğümüz için babama bir süredir aklımızda olan mk4.5 mondeo bakmaya başlamıştık ki, hiç aklımızda yokken onu kuga sahibi yaptık.

82WrNV.jpg

Kendim için de uzunca bir süre mjet punto baktım, baktığım bütün arabalar hayal kırıklığı çıkınca aile desteğiyle rakamı biraz daha yükseltip 2008-2009 collection fiestalara bakarken yine hiç aklımda yokken Zeynep'le tanıştık. ZYP plakasından ötürü ona bu ismi taktım.

nm9dMN.jpg

2007 model, enjoy paketli (sanırım boşline üstüne sis farları ve cruise control var) 185.000 km, sağ arka çamurluk ağzı boyalı ve asıl cezbedici kısmı 90 hp motor ve 6 ileri vitesli olmasıydı. Kaza yaptığım focusun da 180 binli km.leri devirmiş olmasına rağmen 50 bin km. kondüsyonunda ve yıllardır sorunsuz bindiğimiz için km'yi pek dert etmedim.

Zeyneple ilk görüşte aşık olamadık. Soluk bir rengi, çizikleri, kapı vurukları ve kirli koltukları vardı.Tüm bunlara rağmen baktığım diğer tüm leş arabalardan sonra gözüme sıfır gibi göründü orası ayrı. Detaylı iç temizlik için yıkamacıda geçen bir günden sonra bir avm'nin en alt kat otoparkında bol killi, pastalı, waxlı başbaşa 8 saat geçirdikten sonra biraz daha birbirimizi sevmeye başladık.

1DabvB.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Hayırlı, uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Güle güle kullanın. İnsan aracına vakit ayırdıkça daha çok bağlanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Hayırlı, uğurlu olsun. Güzel günlerde kullanmak nasip olsun. :nazar: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

Hayırlı olsun. güle güle kullanın araçlarınızı :bravo:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

aracınız hayırlı olsun. sanırım 1.3 cdti 90 bg motoru bir tek vectrada kullanmadılar. onda da gittiler 1.9 kullandılar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayırlı olsun, ilk 3 vites çok çabuk bitiyor kötü yanı bu.

Geri kalanında güzel araç maşallah  :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Güle güle kazasız belasız kullanın, eksiklikler, ufak tefek kusurlar zamanla kapanıp güzel hale gelecektir. Hayırlı olsun

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle kullanın, sevdikten sonra sorun olmayacaktır  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Herkese iyi dilekleri için teşekkürler. :)

Hayırlı olsun, ilk 3 vites çok çabuk bitiyor kötü yanı bu.

Geri kalanında güzel araç maşallah :nazar:

Aynen, hangi ara kalkış yapıp hangi ara 4.vitese geldiğimi ben de anlamıyorum.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...