Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Arkadaş parladığını nasıl gördünüz anlamıyorum, karanlıkta kara bir araba, hesap makinası ile çekilmiş fotolar. Acaba araç sahibi gündüz fotoğraf çekmekten korkuyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 İşte laylon üzeri seramik. Biraz sağlamlaştırmak adına iyi olurdu. Ama gittiiiii gitti.. Mantuhlu Arkadaş parladığını nasıl gördünüz anlamıyorum, karanlıkta kara bir araba, hesap makinası ile çekilmiş fotolar. Acaba araç sahibi gündüz fotoğraf çekmekten korkuyor mu? Abi neden korkalım ? Sizler gibi 16.30 paydos etsek HD video bile çekerim Eve girdiğimde saat 20.00 oluyor.Haftasonu halledeceğim abi hiç merak etmeyin. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Mantuhlu Abi neden korkalım ? Sizler gibi 16.30 paydos etsek HD video bile çekerim [emoji3] Eve girdiğimde saat 20.00 oluyor.Haftasonu halledeceğim abi hiç merak etmeyin. 16.30'muş! Gece 01'lerde çalışırken attığımız fotolar çabuk unutulmuş!Hem, benimle mi Bot bağladınız tabi ki çalışacaksınız. Öğlen vakti yarım düveyi yerken foto çekilebiliyor değil mi![emoji16] [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 16.30'muş! Gece 01'lerde çalışırken attığımız fotolar çabuk unutulmuş! Hem, benimle mi Bot bağladınız tabi ki çalışacaksınız. Öğlen vakti yarım düveyi yerken foto çekilebiliyor değil mi![emoji16] [emoji6] Arada oluyor işte mesainiz. Bizim botlar fermuarlı abi yandan Yemek yerken ki mevzu ayrı ama,arabayı haftaiçi kullanmıyorum zaten abi Yorum bağlantısı
Hakan Daşpınar 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 (düzenlendi) Abi maşallah bu işlerden anlıyorsun benim baba otoboyacisi okadar yanında oldum pasta attım bu kil olayını hiç bir yerde denk gelmedim biz oluşan korozyonu sabunlu 0 zimpara ile temizliyip pasta cila yapardık bakalitleride bu kadar maskelemezdik pastadan sonra köpüklü sungerle bakalitleri temizlerdik sonrasi bakalit sütü motor yağı kola ne bulursam parlardı bakalitler. Aslında elin alistiysa en fazla 2saatte biter bu kadar saat ben temizlesem arabami binmeye kiyamazdim. [emoji23] [emoji2] 9 Aralık 2015 tarihinde Hakan Daşpınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Abi maşallah bu işlerden anlıyorsun benim baba otoboyacisi okadar yanında oldum pasta attım bu kil olayını hiç bir yerde denk gelmedim biz oluşan korozyonu sabunlu 0 zimpara ile temizliyip pasta cila yapardık bakalitleride bu kadar maskelemezdik pastadan sonra köpüklü sungerle bakalitleri temizlerdik sonrasi bakalit sütü motor yağı kola ne bulursam parlardı bakalitler. [emoji2] Teşekkürler Hakan,haklısın ama teknoloji geliştikçe ürünlerin içeriği de değişiyor bu kili mesela diğer ekipmanları ile kullanırsan 45 dakikalık süre yarı yarıya düşüyor neredeyse,bahsettiğin uygulama belki de saatleri alıyordu.maskeleme işi de tamamen zamandan kazanma olayı,yoksa bir kağıt bant yıllardır vardır. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 9 Aralık 2015 Paylaş 9 Aralık 2015 Biz daha da yakınız Buğra Mersin'ede bekleriz Bak tantunimiz var, mangalımız var, künefemiz var ( Hemde sizin yörenin insanlarından ) bilgin olsun yani Mangal künefe tantuni bunlar tahrik edici cümleler [emoji14] inşallah bigün ayarlar buluşuruz abiBuğra benim arabaya seramik yapmadan kaçmış. [emoji14]Kaçmadım yahu yapacaktıkta ayarlayamadık zamanı sende biliyorsun 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Mangal künefe tantuni bunlar tahrik edici cümleler [emoji14] inşallah bigün ayarlar buluşuruz abi Kaçmadım yahu yapacaktıkta ayarlayamadık zamanı sende biliyorsun Tahriklere kaptır kendini Ya Kerem'e bakma sen blörf yapıyor süper olmuş elinize sağlık... Teşekkürler abi. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Mangal künefe tantuni bunlar tahrik edici cümleler [emoji14] inşallah bigün ayarlar buluşuruz abi Tahrik etsin de gel diye yazdık ya Şaka bir yana kardeşim ne zaman gelirseniz baştacı Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Tahriklere kaptır kendini Ya Kerem'e bakma sen blörf yapıyor Teşekkürler abi. Poker mi oynuyoruz burda da bödöf yapayım? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Poker mi oynuyoruz burda da bödöf yapayım? Yürü git kendi konuna Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Hakan abiyle zamanlamamız nokta atışı oldu kerem abi hem sen kebabtır künefedir teklifinde bulunmadın bak mersinden bile teklif geldi ve hakan abi milli değerimiz olan nargileden nokta atışı yaptı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Hakan abiyle zamanlamamız nokta atışı oldu kerem abi hem sen kebabtır künefedir teklifinde bulunmadın bak mersinden bile teklif geldi ve hakan abi milli değerimiz olan nargileden nokta atışı yaptı Başımın üzstünde kardeşim. Buralarda kebaptır künefedir neyin meşhur değil. Maalesef biz bile ağız tadı ile kebap yiyemiyoruz. Ben sana köfte söyliyim, kuzu tandır söyliyim, ızgara söyliyim, tahinli kaymaklı Ayrabolu dadlusu söyliyim.. Ne zaman geliyon? Yürü git kendi konuna : D Tehlikeli bir laf. Benim konuda sen daha aktifsin? O nolcak? Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Başımın üzstünde kardeşim. Buralarda kebaptır künefedir neyin meşhur değil. Maalesef biz bile ağız tadı ile kebap yiyemiyoruz. Ben sana köfte söyliyim, kuzu tandır söyliyim, ızgara söyliyim, tahinli kaymaklı Ayrabolu dadlusu söyliyim.. Ne zaman geliyon? Tehlikeli bir laf. Benim konuda sen daha aktifsin? O nolcak? Uçak bileti bakıyorum şu an[emoji1] [emoji1] [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Hakan abiyle zamanlamamız nokta atışı oldu kerem abi hem sen kebabtır künefedir teklifinde bulunmadın bak mersinden bile teklif geldi ve hakan abi milli değerimiz olan nargileden nokta atışı yaptı Organize olmak bizim işimiz. Tehlikeli bir laf. Benim konuda sen daha aktifsin? O nolcak? Düzeltiyorum Uçak bileti bakıyorum şu an[emoji1] [emoji1] [emoji1] Buğra,iyi düşün Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Organize olmak bizim işimiz. [emoji3] Düzeltiyorum [emoji3] Buğra,iyi düşün [emoji3] İyi düşündüm [emoji1] [emoji1] ondan gidemedim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 İyi düşündüm [emoji1] [emoji1] ondan gidemedim Pişman oldun mu ? gitmediğin için Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Pişman oldun mu ? gitmediğin için [emoji14]Dur 2-3 günde onu düşüneyim [emoji14] [emoji14] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Dur 2-3 günde onu düşüneyim [emoji14] [emoji14] Çorlulu ali paşa çektiğim gizli fotoların var Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Çorlulu ali paşa çektiğim gizli fotoların var [emoji15] [emoji15] ben bile bilmiyorum gizli sonuçta [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 [emoji15] [emoji15] ben bile bilmiyorum gizli sonuçta [emoji1] [emoji1] Ona göre Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Ona göre [emoji1] çok keyifliydi yahu sen bidaha çiz ben çiziğini alıyım beni oraya götür [emoji5] [emoji5] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 [emoji1] çok keyifliydi yahu sen bidaha çiz ben çiziğini alıyım beni oraya götür [emoji5] [emoji5] Ayıp ettin be kardeşim,çizmeden de götürürüm Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Ayıp ettin be kardeşim,çizmeden de götürürüm Hmm o zaman çizme seramik porselen atalım öyle gidelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts