Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Maşallah topraamm çok güzel olmuş güle güle eskit.. Satılıkmı yoğsam Teşekkürler toprammmm. Yok yok satılık değil. Gerçekten çok iyi olmuş. Yapan arkadaşın ellerine sağlık. Nazar değmesin. Böyle hb, focus 2'leri gördükçe eski aracımı özlediğimi hissediyorum. Birgün bir çılgınlık yapıp geri dönüş yapacağım sanırım . Çok teşekkürler..Focus 2 bence hala güncelliğini koruyan bir araç,bence dönün pişman olmazsınız. Ya biri şunu benim arabama da yapsın. Yok mu samsunda olan. Mükemmel olmuş. Harika gerçekten. Teşekkürler Emrah,yakınlarda olsaydın yapardık bir şeyler. bu araç o kadar çok pasta cila yedi ki satış yaparken boyaa kontrolünde komple boyalı çıkabilir Mert merak etme o kontrolleri yaptık,nokta yanılma yok. mındar, olmamış , ııh , sevmedim, çirkin olmuş, bu ne parlıyor falan,araba dediğin çizikli , hare li olacak Aynen ya bende hiç sevmedim,arabayı sürerken gözüm kamaşıyor Güle güle kullan abi, neden uygulama sırasında değil de sonrasında kapalı garaja aldınız Hd cut ı kullandınız mı? Hangi kombinasyonlarla girdiniz? Teşekkürler.Garaj alanı müsait değildi Köksal. Diğer soruya en iyi cevabı Buğra verir,yanlış bilgi vermek istemiyorum. Hakan abi sen bu gece arabanı zincir yetmez çelikten kapalı bu garaja koy Canın saolsun kardeşim,gel anahtarı vereyim direk. Makina yanıyo yaa Maşallah Teşekkürler. Hey maşallah ayna gibin olmuş.. Çok teşekkürler. Saol Devrem. çok fena olmuş bea... İrkut,itfaiye çağır MAŞAALLAH Abi arabada boya bırakmadın be ya Eyvallah kardeşim. Sen öyle zannet bomba bomba.. Bir dahakine düzgün bir makine ile düzgün fotoğraflar bekliyoruz. Abi çok çok iyi fotoğraflar gelecek merak etmeyiniz.Teşekküler. On numaro beş yıldız olmuş.. Çok teşekkürler Erkan. Teşekkürler kardeşim. Güzel olmuş. Teşekkürler Ayhan. Güzel olmuş Teşekkürler. Araba resmen yanıyor abi, itfaiye çağırın Maşallah ateş ediyor mübarek, emeğinize sağlık.. Sercan teşekkürler Çok saolasın. Maşallah çok güzel oldu nokta Teşekkürler kardeşim. Oha harbiden çok güzel olmuş, showroom kalitesine dönmüş kim der 2.ci el diye enişte güle güle kirlen. Saol kayınçonun hası Camlara da ayrıca su kaydırıcı ilaç sürdük,ilk iletideki videoyu mutlaka izleyiniz. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Hakan kardes hayırlı olsun.maşallah kazasız belasız suruşler. yalnız kil demişsin, onu pek anlayamadım. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Elinize, emeğinize sağlık. Mükemmel sonuç. Bence Bmc.. Saolasın kardeşim. mert hakan abi nin yaptıklarının hepsi gitti su an sıfırlandı pasta cila Sorma ya,bütün emeklerim 45 dakikada gitti Dıkşın açılın bir mermi gidiyor vaşşş yani yani maşallah kardeşim elleriniz dert görmesin çok güzel olmuş Teşekkürler kardeşim,eksik olma. Hiç güzel olmamış Bende hiç beğenmedim zaten Hakan kardes hayırlı olsun.maşallah kazasız belasız suruşler. yalnız kil demişsin, onu pek anlayamadım. Teşekkürler. Kil detaya girmeden önce aracın üzerinde ne var ne yoksa temizleyen bir malzemedir.Youtube bakabilirsin daha da çok detaylı videolar var orada. Maşallah abi , harika olmuş. Çok saol kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Ne yapmışlar ya hiçbirşey anlamadım? Oyun hamuru falan gördüm Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Eski hali daha güzeldi, Olmamış, iğrenç, araba zaten sola çökük duruyor, amortisör patlağı var gibi, pertten mi çıktıydı bu. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Güle güle kullan abi, güzel olmuş. Arabanın rengi ortaya çıkmış, siyaha doğru gidiyodu yoksa :) Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Süper olmuş valla ellerine sağlık.. Abi güle güle kullan Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Hakan abi iyi günlerde kullan bidaha geldiğimde seramik atıp seni haftada bir cila derdinden söküp atacam:) herkese teşekkürler arkadaşlar hee bu arada gündüz fotoğraflarını bekliyorum 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Hakan abi iyi günlerde kullan bidaha geldiğimde seramik atıp seni haftada bir cila derdinden söküp atacam:) herkese teşekkürler arkadaşlar hee bu arada gündüz fotoğraflarını bekliyorum Buğra bize de gelseneee Accayip kıskandım... 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Buğra bize de gelseneee Accayip kıskandım... Geliyim emrecim 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Güle güle kirlet Hakan Abi, Buğra'nın da eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Neyse kille ilgili düşüncelerini de yazıp hevesini kırmayayım abi Sonunda doğru yolu bulmak güzel Mükkemmel olmuş Emeği geçenleri de :bravo: Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Ağa hayırlı olsun. Dostum Adam gezmeye geldi. Adamı çalıştırdın la. [emoji23][emoji23] Buğra kardeşimin ellerine sağlık. Neyse kille ilgili düşüncelerini de yazıp hevesini kırmayayım abi Sonunda doğru yolu bulmak güzel Mükkemmel olmuş Emeği geçenleri de :bravo: Artist üç kuruş bilgisiyle yorum yapıyor [emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Ağa hayırlı olsun. Dostum Adam gezmeye geldi. Adamı çalıştırdın la. [emoji23][emoji23] Buğra kardeşimin ellerine sağlık. Artist üç kuruş bilgisiyle yorum yapıyor [emoji23][emoji23] Hakan abi demi o artist Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Ağa hayırlı olsun. Dostum Adam gezmeye geldi. Adamı çalıştırdın la. [emoji23][emoji23] Buğra kardeşimin ellerine sağlık. Artist üç kuruş bilgisiyle yorum yapıyor [emoji23][emoji23] Oda çalıştı sildi mesela hakkını yeme adamın[emoji1] Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Eline sağlık Hakan abi, mükemmel görünüyor. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 ellerinize sağlık, Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 ellerinize sağlık, Maşallah.Teşekkürler abi Dün ciddi bir emek harcadı Buğra kardeşim ve Hakan abim,uygulama hakkında fazla yazacak bir şey yok her şey ortada çünkü. Ürünlerin kalitesini araç üzerinde yakından gördüğüm için çok şanslıydım. Güle güle kullan Hakan abi. Teşekkür ederim kardeşim 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Geliyim emrecim Bu taraflara yolun düşerse beklerim kardeşim, bizim bahçede dinamo var su bedava:) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Hakan abi demi o artist Aynen [emoji106][emoji106]Oda çalıştı sildi mesela hakkını yeme adamın[emoji1]Ben silmem ama bilesin [emoji23][emoji23]Bu taraflara yolun düşerse beklerim kardeşim, bizim bahçede dinamo var su bedava:) Bunlar kuyu suyuyla yıkamazlar. Saf su olacak onlara [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts