Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Bu pazar günü Hatay'dan çok değerli kardeşim,Buğra Höngül ziyaretime geldi.Gelmişken CilaMania'na el atmak istedi,bende hay hay diyerek aracımı kardeşimin ellerine teslim ettim.Öğlen 12:00'de başladığı işi,gece 21:00'de bitirdi,sonuç muhteşemdi.başlıktanda olduğu gibi Soft Mania oldu aracım,ürünlere hayran kaldım.Kalitesini daha önceden duymuştum,ama uygulamasını yapmak Buğra kardeşime nasip oldu.Soft ürünleri bundan sonra kullanacağım tek markadır. CilaMania sevgili kardeşim Buğra'yı bu halde bekliyordu. Uygulamaya ilk olarak jantlardan başlandı.Önce jant temizleyici,sonra balata toz temizleyici sıkılarak jantlar bol bol durulandı. Jantlar ne kadar temiz gözüksede,ilaç sıkıldıktan sonra ne varsa üzerinden aktı. Araç,sadece su ile durulandı ve kil atılacak hale getirildi. Kil'in renk değiştirdiğini canlı canlı görmüş olduk.araç üzerindeki demir tozlarını kil 45 dakikada yok etti,tabi ki yıllardır namını koruduğu Cila da 45 dakikada yok oldu Camlara ve aynalara çift kat Soft99 ultra glaco uygulandı.Su itici özelliği A kalite resmen,videoda her şey ortada. Kil'den sonra hemen araç maskelenerek,uygulama için hazır hale getirildi.Bu işlem basit gibi görünsede,yaklaşık 1 saat sürdü. Kullanılacak ürünlerimiz hazır.. İlk önce kaputta bir komple uygulama görmek istedim,saolsun Buğra kardeşim hiç kırmadı beni. Sonuç beklediğimden çok çok iyi di kılcal çizikler ve hareler yok olmuştu. Uygulama öncesi. Uygulama sonrası. Yaklaşık 9 saat uğraşınca havada karardı maalesef,iş bitimde son fotoğraflar ne yazık ki karanlığa kaldı.karanlık çekimde bile oldukça güzel kareler yakaladık. İşlemler bittikten sonra,aracımızı kapalı garaja aldık.ufak tefek temizlik işlerini de önümüzdeki hafta tamamlayıp,bol bol gündüz fotoğrafları çekip buraya ekleyeceğim. Buradan Detailing'in kralı,çok değerli kardeşim Buğra Höngül'e tekrar teşekkürlerimi sunuyorum...Emeğine ve ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Maşallah topraamm çok güzel olmuş güle güle eskit.. Satılıkmı yoğsam Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Gerçekten çok iyi olmuş. Yapan arkadaşın ellerine sağlık. Nazar değmesin. Böyle hb, focus 2'leri gördükçe eski aracımı özlediğimi hissediyorum. Birgün bir çılgınlık yapıp geri dönüş yapacağım sanırım . Yorum bağlantısı
Emrah Altun 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Ya biri şunu benim arabama da yapsın. Yok mu samsunda olan. Mükemmel olmuş. Harika gerçekten. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Elinize, emeğinize sağlık. Mükemmel sonuç. Bence Bmc.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 mındar, olmamış , ııh , sevmedim, çirkin olmuş, bu ne parlıyor falan,araba dediğin çizikli , hare li olacak Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Güle güle kullan abi, neden uygulama sırasında değil de sonrasında kapalı garaja aldınız Hd cut ı kullandınız mı? Hangi kombinasyonlarla girdiniz? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Hakan abi sen bu gece arabanı zincir yetmez çelikten kapalı bu garaja koy birgeceansızıngelebilirimsmileyi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 mındar, olmamış , ııh , sevmedim, çirkin olmuş, bu ne parlıyor falan,araba dediğin çizikli , hare li olacak Bahadır agşam sende gel gece ansızın yapalım bu arada dedem dün aksam ofiste yoktun? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 MAŞAALLAH Abi arabada boya bırakmadın be ya Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Bir dahakine düzgün bir makine ile düzgün fotoğraflar bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Araba resmen yanıyor abi, itfaiye çağırın Maşallah ateş ediyor mübarek, emeğinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Maşallah çok güzel oldu nokta [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Oha harbiden çok güzel olmuş, showroom kalitesine dönmüş kim der 2.ci el diye enişte güle güle kirlen. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 bu araç o kadar çok pasta cila yedi ki satış yaparken boyaa kontrolünde komple boyalı çıkabilir mert hakan abi nin yaptıklarının hepsi gitti su an sıfırlandı pasta cila Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Aralık 2015 Paylaş 7 Aralık 2015 Dıkşın açılın bir mermi gidiyor vaşşş yani yani maşallah kardeşim elleriniz dert görmesin çok güzel olmuş Yorum bağlantısı
Recommended Posts