İçeriğe Yönlendir

Volant Tamiri Hakkında

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Selamlar arkadaşlar,

Geçenlerde nette gezinirken dikkatimi çekti, çift kütleli volantlar da dahil olmak üzere tamir yapıp sıfır performansı tekrar kazandırdığını belirten işletmeler var. Fiyatlarını bilmiyorum ama sıfır volant maliyetinin yarısı olduğunu belirtmişler sitelerinde. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz, yaptırıp da fikir sunacaklara şimdiden teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı

Köksal,volant ve diğer ekipmanları hayati önem taşıyan parçalardır,yarı yarıya maliyeti olsa bile bu işe kesinlikle girmem şahsen.

Gider sıfır parça alır taktırırım.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp

Selamlar arkadaşlar,

Geçenlerde nette gezinirken dikkatimi çekti, çift kütleli volantlar da dahil olmak üzere tamir yapıp sıfır performansı tekrar kazandırdığını belirten işletmeler var. Fiyatlarını bilmiyorum ama sıfır volant maliyetinin yarısı olduğunu belirtmişler sitelerinde. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz, yaptırıp da fikir sunacaklara şimdiden teşekkür ederim :)

Yarı yarıya bence hesaplı değil gibi. 1/4 gibi bir rakam olsa hesaplı olur kanımca. 800 tl  volant yerine 200 tl tamiri gibi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen

Yarı yarıya bence hesaplı değil gibi. 1/4 gibi bir rakam olsa hesaplı olur kanımca. 800 tl volant yerine 200 tl tamiri gibi.

Ben bu şekilde tamır ettirmistim, hiçbir sorun yaşamadım..
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Kemal Dağ

Volantın sıfırı 750TL idi. Tamirini 300TL'ye yaptırdım. 6 ay garanti verdiler ama 2 hafta içinde eskisinden beter hale geldi. Sökülüp takılması için 200TL işçilik alıyorlar. Tamiri tavsiye etmiyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Benim merak ettigim volant tamiri nasil yapiliyor? Ilk kez bu forumda ve Turkiye'de yapildigini duydum. Volantin icindeki bilmem kac Nm gucundeki kucuk yaylari nasil tamir ediyorlar?

Yorum bağlantısı
Kemal Dağ

Benim merak ettigim volant tamiri nasil yapiliyor? Ilk kez bu forumda ve Turkiye'de yapildigini duydum. Volantin icindeki bilmem kac Nm gucundeki kucuk yaylari nasil tamir ediyorlar?

Söylediklerine göre benim volantın yayları ters dönmüş. Volantı açıp içinde ki yayları değiştirmişler, kumlama veya zımpara yapmışlar tertemiz 0 gibi görünüyordu ama 2 hafta dayanabildi :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...