Uğur Köker 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 tesadüfen denk geldiğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim,öncelikle aracı kullanan arkadaşın yaptığı ölümcül sürüşü eleştirmemek elde değil,hem kendi hem başkalarının canını tehlikeye atmaya hakkı yok,gelelim focusa gerçekten bu kadar zorlamaya o hızda yolda tutunması güven verici.focus 3 ün youtube da euroncap esp testi bana hiç güven vermedi fakat focus 2,5 ın euroncap esp testi çok başarılı ki bu video da onu ispatlar nitelikte... https://www.youtube.com/watch?v=GwQkonP2PXA Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Hadi kendi başına geber de, tek suçu seninle aynı oksijeni paylaşmak olan insanların hayatını neden tehlikeye atıyorsun be insan müsvettesi ! Asıl konuya gelirsek, focus hiç kullanmadım fakat mk4 Mondeo'nun verdiği güveni hiç bir araçta görmedim. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Arka taraf kontrolden çıkınca game over yazısını görür ama oyunu yeniden başlatamaz. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Bu adamın yaptığını ben ETS 2 oyununda arkada yük varken yapıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Bir insan böyle hareketlere niçin gereksinim duyar ki? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Ondan sonra kasko niye yükselir, trafik sigortası niye yükselir.trafik kazasında ölen sayısı birinciyiz ahanda bunun gibi cinsi cibiliyeti belli olmayan varlıklar yüzünden yakalıyacan ağız burun girecen 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) Ondan sonra kasko niye yükselir, trafik sigortası niye yükselir.trafik kazasında ölen sayısı birinciyiz ahanda bunun gibi cinsi cibiliyeti belli olmayan varlıklar yüzünden yakalıyacan ağız burun girecen Böyle birşey işine yarar mı abi bu arkadaş üzerinde çalışırken? 2 Aralık 2015 tarihinde DOĞUŞ BAĞ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 O vitesi değiştirirken el neden kalkıyor ? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Esp öyle mi test ediliyormuş esp girecek hareket bile yapmıyor anlık direksiyon hamleleri lastik öttürüyor sıkıyorsa bi kaç hamle sağa sola yapsın o hızda Yorum bağlantısı
Okan Tansel 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) Böyle birşey işine yarar mı abi bu arkadaş üzerinde çalışırken? Yetmez bu kardeşim yahu daha yokmu bu o kütüğe az gelir . 2 Aralık 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Yetmez bu kardeşim yahu daha yokmu bu o kütüğe az gelir . Kömürlüğe bir bakayım o zaman abi Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Focus 2.5 kasa da esp li araç çok az değil mi? Bulmak samanlıkta iğne aramak gibi Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Hızı en fazla 100. Kadrandan belli zaten. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Hızı en fazla 100. Kadrandan belli zaten. Çıtayı indirelim, 70-80 150 ile o direksiyon hareketini yapsın, kendisi bir yana araç bir yana uçar 2 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 tesadüfen denk geldiğim bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim,öncelikle aracı kullanan arkadaşın yaptığı ölümcül sürüşü eleştirmemek elde değil,hem kendi hem başkalarının canını tehlikeye atmaya hakkı yok,gelelim focusa gerçekten bu kadar zorlamaya o hızda yolda tutunması güven verici.focus 3 ün youtube da euroncap esp testi bana hiç güven vermedi fakat focus 2,5 ın euroncap esp testi çok başarılı ki bu video da onu ispatlar nitelikte... https://www.youtube.com/watch?v=GwQkonP2PXA Eski aracım Focus 2.5 ESP li idi..şimdi Focus3 kullanıyorum..Focus 2.5 iyi yol tutardı ama 4 ileri şanzıman performansım p sini veremiyordu araba o kadar hantaldıki ESP ye hiç ihtiyaç duymadım Focus3 de yol tutuş konusunda beni tatmin etti..Standart ve hatta biraz üstünde kullanan kullanıcılar Focusu yoldan kolay kolay çıkaramazlar Yorum bağlantısı
Efe Özer 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Videoyu dikkatli incelerseniz ibre hafif saga yatık yanı adam 140-150 ile gıdıyor tabı km gostergesı yanlıs degılse. Yorum bağlantısı
Uğur Köker 2 Aralık 2015 Yazar Paylaş 2 Aralık 2015 (düzenlendi) Eski aracım Focus 2.5 ESP li idi..şimdi Focus3 kullanıyorum..Focus 2.5 iyi yol tutardı ama 4 ileri şanzıman performansım p sini veremiyordu araba o kadar hantaldıki ESP ye hiç ihtiyaç duymadım Focus3 de yol tutuş konusunda beni tatmin etti..Standart ve hatta biraz üstünde kullanan kullanıcılar Focusu yoldan kolay kolay çıkaramazlar Suanki araciniz powersift benzinli mi?yakit durumunuz nedir?hazir kullanan birini bulmusken yorumlarinizida alayim:)bu ara arac arayisindayim kafalar karisik:) 2 Aralık 2015 tarihinde Uğur Köker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 Suanki araciniz powersift benzinli mi?yakit durumunuz nedir?hazir kullanan birini bulmusken yorumlarinizida alayim:)bu ara arac arayisindayim kafalar karisik:) http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/272606-focus-3-powershift-ile-uzun-yol-deneyimlerim/ Evet PS Benzinli.. Eskişehir ş.içinde şu an ortalama 10.4..performans atmosferik motora göre tatminkar..PS vites geçişleri çok hızlı...Beni tatmin eden bir araç..Ama bütçenizi biraz daha zorlayabilirseniz Jetta DSG tavsiye ederim..Jetta kodlamaya çok açık bir araba..tam bir oyuncak.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 ne yapıyorki bişey yapamıyor bile sığır.. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 O vitesi değiştirirken el neden kalkıyor ? Ben de o harekete hastayım. Hakkaten neden yapılır bu hareket. Ülen ne vites attım be tribi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Aralık 2015 Paylaş 2 Aralık 2015 65km/h dan sonra çoğu aracın ESP geyik testinden kalıyor haberiniz olsun. ESP işe yarar ama 150 ile önüne geyik çıkarsa kendiside geyik olur Alın mercedes batmış 64 km/h dan sonra izden çıkıyor Mazda 6 çok daha iyi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts