Kadir Türkeli 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Aküyü söküp taktıktan sonra şuan hata görünmüyor, umarım bir dahada görmem. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Feyste ki gibi böyle bir bildirim olsa nasıl olur. Mesela herkes her konuyu takip edemiyor, diyelim bir konuda birisi dedi ki atıyorum : Ali Ozan Yurtsever üyemizin aracında bu var dedi ya da Ali Ozan Yurtsever sorunuzu görünce cevap yazacaktır dedi. bu arada bana şu isimli üye şu konuda senden bahsetti diye bildirim gelse güzel olmaz mı. ? Merhaba Bahsettiğin şeyi anlamışsındır umarım Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Merhaba Bahsettiğin şeyi anlamışsındır umarım Alıntıladınız ama alıntı yapmadan bildirim gelmesinden bahsediyorum yani o mesajda hiç bir yazım olmadan sadece isim alıntı yapılabiliyor mu? Bu mantıkla yapılıyor olması lazım nasıl yapılıyor o zaman. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Alıntıladınız ama alıntı yapmadan bildirim gelmesinden bahsediyorum yani o mesajda hiç bir yazım olmadan sadece isim alıntı yapılabiliyor mu? Bu mantıkla yapılıyor olması lazım nasıl yapılıyor o zaman. O kadarı yok bize 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 O kadarı yok bize Yani burda şöyle deseydim Tahir İlter üyemiz Isparta da sana yardımcı olabilir diye bir mesaj yazdım diyelim sizin de konuyla hiç alakanız yok görmemişsiniz bile konuyu,o arada size anında bildirim gelmesi gibi. Olaydı iyiydi ama olmaması da hiç möhüm değil 1 Yorum bağlantısı
Rifat Gelve 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Dün sağolsun Sani beyin yardımlarıyla gauge menüyü öğrendim çok yardımcı oldu bana.dün arabayı 21.00 gibi stop etmiştim bugün 13.00 gibi gauge menüyle arabayı çalıştırınca engine temp 42C ibre 0 daydı yani en düşük altmış ya onun altındaydı. dış sıcaklık 4 dereceydi. Engine temp sıcaklığı nereden alıyor? Rolantide biraz çalıştırdım engine temp yükselmeye başladı.Biraz hareket ettim engine temp 70 lerdeyken araba lpg ye geçti 25 derecede geçiyor lpg ye.engine temp 80 lere gelince ibre hareket etmeye başladı biraz sürdüm ibre 90 da çakılıydı.stop etmeye yakın ibre tam ortada yani 90 ın biraz altındaydı her zamanki durduğu yerde engine temp ise 106 dıydı. kaputu açtım herhangi bir anormallik görünmüyordu.Bütün gece çalışmayan motorda engine temp nasıl 42C oluyor Engine temp sıcaklığı nereden alıyor? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Dün sağolsun Sani beyin yardımlarıyla gauge menüyü öğrendim çok yardımcı oldu bana.dün arabayı 21.00 gibi stop etmiştim bugün 13.00 gibi gauge menüyle arabayı çalıştırınca engine temp 42C ibre 0 daydı yani en düşük altmış ya onun altındaydı. dış sıcaklık 4 dereceydi. Engine temp sıcaklığı nereden alıyor? Rolantide biraz çalıştırdım engine temp yükselmeye başladı.Biraz hareket ettim engine temp 70 lerdeyken araba lpg ye geçti 25 derecede geçiyor lpg ye.engine temp 80 lere gelince ibre hareket etmeye başladı biraz sürdüm ibre 90 da çakılıydı.stop etmeye yakın ibre tam ortada yani 90 ın biraz altındaydı her zamanki durduğu yerde engine temp ise 106 dıydı. kaputu açtım herhangi bir anormallik görünmüyordu.Bütün gece çalışmayan motorda engine temp nasıl 42C oluyor Engine temp sıcaklığı nereden alıyor? Aracın beyninden alıyor. Burayada muhtemelen motor suyu sıcaklık sensöründen alıyordur. Bu sensör bozuk olsa aracın sıcaklığı 90 derecede sabit kalmaz. Sizin asıl sorununuz aracın devrinin düştüğü anda içeriye sıcak havanın üflenmemesi. Bunun için başka yerlere bakılmalı. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 (düzenlendi) Selamlar, Bu menüden kontağı açınca ibreler sona vurup geri gelme özelliği yapabilir miyiz? Diğer özellikleri okudum en kısa zamanda deneyeceğim ama şu ibrenin sona gidip gelmesi çok hoşuma gidiyor 26 Aralık 2014 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Selamlar, Bu menüden kontağı açınca ibreler sona vurup geri gelme özelliği yapabilir miyiz? Diğer özellikleri okudum en kısa zamanda deneyeceğim ama şu ibrenin sona gidip gelmesi çok hoşuma gidiyor Yapıyor Tüm ibreleri sona vuruyor geri sıfırlıyor 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Yapıyor Tüm ibreleri sona vuruyor geri sıfırlıyor Mehmet abi eksik anlattım, gauge menüye girmeden ibreler sona vursun istiyorum. Sabah bindim kontağı açtım ibreler gitti geldi çalıştırdım gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Mehmet abi eksik anlattım, gauge menüye girmeden ibreler sona vursun istiyorum. Sabah bindim kontağı açtım ibreler gitti geldi çalıştırdım gibi Yok O olmuyor Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Subaru alırsanız var Eniştemde yeni kasa ceed var ona da koymuşlar, heves ediyor içimdeki çocuk böyle ışıklı şeylere 2 Yorum bağlantısı
Rifat Gelve 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Arkadaşlar soruma cavap yazacak yok mu? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Arkadaşlar soruma cavap yazacak yok mu? Soruya cevabı bilen yazıyor-yazarda zaten Rıfat bey 1 Yorum bağlantısı
Rifat Gelve 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Soruya cevabı bilen yazıyor-yazarda zaten Rıfat bey Kusura bakmayın yola çıkacam acelem var da. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Kusura bakmayın yola çıkacam acelem var da. Rıfat bey, bu başlık probleminiz için uygun değil, daha önce moderatör arkadaşımız konunuzu ayırıp bilgilendirme yapmış size. Sürekli bu kısma yazmaya devam etmeyin lütfen. Konunuz burada bu kısımdan devam edin. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/266015-arac%C4%B1m-2000-devirin-%C3%BCst%C3%BCnde-s%C4%B1cak-hava-veriyor/ Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Ben de oynadım biraz önce ledleri yaktım, ibreleri dibe vurdum dct de hata çıkmadı falan filan eğlenceli anlar oldu. Motor sıcaklığı 51 C yazıyor ama 24 saattir çalışmadı bunu nasıl belirliyor bilemedim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Aralık 2014 Paylaş 26 Aralık 2014 Ben de oynadım biraz önce ledleri yaktım, ibreleri dibe vurdum dct de hata çıkmadı falan filan eğlenceli anlar oldu. Motor sıcaklığı 51 C yazıyor ama 24 saattir çalışmadı bunu nasıl belirliyor bilemedim.Bunu baska bir konuda konustuk bugun. Serkan abi diyor ki, sifirdan olcmeye baslamiyor, 50 den sonrasini olcuyor. 1 Yorum bağlantısı
Rifat Gelve 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Kayseriye giderken gauge menüde engine temp 147 ye kadar çıktı. Genelde 130-140 arası gitti geldi.İbre 90 da çakılı kaldı hiç düşmedi. Forumda başka bir yerde arkadaşın birinde de aynı sonuçlar çıkmış. Engine temp su sıcaklığını ölçmüyor herhalde motorun yanma odasındaki sıcaklığı filan ölçüyor.Bilgi veren arkadaşlara özellikle Sani beye çok teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Fahrenhayt cinsinden ölçüyor olabilir mi? Örneğin dışarıda hava 10 santigrad derece ise; 10*9/5+32 = 50 fahrenhayt eder. Sadece tahmin yanıltmış olmayayım. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Led testinde esp ışıgı yandı bende de 2011 titanyum dugme olarak esp dugmesı yok bu ısık tum göstergelerde sabıt mı acaba ? Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Yok değilmiş, Rıfat Beyin yazdığına dikkat etmemişim. 90 dereceyi 194 fahrenhayt göstermeliydi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Mondeo ne kadar sıkıştırırsam sıkıştırayım gauge menüde 110 derecenin üzerine çıkmıyor. Yani suyun sıcaklığını C cinsinden veriyor. Ibre 90 derece de dursada 110 dereceyi görüyor. O ibre o kadar hassas değil. Yok değilmiş, Rıfat Beyin yazdığına dikkat etmemişim. 90 dereceyi 194 fahrenhayt göstermeliydi. 1 Yorum bağlantısı
Rifat Gelve 28 Aralık 2014 Paylaş 28 Aralık 2014 Fahrenhayt cinsinden ölçüyor olabilir mi? Örneğin dışarıda hava 10 santigrad derece ise; 10*9/5+32 = 50 fahrenhayt eder. Sadece tahmin yanıltmış olmayayım. Hayır C yazıyor. Bizim Focuslarınki farklı olabilir belki başkalarında da aynı dereceler görülmüş. ibre 90 dayken engine temp 130- 140 larda gezdi durdu. Su sıcaklığının 130-140 olması mümkün değil herhalde olsa da 2 saat gidilmez herhalde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts