Fedai Özoğlu 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Araç Mk6 Golf 1.6 tdi bluemotion 105 lik. Biraz kirli ,daha temizlemeye elim değmedi. Donanım golf 6 Comfortline manuele ekstra olarak Esp ve Yokuş kalkış destek, ön tampon ,yan maşpiyel ve arka difüzör var. Vw den anlayanlar için sormak istediklerim. 1.Ruhsatta Bluemotion yazıyor serviste bluemotion comf. geçiyor hangisi doğru. 2.Araçta Türkçe menü yok .Yüklenebiliyormuş herhalde ama serviste değilde dışarda yüklenebiliyormuş sağlıklı oluyor mu? 3.Yokuş kalkışı iptal edemedim nasıl yapabilirim.Hiç ihtiyaç hissetmiyorumda. 4 Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Tuş yok ise, menüden olmalı oda almanca diyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yokuş kalkışıda iptal ettirmeyin bence debriyajı daha uzun ömürlü kullanırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Tuş yok ise, menüden olmalı oda almanca diyorsunuz Teşekkürler. Menü ingilizce .Türkçe yok. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yokuş kalkışıda iptal ettirmeyin bence debriyajı daha uzun ömürlü kullanırsınız.Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı Olsun Fedai hocam kazasız belasız kullanasın inş. Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Golflerde en sevdiğim kasa.Hayırlı,uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı Olsun Fedai hocam kazasız belasız kullanasın inş. Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanın. Hayırlı olsun. Golflerde en sevdiğim kasa.Hayırlı,uğurlu olsunTeşekkürler. Aracın güzel tarafı dizel olupta bağımsız süspansiyon olması, biliyorsunuzdur golf 7 1.6 tdi ve 1.2 tsi bağımsız süspansiyon yok. Golf 6 larda standart. Birde Dsg olmadığı halde Esp ve yokuşkalkış destek var. Yine biliyorsunuzdur Golf 6 'larda highline olsada Dsg olmadıkça Esp yok. 2011 ve 2012 nin başlarında gelen bluemotion motora sahip araçlarda bu iki donanım standart. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayirli olsun guzel arac. Aracinizda bir ekstra da far yikama. Zenon var mi bilmiyorum ama yoksa altyapisi hazir demektir . Hill holder secenegi varsa menulerde kapatilabilir yokus kalkis sistemi. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 (düzenlendi) Öncelikle hayırlı olsun , 3.5 seneyi geçti aynı arabadan kullanıyorum. Benimkinin de konusu: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/231306-vw-golf-bluemotion-san%C4%B1r%C4%B1m-ben-bir-dizelciyim-p/page-7?hl=%2Bgolf+%2Bbluemotion#entry1499259. Menü ben aldığımdan beri türkçe hiç bakmadım onun için seçenek varmı . Onun dışında yazdığınıza ek Fazla bişey yok. Sorunsuz bir arabadır. Normal golften süspansiyonu farklı ve alçak olduğundan biraz daha serttir. Vag com kablosuyla veyahut bu kablo bulunan bir otocuda bir çok özellik açtırabilirsiniz örneğin güvenlik donanımından xds ve dsl yi aktif ettirebilirsiniz.Ben üstündeki jantları kışlık yaptım 17, 16 jatlar kullandım ve en sonunda güvenlik,sürüş zevki ve konforu ortaladığını düşündüğüm için yazlık olarak 16 ya karar verdim.Aldığımdan beri normal servis dışında bi masrafta çıkmadı. İyi kullanmalar Düzenleme; Comfortline bluemotion 27 Kasım 2015 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 Öncelikle hayırlı olsun , 3.5 seneyi geçti aynı arabadan kullanıyorum. Benimkinin de konusu: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/231306-vw-golf-bluemotion-san%C4%B1r%C4%B1m-ben-bir-dizelciyim-p/page-7?hl=%2Bgolf+%2Bbluemotion#entry1499259. Menü ben aldığımdan beri türkçe hiç bakmadım onun için seçenek varmı . Onun dışında yazdığınıza ek Fazla bişey yok. Sorunsuz bir arabadır. Normal golften süspansiyonu farklı ve alçak olduğundan biraz daha serttir. Vag com kablosuyla veyahut bu kablo bulunan bir otocuda bir çok özellik açtırabilirsiniz örneğin güvenlik donanımından xds ve dsl yi aktif ettirebilirsiniz.Ben üstündeki jantları kışlık yaptım 17, 16 jatlar kullandım ve en sonunda güvenlik,sürüş zevki ve konforu ortaladığını düşündüğüm için yazlık olarak 16 ya karar verdim.Aldığımdan beri normal servis dışında bi masrafta çıkmadı. İyi kullanmalar Düzenleme; Comfortline bluemotion Fotoğrafları göremedim açılmıyor. İlk izlenimlerinde yüksek bir kalite ve konfor algısı var.Ekonomisini ölçemedim, ilerleyen günlerde ilk işim olacak.Bütün arkadaşlara teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 Hayirli olsun guzel arac. Aracinizda bir ekstra da far yikama. Zenon var mi bilmiyorum ama yoksa altyapisi hazir demektir . Hill holder secenegi varsa menulerde kapatilabilir yokus kalkis sistemi. Saygilarimla. Zenon yok. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 (düzenlendi) Fotoğrafları göremedim açılmıyor. İlk izlenimlerinde yüksek bir kalite ve konfor algısı var.Ekonomisini ölçemedim, ilerleyen günlerde ilk işim olacak. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun. Valla ben alıştım normal ve olması gerektiği gibi geliyor herşey . Xenon yok ama far yıkamalı tampon olduğu için tampon değiştirmeden geçebiliyorsunuz fakat yükseklik motoru ıvır zıvır falan derken orjinali bayağı pahalıya geliyo tabi... son hali: 27 Kasım 2015 tarihinde Uğraş Özyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 Valla ben alıştım normal ve olması gerektiği gibi geliyor herşey [emoji3] . Xenon yok ama far yıkamalı tampon olduğu için tampon değiştirmeden geçebiliyorsunuz fakat yükseklik motoru ıvır zıvır falan derken orjinali bayağı pahalıya geliyo tabi... son hali: Ugraş bey ben fotoyu yine göremiyorum tapatalkda sorun var galiba. Birşey daha dikkatimi çekti ön tamponda normal golfden farklı sanki. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Tamponda far yıkama olduğu için xenon olan higline lar ile aynı 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 arabanız hayırlı olsun. klimasız olanlardan değildir inşallah 1 Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 Hayırlı olsun Menü İngilizce ise değiştiremezsiniz yokuş kalkışı iptal edemezsiniz [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 hayırlı olsun. size maliyeti ne oldu bu aracın? özel değilse paylaşabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts