Çağlar Bayur 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 blue larda ön ızgara kapğalı değil miydi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 evet ama en son yıllarda galiba. 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 27 Kasım 2015 Yazar Paylaş 27 Kasım 2015 Maşallah. Güle güle kullanin yeni araciniziDaha iyisi senin olur inşallah.arabanız hayırlı olsun. klimasız olanlardan değildir inşallah Teşekkürler. Değil çok şükür. Hayırlı olsun Menü İngilizce ise değiştiremezsiniz yokuş kalkışı iptal edemezsiniz [emoji4] Sağol. Düğmesini alsam vag-... kablo ile yapamazmıyım. Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile Teşekkürler.hayırlı olsun. size maliyeti ne oldu bu aracın? özel değilse paylaşabilir misiniz?Teşekkürler. Malum site maliyetini belirliyor ne yazıkki ama 2012 de son satışları, sıfır fiyatı renk farkı ile 57 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.Hayırlı olsun..Teşekkürler.Hayırlı olsunTeşekkürler. blue larda ön ızgara kapğalı değil miydi?Pololarda öyle galiba. Golflerdede yeni kasada olması lazım.evet ama en son yıllarda galiba.+1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 BlueMotion Enerji geri kazanımı, start-stop gibi özelliklerin olduğu ayrı bir donanımdı. Golf 7'lerle beraber bütün golfler bluemotion donanıma sahip oldu. Polo'da makyajla beraber Sadece Trendline donanım hariç Bluemotion donanıma sahip. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Güle güle kullanın maşallah. Ek olarak blue motion paket ve blue motion technology ayrı şeyler. BM donanıma sahip araçlarda ek olarak daha iyi bir aerodinami yakıt tasarrufu için body kit, polo larda ön ızgara nın kapalı olması gibi donanımlar var. BM technology ise start stop sistemi Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 29 Kasım 2015 Yazar Paylaş 29 Kasım 2015 Güle güle kullanın maşallah. Ek olarak blue motion paket ve blue motion technology ayrı şeyler. BM donanıma sahip araçlarda ek olarak daha iyi bir aerodinami yakıt tasarrufu için body kit, polo larda ön ızgara nın kapalı olması gibi donanımlar var. BM technology ise start stop sistemi Sağol.Start-stopda var.Hayırlı olsun aracınız.Teşekkürler.Hayırlı olsun taş gibi araba Teşekkürler.BlueMotion Enerji geri kazanımı, start-stop gibi özelliklerin olduğu ayrı bir donanımdı. Golf 7'lerle beraber bütün golfler bluemotion donanıma sahip oldu. Polo'da makyajla beraber Sadece Trendline donanım hariç Bluemotion donanıma sahip.+Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.Sağol daha güzelleri sizin olsun. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 29 Kasım 2015 Yazar Paylaş 29 Kasım 2015 (düzenlendi) Ömer Abiyle beraberdik , VagCom ile silecek suyu göstergesini , DSR'yi ,viraj aydınlatmayı, ağlama özelliğini açtık .Yokuş kalkış sistemini isteğim üzerine kapattık. Geri vitese duyarlı dikiz aynasını açtık ama programlama gerekliymiş oda başka zamana inşallah. Tekrardan tesekkürler abi ellerine sağlık. 29 Kasım 2015 tarihinde Fedai Özoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Açılabilecek ne varsa açtım Fedai hocam, hayırlı olsun yeni aracın. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 29 Kasım 2015 Yazar Paylaş 29 Kasım 2015 Açılabilecek ne varsa açtım Fedai hocam, hayırlı olsun yeni aracın.Bu arada liwing-coming home da açılmış. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Hayırlı olsun.Bir alt kasası bizde var, konforlu araba gerçekten 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 5 Ocak 2016 Yazar Paylaş 5 Ocak 2016 Yağan güzelliği ve tatili fırsat bilip dışarı çıkalım dedik. Gaziantep'e her zaman nasip olmuyor. Birkaç fotoğraf ile burayıda süsleyelim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Maşallah. Harika bir araç. Yeni gördüm daha. Güzel günlerde, kazasız belasız kullan abicim. Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 5 Ocak 2016 Yazar Paylaş 5 Ocak 2016 Mzşallah. Hzrika bir araç. Yeni gördüm daha. Güzel günlerde, kazasız belasız kullana bicim. Hayırlısı olsun. Teşekkürler. Daha güzelleri sizin olsun. Araç hakikaten çok hoş. Sürekli bir yerlere gidesim var. Golf bir zmanlar benimde vardı Yine olur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Güle güle kullanın.. Çok güzel görünüyor, rengine bayıldım 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 5 Ocak 2016 Yazar Paylaş 5 Ocak 2016 Artık passattan devam ederim Bende önce passata baktım. Konforlu araçlar.Hayırlı olsun hocam.Kazasız belasız kullanınTeşekkürler.Hayırlı olsun...Sağol.Güle güle kullanın.. Çok güzel görünüyor, rengine bayıldım Sağol. Renk tam bu havaların rengi." R desing" yapmaya bire bir. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 Rcd510'a kavuştuk.Tam düşündüğüm gibi daha evvelki teyip aracın start-stop sisiteminin sağlıklı çalışmasını engelliyordu harekete geçmesenizde 15 sn. sonra kendi marş veriyordu şimdi kendi kendine marş yapmıyor benim hareketimi bekliyor. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 güle güle kullanın 18 durbanlarla çok gösterişli durur bence tabi konfor düşmesine katlanırsanız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts