Misafir 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 17 inch orjinal jantları var Clionun onlar çok yakışır. Gt jantı olarak geçiyor sanırım. Ama fiyatları çok uçuk. Servise sorduğumda tanesine 1200 Tl demiştiler. Harici satan yer göremedim henüz. Birde aşağıdakiler var. Ama 3 adet.. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-renault..clio-iv..orjinal..gt-line..jantlari..16-acill-272833458/detay/ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Abi senin arabada hız sabitleyici var mıydı? Tesisat hazır olması lazım. Direksiyon ve düğme eklenmesi ile çalışır hale geliyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Abi senin arabada hız sabitleyici var mıydı? Tesisat hazır olması lazım. Direksiyon ve düğme eklenmesi ile çalışır hale geliyor diye biliyorum. Hız sabitleyici var.Direksiyonda değil. Düşünmüşler lan nereye koysak daha komik olur demişler, fitez ile el freni arasına koymuşler. İlk sayfada resmi var Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Hız sabitleyici var.Direksiyonda değil. Düşünmüşler lan nereye koysak daha komik olur demişler, fitez ile el freni arasına koymuşler. İlk sayfada resmi var Direksiyondan kontrolü, oradan aktif deaktif olayı var İyi, sevindim olmasına bari. Onu koymuşlar yani Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Abi senin arabada hız sabitleyici var mıydı? Tesisat hazır olması lazım. Direksiyon ve düğme eklenmesi ile çalışır hale geliyor diye biliyorum. sani benimde aklımda var nasil halledebilirz gösterge yeri felan hazır tusa bakacağım yerine Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 sani benimde aklımda var nasil halledebilirz gösterge yeri felan hazır tusa bakacağım yerine Senin araç için tesisat yok bildiğim kadarı ile. Bir bakayım ama umutlanmamak iyi. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Senin araç için tesisat yok bildiğim kadarı ile. Bir bakayım ama umutlanmamak iyi.Sani park sensoru hatti bilehazir arabada o da hazir diye umud ediyorum Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Abi senin arabada hız sabitleyici var mıydı? Tesisat hazır olması lazım. Direksiyon ve düğme eklenmesi ile çalışır hale geliyor diye biliyorum. Var Sanicim var.. Olmayan bir şeyimiz yok şükür. Hil holderdan tut, amortisörlü kaputa, orj. gündüz farından, hareket sonrası kendinden kitlenen kapılara kadar ne ararsan koymuşlar en boş Clio ya. Hemde 40 binlik araca. Düşenebiliyor musun? Hız sabitleyici var.Direksiyonda değil. Düşünmüşler lan nereye koysak daha komik olur demişler, fitez ile el freni arasına koymuşler. İlk sayfada resmi var Direksiyonda da var abi.. Dont merak. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2016 Paylaş 11 Temmuz 2016 Bluetooth lu teyp bile varmis. Ben şok, ben iptal [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Cuma günü detaylı temizliği yapıldı. Sonrasında dün Astonish marka motor temizleyici ile motora giriştim. Mis gibi, piril piril oldu. Cidden ışıldadı. İlk fotodan görebilirsiniz. Bu arada fındık motordan bir tane daha alıp koyabilirim kaput içine. 150 Hp güç üretmiş olurum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Cuma günü detaylı temizliği yapıldı. Sonrasında dün Astonish marka motor temizleyici ile motora giriştim. Mis gibi, piril piril oldu. Cidden ışıldadı. İlk fotodan görebilirsiniz. Bu arada fındık motordan bir tane daha alıp koyabilirim kaput içine. 150 Hp güç üretmiş olurum. Ne motoru, kaputta motor mu varmış? Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Valla laylon bir kapak var ama, altına hiç bakmadım. Motor diye söylediler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 akü olsun, motör olmasada olur 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Ne güsel adamlar kaput içine bagaj koysunla diye boşluklar yapmışlar, motoru nereye koymuşlarkine ki kardeş? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Ne güsel adamlar kaput içine bagaj koysunla diye boşluklar yapmışlar, motoru nereye koymuşlarkine ki kardeş? Adamlar düşünmüş.. Tırt Fort değil tabi. Valla bende bulamadım abi motoru. Ama araştırınca aşağıdaki motörden (V12) her tekerde bağımsız birer tane var. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Kerem bu arabanın arka koltuğuna şimdiye kadar oturmadığın için tebrik ediyorum (nerden biliyorsun dersen; oraya bir girersen seni ancak itfaiye veya AFAD yardımıyla çıkarabiliriz, o durum da zaten ulusal haber olur, oradan biliyorum) . Sana tavsiyem sakın oturma, bak bizim milletin sakın yapma denileni ısrarla yapmak gibi bir alışkanlığı vardır. Sen yapma! Sağlığını düşün, canını düşün, bizleri düşün yapma! Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Kerem bu arabanın arka koltuğuna şimdiye kadar oturmadığın için tebrik ediyorum (nerden biliyorsun dersen; oraya bir girersen seni ancak itfaiye veya AFAD yardımıyla çıkarabiliriz, o durum da zaten ulusal haber olur, oradan biliyorum) . Sana tavsiyem sakın oturma, bak bizim milletin sakın yapma denileni ısrarla yapmak gibi bir alışkanlığı vardır. Sen yapma! Sağlığını düşün, canını düşün, bizleri düşün yapma! Beni düşündüğün için sağol abi. Özellikle Punto nun arka koltuğuna oturucam ben.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Beni düşündüğün için sağol abi. Özellikle Punto nun arka koltuğuna oturucam ben.. Yakışır. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Ne güssel araba, keşke benim olsa Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Beni düşündüğün için sağol abi. Özellikle Punto nun arka koltuğuna oturucam ben.. Öyledir Fiat, insanın aklında kalır. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 Öyledir Fiat, insanın aklında kalır. Kim kimin aklını alacak.. Bekleyip göreceğiz. Jant jant jant O projeden feragat ettim. Tam 3 defa hemde. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 O projeden feragat ettim. Tam 3 defa hemde. satıp 17 inçli bişi alacaksın demekki o da olur güzeeel Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 satıp 17 inçli bişi alacaksın demekki o da olur güzeeel Evet, o olacak. 2 sene sonra falan kısmetse. Yorum bağlantısı
Recommended Posts