İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Önder Özcan yazdı:

neme lazım abi,1.2 zaten,yokuşta falan durup yağmuru temizlemek gerekmesin di mi ama :D

Cümlelere büyük harfle başlıyoruz, virgülden sonra bir boşluk bırakıyoruz ve cümle bitimini bir noktalama işareti (./ ?/ ! gibi) ile tamamlıyoruz.. Bu son uyarım. Devamı halinde süresiz uzak... :crazy: 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
  Kerem Minaz yazdı:

Cümlelere büyük harfle başlıyoruz, virgülden sonra bir boşluk bırakıyoruz ve cümle bitimini bir noktalama işareti (./ ?/ ! gibi) ile tamamlıyoruz.. Bu son uyarım. Devamı halinde süresiz uzak... :crazy:

Peki beyfendi. Yazdim bunu. Bildigim seyleri tekrarladiginiz icin tesekkur ederim.

Paragrafa baslarken birsey yapmiyor muyuz peki?

Yorum bağlantısı
  Önder Özcan yazdı:

Peki beyfendi. Yazdim bunu. Bildigim seyleri tekrarladiginiz icin tesekkur ederim.

Öncelikle şu klavye dilinizi Türkçe ye bir çevirin hele.. ;) Sonra konuşalım diğer detayları. :keyifli:

Yorum bağlantısı
  Kerem Minaz yazdı:

Zr53 ardından ilk yağmurumuz sonrası boncuk stayla.. :)

Bu tip kelimelerde kullanmamak lazım stayla ne demek Türkçe klavye ile mi yazıldı  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
  Kerem Minaz yazdı:

Öncelikle şu klavye dilinizi Türkçe ye bir çevirin hele.. ;) Sonra konuşalım diğer detayları. :keyifli:

Telefonumda Türkçe karakter için fazladan çaba göstermem lazım. Enerjimi işime saklamak için mecbur kalıyorum. ;)

Doğuş Bağ yazdı:

Bu tip kelimelerde kullanmamak lazım stayla ne demek Türkçe klavye ile mi yazıldı  :fiuw:

-de ayrı olacaktı. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  Önder Özcan yazdı:

Telefonumda Türkçe karakter için fazladan çaba göstermem lazım. Enerjimi işime saklamak için mecbur kalıyorum. ;)

-de ayrı olacaktı. :)

Abi şurada sana destek çıkalım dedik ama güvendiğimiz dağlara kar yağdı  :unknw:  

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
  Doğuş Bağ yazdı:

Abi şurada sana destek çıkalım dedik ama güvendiğimiz dağlara kar yağdı  :unknw:  

Farkındaysan desteğini gördüm ve mesajı önce beğendim. Kerem insanı benden önce davranmasın diye ben yazdım. O yazsa çok acımasız olabilirdi. ;)  :D

Yorum bağlantısı
  Önder Özcan yazdı:

Farkındaysan desteğini gördüm ve mesajı önce beğendim. Kerem insanı benden önce davranmasın diye ben yazdım. O yazsa çok acımasız olabilirdi. ;)  :D

Bende destemiği desteklediğini gördüm ve beğendim, ama Kerem beyciğim önce yada sonra illaki bir kelam eder  :D  :D

Yorum bağlantısı
  Doğuş Bağ yazdı:

"Stayla" yöresel bir kelime olup, halk arasında "sitil, tarz" anlamına gelmektedir. Bkz. KDK.  ;)

Yorum bağlantısı
  Kerem Minaz yazdı:

"Stayla" yöresel bir kelime olup, halk arasında "sitil, tarz" anlamına gelmektedir. Bkz. KDK.  ;)

Hangi yöre acaba? İç Anadolu mu yoksa Trakya mı?  :unsure2:

-mu ve -mı soru eklerini ayrı yazdım dikkat edersen  ;)

Yorum bağlantısı
  Önder Özcan yazdı:

Resmen savaş sebebi bu abi,Kerem çok ağır gitmiş [emoji23]

Yorum bağlantısı
  Köksal Yılmaz yazdı:

App yok plakalik var ?!?

App lazım ;)

Beh arkadaş.. Ne App miş yahu. Yaptırmam ben App Mapp..  :i-ih:  :p En fazla çerçeveyi söker atarım. Oem ciyiz biz.  :D

Çağlar Bayur yazdı:

araba yok. foto var ?!?

arabda da lazım :p

Kral Çıplak ı bilirsin abi? Hah işte. Herkeş göremiyor arabayı.  ;)  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Hey masallahhh boncuklari kessss :)))) yağmur yagdiginda direk arabaya bak metrekareye ne kadar yağmur düşmüş aninda ogren , güneşli havalarda geç karşısına saçları tara :D

Yorum bağlantısı
  Tuna İşgören yazdı:

Hey masallahhh boncuklari kessss :) :)) yağmur yagdiginda direk arabaya bak metrekareye ne kadar yağmur düşmüş aninda ogren , güneşli havalarda geç karşısına saçları tara :D

:D Sağol kardeşim..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Önder Özcan
  Kerem Minaz yazdı:

:D Sağol kardeşim..  :flowers:

Ne demek, lafı mı olur :p

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Şirket otoparkı heralde, araçlar hep beyaz, gri

Yorum bağlantısı
  Köksal Yılmaz yazdı:

Şirket otoparkı heralde, araçlar hep beyaz, gri

Rent A Plastics otoparkı..  :p

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
  Ozan Altundal yazdı:

A2 hmm. Motosiklet ehliyeti. Arabanın motoru da motosiklet hacmi kadar. Subliminal mesaj

Arkada da audi A7 için özel yer yapmışlar, sınıfına göre ayırıyorlar demek :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...