Misafir 10 Aralık 2015 Paylaş 10 Aralık 2015 Kerem konuyu yeni gördüm ciddiyim. Hayırlı olsun diye bir de buradan diyeyim. 160 kilometre yolu 1 saatte aldığın araç bu mu Ciddi olman biraz olsun içimi rahatlattı. [emoji12] Teşekkürler. 1 saat değil de, 56 dakika filan. [emoji41] Hayırlı olsun yazdım mı bilmiyorum Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Allah utandırmasın. Sağol Hocam, teşekkür.. [emoji106] Amin inşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Hayırlı olsun yazdım mı bilmiyorum Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Allah utandırmasın. 3 oldu bu ya Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 İşimiz bu Ağam Sayarım da sayarım diyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Sayarım da sayarım diyorsun Gerekirse sıkarım ağam Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Gerekirse sıkarım ağam Eeeeeee sıkma diyince bana müsade, Kerem'in konuyu da şişiriyoruz o da sıkmasın taaaa Çorlu semalarından Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Eeeeeee sıkma diyince bana müsade, Kerem'in konuyu da şişiriyoruz o da sıkmasın taaaa Çorlu semalarından Sıkana sıkarız Ağam,sen iste yeter Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Kerem konuyu yeni gördüm ciddiyim. Hayırlı olsun diye bir de buradan diyeyim. 160 kilometre yolu 1 saatte aldığın araç bu mu Kirim kiniyi dihi yini girdim ciddiyim atma arkadaş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 3 oldu bu ya Kaç demiştin. Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Kaç demiştin. Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Al 4 oldu Yorum bağlantısı
Misafir 11 Aralık 2015 Paylaş 11 Aralık 2015 Kub ciddi bir temizlik hastalığı var biliyorum, ama maşallah showroomdakilerden daha temizdi bu iconcan. Şimdi intiale farlar çıkmış çok şekil. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Eline sağlık Kubilay. Maşallah. Gerçekten güzel bakılmış Clio. Güzel fotoğraflar. Eeeeeee sıkma diyince bana müsade, Kerem'in konuyu da şişiriyoruz o da sıkmasın taaaa Çorlu semalarından : D Dün o saatlerde Çorlu semalarında olsa idim kesin sıkmıştım abi.. Şaka bi yana, estağfurullah agam. Ne haddimize sie sıkmak.. Kirim kiniyi dihi yini girdim ciddiyim atma arkadaş: P Tişikkirlir sipirmin.. Kaç demiştin.Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Eyvallah abiciğim. Çok teşekkür ediyor, daha iyi Mercedesler in sizlere nasip olmasını can-ı gönülden diliyorum. Allah razı olsun. Sağolun, var olun. Beni halk buralara getirdi.. Opss. Bu başkasının repliğiydi. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Kirim kiniyi dihi yini girdim ciddiyim atma arkadaş ... Tişikkirlir sipirmin.. ... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Normalde çok abanmamaya özen gösteririm zaten Tuna. Neticede naylon. Ne olacağı belli olmaz. Ayak dayamayı almamdaki asıl sebep ilgili bölgenin döşemesinin bu havalarda sürekli çamur olması ve belli zaman sonra temizliği zorlaşması. Renk olarak siyah güzel duracak gibi.Naylonsa esnemesi lazim kirilmaz bence[emoji12] Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 12 Aralık 2015 Paylaş 12 Aralık 2015 Haftada 3 kez köy çeşmesinde yıkanırdı İconcanım ( Bu çeşmenin suyu ile çay müthiş oluyordu ) Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Dün havayı güzel bulduk, almış olduğum aksesuarların montajını yapayım dedim. Ön panjur krom çıta, Bagaj kapağı krom çıta, Ayak dayama halı kısmı çamur kiri olduğundan basit bir ayak dayama, Olmazsa olmazımız Fctr stickerlarımız.. Düz yolda 80 km/h sabit hızda tüketimimiz.. 20 km lik yolda 3,5- 4,5 arası değişti. Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Çok güzel araba. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Çok güzel araba. Teşekkürler, cümlemize inşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Yakışmış abi dokunuşlar Sağolasın kardeşim. Normalde bu kadar çok krom sevmem, ama bunda önde sis farına arkadaş, arkada logoya arkadaş gerek diye düşündüm. Tavsiyelerde oldu almam yönünde.. Birkaç ufak krom güzel durdu. İleride belki stopların altındaki siyah bölüme de alabilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Aralık 2015 Paylaş 14 Aralık 2015 Çok güzel olmuş,birde ilerde durumun olursa 17 lik clio jantı alırsan Kerem tadından yenmez Yorum bağlantısı
Recommended Posts