İçeriğe Yönlendir

Trakyalı 3, Beyaz Melek..

Misafir

Recommended Posts

Serhat ipeksoy

ee, Ayaz otopark değnekçisi gibi olmuş o fosfor yeşiliyle...  :D  gel abi gel abi, hoop dur abi...

Yorum bağlantısı
Misafir

ee, Ayaz otopark değnekçisi gibi olmuş o fosfor yeşiliyle...  :D  gel abi gel abi, hoop dur abi...

:sandalye: Yine bomba yorumlar abi..  :D  :bravo:  :good1:

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

ne haddimize, hoş sohbet etmeye çalışıyoruz. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
H.Cenk Bayrakçı

Tamam. Yarım kg alıyım. İrilerinden seçerseniz.  :p

Tart abime 5 kilo...:D

Yorum bağlantısı

Tamam. Yarım kg alıyım. İrilerinden seçerseniz.  :p

hep makara hep makara ah deli çocuk  :i-ih:  :biggrin:

Yorum bağlantısı

hep makara hep makara ah deli çocuk  :i-ih:  :biggrin:

O kadar paramız olsa gider makyajlı tamponlu olandan alırdık zaten kardeşim benim. ;) En ucuzunda ucuzunu boşuna almadık.  ;)  :biggrin:

Çorlu da Oxford vardı da biz mi okumadık?  ;)  :D

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Nisan ayında Nasiol Zr53 uygulamıştım araca. Dışında hemen hemen her yıkama sonrası (Neredeyse 20-30 günde bir) Sonax Bsd uyguladım. 7 ay geçmesine rağmen halen ilk günkü boncuk efekti devam ediyor. Parlaklıktan zerre kayıp yok.

1d7f8da7378790ab5e9a8c1dd64d9f06.jpg

a1ec3442090f52ac06bdfbefda88f27c.jpg

570c3a3c3d1334198bd684dff2a3e3dd.jpg

7450135f38ffde460a55afa798dbcaa2.jpg

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Kerem Eco mod joy donanımda var mı? Kardeşime 2013 1.5 dci joy aldık.onda eco mod yok.

Yorum bağlantısı

Kerem Eco mod joy donanımda var mı? Kardeşime 2013 1.5 dci joy aldık.onda eco mod yok.

Joy da Eco mod yok abi. Sonradan takılıyor. Ben taktırmıştım.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Sonradan takılma mevzusunu forumlarda inceledim ama joy donanımda vites yanına kadar tesisat gelmiyor yazıyordu. Demek ki sallamışlar [emoji1] Peki tuşu tak kullan şeklinde mi yoksa pc den falan aktivasyon gerekiyor mu? Çok soru sordum ama bi nayloncu bulmuşken bırakmamak lazım. Bir de arka hoparlör için tesisat orta direğe kadar çekili deniyor. Fikrin var mı?

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Sonradan takılma mevzusunu forumlarda inceledim ama joy donanımda vites yanına kadar tesisat gelmiyor yazıyordu. Demek ki sallamışlar [emoji1] Peki tuşu tak kullan şeklinde mi yoksa pc den falan aktivasyon gerekiyor mu? Çok soru sordum ama bi nayloncu bulmuşken bırakmamak lazım. Bir de arka hoparlör için tesisat orta direğe kadar çekili deniyor. Fikrin var mı?

Abi forumlardan ve servisten edindiğim genel bilgilere göre, Eco nun tesisat işi tamamen şans işi. Olan da var, olmayanda. Bende vardı. Takıldıktan sonra devreye girdi. Ancak ekranda Eco ışığı yanmıyor şuan için. 10-15 gün içerisinde servise gideceğim. Bu ışık olayını deneyecekler yazılım ile. Ancak aktivasyonu hissediliyor devreye alındığında. Araç bariz sağırlaşıyor tabir-i caizse. 

Arka hoparlör için ise açıkça fazla bir bilgim yok. Çok araştırmadım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arka hoparlör için, hoparlör kapakları çıktığında kabloyu görüyorsanız olması gerekiyor. Görmediniz mi?

Eski clio'mda en boş donanımda dahi tesisat vardı.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Arka hoparlör için, hoparlör kapakları çıktığında kabloyu görüyorsanız olması gerekiyor. Görmediniz mi?

Eski clio'mda en boş donanımda dahi tesisat vardı.

Kapağa kadar değil de B sütununa kadar tesisat olduğu söyleniyor. tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Cilanın etkisinin sürmesi güzelmiş. Arabanın kendi güzel zaten. Bazılarımızın arabası gibi çirkin değil :)

Yorum bağlantısı

Cant kapaklarını ledlemek lazım. Belli bir hıza ulaşınca yanacak şekilde. Biraz fark edilir belki. :biggrin:

Yorum bağlantısı

Cant kapaklarını ledlemek lazım. Belli bir hıza ulaşınca yanacak şekilde. Biraz fark edilir belki. :biggrin:

Zaten belli bir hızdan sonra komple yanıyorlar abi.. Misal 120 üzeri.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...