Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 Allah tekerine taş değdirmesin güzel günlere yol alsın İNŞALLAH Bu arada kuzenimden biliyorum gögüse kagıt yada kartvizit koymayın camla gögüs arasına girerse çıkmıyor Bu tavsiyen aklımdan çıkmış Yasin.. Yaz sonu askeriyeye gittim. Giriş kartını göğüse doğru fırlattım. Lüp diye araya girdi. Asker ile bir an göz göze geldik. "Komtanım yaktın beni" dedi. Alttan baktık üstten baktık kart yok. Mecburen nöbetçi komutana haber verildi. Adam kendinden emin bir şekilde, bir kaç hamle ile çıkarttı kartı aradan. Ardından "boşuna komtan olmadık" bakışı attı. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 Bu tavsiyen aklımdan çıkmış Yasin.. Yaz sonu askeriyeye gittim. Giriş kartını göğüse doğru fırlattım. Lüp diye araya girdi. Asker ile bir an göz göze geldik. "Komtanım yaktın beni" dedi. Alttan baktık üstten baktık kart yok. Mecburen nöbetçi komutana haber verildi. Adam kendinden emin bir şekilde, bir kaç hamle ile çıkarttı kartı aradan. Ardından "boşuna komtan olmadık" bakışı attı. Bide güya cliocu olacaksın Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 Bu tavsiyen aklımdan çıkmış Yasin.. Yaz sonu askeriyeye gittim. Giriş kartını göğüse doğru fırlattım. Lüp diye araya girdi. Asker ile bir an göz göze geldik. "Komtanım yaktın beni" dedi. Alttan baktık üstten baktık kart yok. Mecburen nöbetçi komutana haber verildi. Adam kendinden emin bir şekilde, bir kaç hamle ile çıkarttı kartı aradan. Ardından "boşuna komtan olmadık" bakışı attı. Yav şu yazdıklarını "gönder" tuşuna basmadan önce bir okusan.... Hiç böyle değildin sen. laylon arabadan hep bunlar, sat kurtul bundan sen. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 Bide güya cliocu olacaksın Sen de efarcı olacaksın. Seni de görcez canim.. Yav şu yazdıklarını "gönder" tuşuna basmadan önce bir okusan.... Hiç böyle değildin sen. laylon arabadan hep bunlar, sat kurtul bundan sen. "İçteki fesatlıktan kurtulup okumakta fayda vardır!" Diye not düşeceğim bundan sonraki mesajlarıma abi. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 Sen de efarcı olacaksın. Seni de görcez canim.. Görürüz jaanıımm Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 Göğüse dikkat et de.. giriş kartı kullanmıyorum ben sıkıntı olmaz Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 Ben demiştim benim parmak yara olmuştu alıcaz die [emoji23] şansı varmış sakalımda var ama dikkat etmek lazım hiç çıkmayada bilir [emoji23] Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 oyak-reno işbirliğinin tecrübesi olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 oyak-reno işbirliğinin tecrübesi olabilir. Ordu Yardımlaşma Kurumu sağolsun.. Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Maşallah diyelim Fransız takılmaya devam mı Kerem abi:) Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Maşallah diyelim Fransız takılmaya devam mı Kerem abi:) Sağol Kadirim. Bize heryer Fransa kardeşim. [emoji6] Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Hiç kirlenmiyor mu bu araç ?Abi aslan parçası ayaz kirli bırakır mı hiç Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Abi aslan parçası ayaz kirli bırakır mı hiç Ayaza acıyorum,her haftasonu araba yıkıyor daha bu yaşta Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Ayaza acıyorum,her haftasonu araba yıkıyor daha bu yaşta Ben babasina aciyorum [emoji23] Ayazin ayaklar pedala yetistigi an, Kerem bir daha arabayi goremez gibime geliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Ben babasina aciyorum [emoji23] Ayazin ayaklar pedala yetistigi an, Kerem bir daha arabayi goremez gibime geliyor. Bu işin intikam boyutuda var tabi abi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Hiç kirlenmiyor mu bu araç ? Kir de ne demek? Yenen bişi mi? Nano seramik var araçta. Güneş görünce kendini temizliyor. Otomatik. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Nesi güncel? Plakalıklar dahi üstünde hala? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Nesi güncel? Plakalıklar dahi üstünde hala? 5 bijonlu stepne koydum bagaja. Daha ne olsun. İnce hemide.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Adam arabaya stepne sığdı diye mutlu oluyor 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 5 bijonlu stepne koydum bagaja. Daha ne olsun. İnce hemide.. Sen şenliğe geliyorsun, di mi? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Sen şenliğe geliyorsun, di mi? Sen odada tek kalmak istemişsin. Ben ise seninle kalacaktım. O sebeple gelmiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Kir de ne demek? Yenen bişi mi? Nano seramik var araçta. Güneş görünce kendini temizliyor. Otomatik. Vay arkadaş ) Yorum bağlantısı
Recommended Posts